DeviR1 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Chci se zeptat, když nemám limitovanou edici a nekupoval jsem žádné placené balíčky aut, tak asi nemůžu žádné z těchto ,,speciálních'' aut koupit na aukci, že? Jde mi především o Veyron SS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Ne, nemůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katama Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 chci se zeptat ted po tom update dae.bin me forza chodi ale chci se zeptat mam odpojenej wifi z xboxe a kdyz budu chtit hrat na svuj profil a nebudu prihlasenej na xboxlive tak se nic nestane jen se me budou nacitat achievements ? abych nedostal ban za to ze hraji i na svuj ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 GT CzechHawk. Hraju furt, přidejte si mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Přidám přidám, jinak chci se tu zeptat, je tu někdo kdo by mi mohl dát unicorn car v obchodě třeba za 1000 a já bych mu to ihned vrátil? Jde mi jen o ajch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Kurna, nikdy sem tam nepřišel jak zminit inteligenci oponentů, jak to šlo v demu. Jde mi o to,že první místo je snad zadarmo, i s vypnutýma asistentama :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisbin Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 zdravím všechny závodníky a prosím někoho o radu. Nejsem připojený k xboxlive tak nemohu stahovat doplnky jelikož forzu mám vypálenou a dostal bych ban. zajímá mě jestli si někde na stránkách Forzy4 dají stáhnout designy aut - polepy třeba na flashku a pak je zkopírovat přímo do xboxu na harddisc a použít ve hře. Jde to? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 ne, pokud nemáš JTAG žádné doplňky ani DLC nestáhneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Ahoj jak hrajete forzu 4 na volantu nebo na gamepadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 co je to za novy update ve forza4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Ahoj jak hrajete forzu 4 na volantu nebo na gamepadu? mám ten bezdrátovej volant a musím říct že jsem spokojenej, pecka... na gamepadu už bych nehrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Když už se bavíte o volantech.. mám 270 stupňovej volant, ale Forza 4 mi bere jenom 180 stupňů (90 na každou stranu) a dál už je to jenom mrtvá zóna, na kterou hra nereaguje.. Co s tim? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Když už se bavíte o volantech.. mám 270 stupňovej volant, ale Forza 4 mi bere jenom 180 stupňů (90 na každou stranu) a dál už je to jenom mrtvá zóna, na kterou hra nereaguje.. Co s tim? :( to nejde posunout v nastavení mrtvá zóna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 co je to za novy update ve forza4? http://forzamotorsport.net/en-us/underthehood5/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisbin Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 ještě jednou zdravím s dotazem, jak do forzy nahraju svoje polepy na vozidla? mám original hru ale nejsem na xblive. musím být nutně připojen? nechci ty polepy prodávat jen si je stáhnout a nalakovat si tak svoje auta ve hře. díky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 musíš být na live abys to mohl stahovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 ještě jednou zdravím s dotazem, jak do forzy nahraju svoje polepy na vozidla? mám original hru ale nejsem na xblive. musím být nutně připojen? nechci ty polepy prodávat jen si je stáhnout a nalakovat si tak svoje auta ve hře. díky za odpoved svoje polepy bys mel mit ulozeny v xboxu, pokud to teda dobre chapu. jedine ze bys to chtel tahat do jiny konzole a nebo pretahnout svoje polepy z forzy3 na to bys uz musel byt live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisbin Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 no a jak je do toho xboxu dostanu...? když je uložím na usb tak se mi v xboxu nenačtou, tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Tak co , jak jezdíte? Používám asi od 15lvl do teď 34lvl wireless wheel a bomba. Mám vypnutý všechny asistenty, zapnuté manuální řazení, ale bohužel UI opponentů je strašná. V začátku než jsem se do toho dostal, auta předemnou letěla z dráhy každou zatáčkou a teď mě pomalu nikdo nemůže dohnat, pokud nedostanu hodiny :D. A v zatáčkách až moc brzdění, že tě zablokují a nebo máš možnost předjet 5 aut najednou :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 UI? Já znám jen AI :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 A co Umělá Inteligence? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Rocky.. to ti nevyšlo no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 No, to je možný ale já rozhodně nikdy skratku UI neviděl a myslím že nejen já samotný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Tak ono je to jedno ne, hlavně že to všichni pochopili, hold ty, když sis rejpnul :) Podstatné je téma a moje otázka na ostatní, jak se jim jezdí ve forze atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Jasný ;) No mě se ve Forze jezdí skvěle.... z gamepadem, ten preferuju nejradši, pak normální volant a ten U-volant se mi vůbec nelíbí, a řízení z Kinectem je tragický (to se dalo čekat...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.