Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza Motorsport 4

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Mam problem, nemuzu najit title update kterej by mi rozjel forzu, ale potreboval bych aby to byl title update 2 proste aby to byl ten patch 2 na forzu 4, pokud tam hodim title update 1 tak to jede v poho ale pokud tam dam TU 2 se stejnym media-id jako ma TU 1 tak se to nerozjede. Nemate nekdo stejnej problem ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam uplně nervy!Neví někdo proč se mi neuznávaj u jednoho auta časy?!zajedu uplně dobrý čistý kolo v kategorii E a v žebříčku se mi ukáže jako bych ho vůbec nejel.Je to jen a Alfě :(

napiš auto, trať popř v jakým režimu jedeš a já to prubnu u sebe, mozna je to auto v kategorii buglejch aut jako byl Dart, Super Bee atd.

Tam se mazali časy

VÁŽNĚ NIKDO NEMÁ NA PŮJČENÍ FERRARI 250 TR?

Je to poslední auto co potřebuju kvůli ajchu

Odkaz ke komentáři

petr.voltr:

Jo, to je frahý ferrari :)Budeš muset šetřit :P

No dělá mi to u všech tratí :-) v Alfě GTA, mám jí normál E275 a když dojedu a dám žebříčky tak se mi ukáže že jsem s ní jako nejel :/ při tom jí lidi v žebříčkách normálně mají

zkus se podivat co potrebujes vsechno za auta na ajch Ferrari Collector me uz chybi jen 250TR :-)

ted mam 2mega a pomalu to leze

jinak tyhle auta maj ten bug:

1968 Dodge Dart HEMI Super Stock

1970 Dodge Coronet Super Bee

1965 Alfa Romeo Giulia Sprint GTA Stradale

1967 Dodge Coronet W023

1964 Ford Fairlane Thunderbolt

1971 AMC Javelin-AMX

1992 Lancia Delta Integrale EV0

1969 Chevrolet Camaro Z28

vice se doctes:

http://forzamotorsport.net/en-us/underthehood5/

Odkaz ke komentáři

Prosím vás jdou zapnout v Autovistě cz titulky?

edit: tak už jsem na to přišel přeložený jsou jen ty hlavní části to je škoda že ne všechno jinak Autovista je úžsná věc ;)

edit2: sere mě že při průjezdu cílem se to dycky přisekne, proč to dělá :/

Odkaz ke komentáři

veron tam je klasika ja myslel veron ss (super sport) a koenigsegg tam taky je, ale ne nová verze agera... oba vozy jsou právě v Limited Edition forze...

pokud mas rgh, tak si stahni nekde dlc z limitky a mas to, ty auta tam jsou jako stahovatelny obsah.....

Odkaz ke komentáři

jasne :)

http://www.youtube.com/watch?v=1tHOZblXYbY

neboj,video opravdu fake neni,mam to ozkouseny,akorad si s tim musis pohrat,dlc na forzu se mi proste nepovedlo dat tam pres windows (nepovolenej pocet znaku) rozjel sem to az pod linuxema tak uvidis,ale treba dlc pro toho smacdowna jak tam pise sem tam dal v pohode,proste xboxy sou strasne relativni a co de nekomu nejde druhymu,kazdopadne za zkousku nic nedas.Jinak predpokladam ze dlc uz sis stahls.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu