petr.voltr Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 hele je potřeba k hraní MP taky online pass? k forze neni online pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Mam problem, nemuzu najit title update kterej by mi rozjel forzu, ale potreboval bych aby to byl title update 2 proste aby to byl ten patch 2 na forzu 4, pokud tam hodim title update 1 tak to jede v poho ale pokud tam dam TU 2 se stejnym media-id jako ma TU 1 tak se to nerozjede. Nemate nekdo stejnej problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Chci ....,.. pokud pustím originálku.... ..... ..... ten flag !! díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Mam uplně nervy!Neví někdo proč se mi neuznávaj u jednoho auta časy?!zajedu uplně dobrý čistý kolo v kategorii E a v žebříčku se mi ukáže jako bych ho vůbec nejel.Je to jen a Alfě :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 chci ....,.. Pokud pustím originálku.... ..... ..... Ten flag !! Díkywtf??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 rocky,..to nic.. sem tu měl dotaz , který sem upravil aspoň takhle, když nejde úplně smazat celý příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 To nedává sakra nejmenší smysl víš vůbec co znamená FLAG? Označení konzole k banu.... Radši tam napiš něco ve stylu = OMLOUVÁM SE ZA PŘÍSPĚVEK = nebo něco takovýho a rozhodně né tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Mam uplně nervy!Neví někdo proč se mi neuznávaj u jednoho auta časy?!zajedu uplně dobrý čistý kolo v kategorii E a v žebříčku se mi ukáže jako bych ho vůbec nejel.Je to jen a Alfě :( napiš auto, trať popř v jakým režimu jedeš a já to prubnu u sebe, mozna je to auto v kategorii buglejch aut jako byl Dart, Super Bee atd. Tam se mazali časy VÁŽNĚ NIKDO NEMÁ NA PŮJČENÍ FERRARI 250 TR? Je to poslední auto co potřebuju kvůli ajchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 petr.voltr: Jo, to je frahý ferrari :)Budeš muset šetřit :P No dělá mi to u všech tratí :-) v Alfě GTA, mám jí normál E275 a když dojedu a dám žebříčky tak se mi ukáže že jsem s ní jako nejel :/ při tom jí lidi v žebříčkách normálně mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 petr.voltr:Jo, to je frahý ferrari :)Budeš muset šetřit :P No dělá mi to u všech tratí :-) v Alfě GTA, mám jí normál E275 a když dojedu a dám žebříčky tak se mi ukáže že jsem s ní jako nejel :/ při tom jí lidi v žebříčkách normálně mají zkus se podivat co potrebujes vsechno za auta na ajch Ferrari Collector me uz chybi jen 250TR :-) ted mam 2mega a pomalu to leze jinak tyhle auta maj ten bug: 1968 Dodge Dart HEMI Super Stock 1970 Dodge Coronet Super Bee 1965 Alfa Romeo Giulia Sprint GTA Stradale 1967 Dodge Coronet W023 1964 Ford Fairlane Thunderbolt 1971 AMC Javelin-AMX 1992 Lancia Delta Integrale EV0 1969 Chevrolet Camaro Z28 vice se doctes: http://forzamotorsport.net/en-us/underthehood5/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 dík :-) doufám že to zpraví update :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Prosím vás jdou zapnout v Autovistě cz titulky? edit: tak už jsem na to přišel přeložený jsou jen ty hlavní části to je škoda že ne všechno jinak Autovista je úžsná věc ;) edit2: sere mě že při průjezdu cílem se to dycky přisekne, proč to dělá :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Jo to nevím, mě se to přisekne taky. Měl sem za to že skrz pálenku, ale s originálkou mi to dělá taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 jak u rozjete kariery změnim nastaveni např vypnuti trakce nebo abs.... Jinak se mi zda že když brzdim tak se hned kola zablokujou a hned to flokuje mezitim co počitač krasně brzdi ani jedna čara za nim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 BigTomik: toto nastavení je nabídnuto před startem závodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 rockyzz:jj maš pravdu diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Lidi omlouvám se zda to tu bylo, ale kde stáhnu forzu limited edition? Všechny stránky kde stahuju je jen klasicka verze... Jde mi hlavně o to mít bugati veyron ss a koenigsegg agera, ktere ani nejdou stahnout přes live... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Mam jeste jednu otazku ohledne teto gamesky, pri offline multiplayeru na rozdelene obrazovce nejde dat zavod dragu? Myslim dlouhou rovinu kde zavodime oba vedle sebe na akceleraci... u forzy3 to slo.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 dyt veyron tam je.. a koenisegg myslim taky. LE stahnout nejde,stejne jako treba u wrestlingu peoples edition s the rockem,cos zase sere uprimne me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 veron tam je klasika ja myslel veron ss (super sport) a koenigsegg tam taky je, ale ne nová verze agera... oba vozy jsou právě v Limited Edition forze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 veron tam je klasika ja myslel veron ss (super sport) a koenigsegg tam taky je, ale ne nová verze agera... oba vozy jsou právě v Limited Edition forze... pokud mas rgh, tak si stahni nekde dlc z limitky a mas to, ty auta tam jsou jako stahovatelny obsah..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 rgh nemam udelam si ho az budou hry, co u lt2 nepojedou zatim to je pro me zbytecnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 ja ty dlcka teda mám,vsechny 3 co vysly a de to i bez rgh.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 hmm a nejake blizsi info?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 jasne :) http://www.youtube.com/watch?v=1tHOZblXYbY neboj,video opravdu fake neni,mam to ozkouseny,akorad si s tim musis pohrat,dlc na forzu se mi proste nepovedlo dat tam pres windows (nepovolenej pocet znaku) rozjel sem to az pod linuxema tak uvidis,ale treba dlc pro toho smacdowna jak tam pise sem tam dal v pohode,proste xboxy sou strasne relativni a co de nekomu nejde druhymu,kazdopadne za zkousku nic nedas.Jinak predpokladam ze dlc uz sis stahls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.