Anubis1 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Je dalsi DLC Jalponick Pack Alfa Romeo Montreal, the Audi RS5, the Chevrolet Impala SS, Dodge Shelby Omni SHBG, the Fiat Coupe 20V Turbo, Ford Pinto, the Honda # 33 Level 5 Motorsports Lola, Honda Civic Si Coupe, the Lamborghini # 08 West Yokohama Gallardo LP560-4, the Pagani Huayra. Tady jsou i nejaky fotecky http://www.zing.cz/novinky/9104/forza-4-oznamuje-lednove-dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 jasne :)http://www.youtube.com/watch?v=1tHOZblXYbY neboj,video opravdu fake neni,mam to ozkouseny,akorad si s tim musis pohrat,dlc na forzu se mi proste nepovedlo dat tam pres windows (nepovolenej pocet znaku) rozjel sem to az pod linuxema tak uvidis,ale treba dlc pro toho smacdowna jak tam pise sem tam dal v pohode,proste xboxy sou strasne relativni a co de nekomu nejde druhymu,kazdopadne za zkousku nic nedas.Jinak predpokladam ze dlc uz sis stahls. No z těch 10min samého klikání a psaní různých věcí jsem uplně mimo :D Ten usb xtaf prográmek sice mám, ale nijak se v něm neorientuju... No počkám si radši až budu mít rgh :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 no zaklad je ta slozka o tech 14ti nulach nebo kolika,ted nevim,ale tu ti na flesce udela aji modio automaticky ja uz ju tam mel ted de jenom o to to tam dat a to je problem uz no,jak rikam ten clovek je asi carodej to tam pod windowsem dat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Ahoj prosím jsou u nás nějaké české stránky kde se zajímají o forzu myslím jako pořádání závodu autoklubu a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 xboxweb.cz > sekce forum... maji ruzne akce a autoklub etc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Ahoj prosím jsou u nás nějaké české stránky kde se zajímají o forzu myslím jako pořádání závodu autoklubu a tak? jednoznacne doporucuju www.czechconsoleracing.cz ted se bude rozjizdet novej sampionat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 jednoznacne doporucuju www.czechconsoleracing.czted se bude rozjizdet novej sampionat :-) Bomba to jsem přesně myslel děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 není zač, budu rád když budeš aktivní člen týmu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Ahoj včera jsem ze hry odesílal foto na www.forzamotorsport.net a že si je tam odsaď mohu stáhnout ale nevím kde když najedu na stránku nikde to tam není poradíte prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Najedes na stranky, prihlasis se pak kliknes na my forza a najedes na galerii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 A ty záznamy na youtube? Fotky už jsem vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 nejsou zaznamy na youtube, je to proste video nebo big snimek na serveru forza a to je jak prohlizis galerii tak vedle fotek v pravo je sloupek a dole download, taky sem to dlouho hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aasaat Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ahoj všem, můžete mi prosím někdo poradit jak při hraní kariéry přehrát právě odjetou jízdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 hnedka jak odjedes zavod tak je tam tabulka a tam je zobrazeni zaznamu, restart atd, z hlavy presne nevim jak je to tam napsany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aasaat Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 díky večer to zkusím ... myslím že zobrazení záznamu tam v nabídce není, už jsem to hledal ... zkusím ten restart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ahoj pokud nebudeš mít volné místo na hard discu tak na záznamy nebudeš moct koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 díky večer to zkusím ... myslím že zobrazení záznamu tam v nabídce není, už jsem to hledal ... zkusím ten restart tim restartem sem myslel ze v tom menu po zavodu je i polozka restart zavodu. je to jeste pred tim nez ti naskoci kredity za zavod co jsi projel. jinak jestli neas HDD tak to asi ani nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Zdravím, jak je to s Forza 4 na novým dashboardu a flashi 3.0? Díky za odpověd, hledal jsem, ale mám co se v tom nevyznám..v poslední době pokud člověk chvíli nesleduje vývoj ochran na xboxu tak z toho uplně vypadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Zdravím, jak je to s Forza 4 na novým dashboardu a flashi 3.0? Díky za odpověd, hledal jsem, ale mám co se v tom nevyznám..v poslední době pokud člověk chvíli nesleduje vývoj ochran na xboxu tak z toho uplně vypadne podle toho co vim tak je na tom forza4 stejne jako jakakoli hra s formatem XGD3, takze bych to resil v jine sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aasaat Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Ahoj všem, tak já jdu zase "otravovat" s tím přehráním právě odjetého závodu ... včera večer jsem to hledal a fakt mi to nejde najít :ziped: jsem asi natvrdlý, ale neporadil by mi, prosím, někdo jak na to? (prosím pro jistotu o podrobný postup :-)), místo na HDD mám, můžu v průběhu závodu dělat fotky, ukládat je, závod dozadu přetáčet, ale za boha nemůžu přijít na to, jak si po skončení závodu závod pustit a jen koukat jak jsem jel ... poskončení závodu tam nikde v nabídce není "přehrát záznam (závod, jízdu)" a pod "restartem" můžu akorát smazat právě odjetý závod (čas zůstává uložen) a jet znovu ... prosím prosím o radu zkušenější jak na to ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Ahoj všem, tak já jdu zase "otravovat" s tím přehráním právě odjetého závodu ... včera večer jsem to hledal a fakt mi to nejde najít :ziped: jsem asi natvrdlý, ale neporadil by mi, prosím, někdo jak na to? (prosím pro jistotu o podrobný postup :-)), místo na HDD mám, můžu v průběhu závodu dělat fotky, ukládat je, závod dozadu přetáčet, ale za boha nemůžu přijít na to, jak si po skončení závodu závod pustit a jen koukat jak jsem jel ... poskončení závodu tam nikde v nabídce není "přehrát záznam (závod, jízdu)" a pod "restartem" můžu akorát smazat právě odjetý závod (čas zůstává uložen) a jet znovu ... prosím prosím o radu zkušenější jak na to ... díky nemam slov:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Ahoj všem, tak já jdu zase "otravovat" s tím přehráním právě odjetého závodu ... včera večer jsem to hledal a fakt mi to nejde najít :ziped: jsem asi natvrdlý, ale neporadil by mi, prosím, někdo jak na to? (prosím pro jistotu o podrobný postup :-)), místo na HDD mám, můžu v průběhu závodu dělat fotky, ukládat je, závod dozadu přetáčet, ale za boha nemůžu přijít na to, jak si po skončení závodu závod pustit a jen koukat jak jsem jel ... poskončení závodu tam nikde v nabídce není "přehrát záznam (závod, jízdu)" a pod "restartem" můžu akorát smazat právě odjetý závod (čas zůstává uložen) a jet znovu ... prosím prosím o radu zkušenější jak na to ... díky PODROBNÝ NÁVOD ZOBRAZENÍ ZÁZNAMU: Po odjetí závodu se zobrazí tabulka:pokračovat, restartovat, zobrazit záznam, uložit záznam, žebříčky a výsledky závodu najedeme na zobrazit záznam a potvrdíme :-) je to ještě před tím než se přijmou kredity za projetý závod Nové DLC Hyundai Veloster 2013 Veloster Turbo #67 Rhys Millen Racing Veloster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Tak a je dalsi DLC venku Forza 4 Hyundai Veloster Bonus Pack #! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 A ještě k tomu podle toho co se píše v popisu je zdarma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salimun Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Ano opravdu je ZADARMO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.