tomasbob Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Jak vytáhnout to video z forzy na youtube?? Jsem Lama, tak prosím děkuji za odvpovědi. Fotky jdou na forze. netu ale videa ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 natocis film posles na forzamotorsport.net a najdes ho u fotek vprvo "Large Media Files" a tam mas download to samy plati i pro velky snimky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Nevim jestli se to tu už řešilo....mám originálku a při hraní mi začalo vyskakovat okno s hláškou "poškozený disk" váš disk je zřejmě poškozený zkontrolujte jestli se jedná o oficiální disk! Potom to spadne do dashboardu. http://moneyexpertsteam.blogspot.com/2011/10/solution-on-how-to-fix-forza-4-disc.html :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Chtěl bych se zeptat, je nějaká možnost jak nahrát dlc balíček na disk bez live, glitch a jtag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Nevim jestli se to tu už řešilo....mám originálku a při hraní mi začalo vyskakovat okno s hláškou "poškozený disk" váš disk je zřejmě poškozený zkontrolujte jestli se jedná o oficiální disk! Potom to spadne do dashboardu. http://moneyexpertsteam.blogspot.com/2011/10/solution-on-how-to-fix-forza-4-disc.html :? Pokud máš originálku, je disk buď špinavý jako prase, nebo poškrábaný nebo špatně vylisovaný (nepravděpodobné) příp. ti začíná odcházet mechanika. Pak disk zkus vyčistit, vybrousit v JRC nebo si nechat seřídit laser... Spíše si ale myslím, že to je pálenka, pak je to špatně vypálené, jelikož se jedná o XGD3 hru a Forza 4 je zrovna dost citlivá a problémy dělá. U Forzy 4 je jediné skutečně funkční řešení nová vypalovačka Lite-On iHAS s upraveným firmwarem a nové vypálení na Verbatim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Chtěl bych se zeptat, je nějaká možnost jak nahrát dlc balíček na disk bez live, glitch a jtag? DLC z her pouze pomocí JTAG/RGH nebo stažením z Live. Jiná cesta, např. stažení vypálení a nahrání na disk v xboxu nebo přes flashku není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Jdu si po dlouhé době zahrát Forzu - nezahraje si někdo online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Mám takový problém můžete něják pomoct jestli je to možné? Při instalaci 2 disku jsem omylem vypnul xbox ,vše se nainstalovalo kromě posledního balíčku aut 2001-2005, ostatní auta normálně jdou ,potom jsem ty ostatní smazal a nainstaloval znova celý disk 2 ale ten balíček nejde ...nevíte někdo co s tím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 musí to jít, vše smazat a nahrát znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 no to právě nejde ,což se jsem se dost divil že nešel vůbec smazat první disk z HDD jinak jsem už smazal všechno krom savů a toho disku 1.Jo a ještě když instaluju znovu tak to asi 3 procenta před koncem, skončí instalace ,a ještě když nainstaluju disk a chci si vybrat auto z balíčku 2001-05 tak mi to napíše :chcete nainstalovat disk dva tak dám ok ...chvilku trvá a potom napíše že na disku není co instalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 format c:\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 z HDD musí jít všechno smazat, to že ti to nejde je nějakej nesmysl, najeď do nastavení xboxu na HDD a všechno z Forzy smaž krom savu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Tak nakonec to šlo odinstalovat(po restartování xboxu) ale stejně to pořád nejde nainstalovat ..tak asi to bez toho něják zvládnu no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Tak nakonec to šlo odinstalovat(po restartování xboxu) ale stejně to pořád nejde nainstalovat ..tak asi to bez toho něják zvládnu no. máš originálku? instaluješ disk2 z menu hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Nemám ale pochybuju že by to bylo tím ...ano z menu hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 hraji forzu a dosáhl sem driver levelu 50. ale porad mi tam skace level 51, 52. kolik ma forza 4 driver levelu? myslel sem ze ma jen 50 jak forza 3. dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 hraji forzu a dosáhl sem driver levelu 50. ale porad mi tam skace level 51, 52. kolik ma forza 4 driver levelu? myslel sem ze ma jen 50 jak forza 3. dekuju driver level je max 150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 aha :D ale auta uz se za to nedostavaji ze? jen penize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Jen lenize cim vyssi level tim vic penez. uz si nepamatuju kolik jsem dostal u levelu 150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Jojo diky.. Ja sem premejslel ze bych si stejne upravil save a dal tam vic penez. Posláno z xperia mini pro with tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Mam Limitku a předobjednával jsem si jí a ted vyjde PRE order pack kde je 5 novejch aut a ten se musí dokupovat?tak to je nefér!:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 no nejseš sám, taky mě to štve, chtělo by to sehnat někoho kdo umí dobře anglicky aby jim napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Hojte lidičky, k Forze 4 jsem se dostal teprve včera a mám otázečku. Jak bylo vidět na videích tak s kinectem se člověk mohl podívat i třeba na motor, otevřít si dveře atd. Tohle nejde bez kinectu ? Různě to zkouším v prohlídce vozu a stejně můžu kamerou jen okolo auta tak se raději ptám jestli to jde nějak i jen s ovladačem. Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Hojte lidičky, k Forze 4 jsem se dostal teprve včera a mám otázečku. Jak bylo vidět na videích tak s kinectem se člověk mohl podívat i třeba na motor, otevřít si dveře atd. Tohle nejde bez kinectu ? Různě to zkouším v prohlídce vozu a stejně můžu kamerou jen okolo auta tak se raději ptám jestli to jde nějak i jen s ovladačem. Předem díky za odpověď. teď jsem si tak prohlížel ferrari italii a šlo mi to normálně s gamepadem, a sčeknul jsem vše, i vnitřek a motor atd, takže bez problému a následoval ajch explorer 10G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.