Umberto Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 mám taky otázku , chci udělat ajch drift za 5000bodů, ale vůbec nevím jak se do režimu driftu mám dostat, může mi někdo poradit, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Jednou s šipek na Dpadu ;) vyzkoušej doprava myslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dboudny Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 uz ji hraju ale nevim jak mam sloucit dve dvd do jednoho beremi to jen jedno a to druhy nejde nainstalovat poradte jak to mam udelat dekuji za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Máš 250 GB HDD nebo jen základní xbox který má v sobě 4 GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dboudny Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 mam 250GB original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasbob Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Taky se mi do toho nedaří nějak dostat.. V jakém menu mám být a jaký drift musím udělat?? Díky všem.Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 kolik vyslo prosim dlc celkem do forzy? at vim co vsechno stahnout. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 kolik vyslo prosim dlc celkem do forzy? at vim co vsechno stahnout. diky Tuším že : Forza Motorsport 4 - Launch Bonus Pack DLC: Forza Motorsport 4 - January Jalopnik Pack DLC: Forza Motorsport 4 - December IGN Pack DLC: Forza Motorsport 4 - November Speed Pack .. ale jestli to jsou všechny za to neručim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 aha, no tyto si stahuju, navíc mám ještě ten pack hyundai veloster, ale jde mi o to abych měl to novy subaru impreza 2011 a bmw m5 to nejnovejsi. edit: tak nakonec sem si z forzy udělal limitku + všechny dlc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 da ted nekdo forzu 4? online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 zitra vychazí další balíček aut: http://www.zing.cz/novinky/9724/forza-4-odhaluje-american-le-mans-balicek :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasbob Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Přide mi dost ujetý dát za hru 1300kč a pak ještě dávat další a další prachy za doplňkové auta. To by nás ta hra také mola vyjít lehce přes 5 litrů. A nikdo nehrajeme jen jednu hru. Ale forza je postě geniální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 nojono :) proto sem za forzu a ani za jedno DLC nedal ani korunu.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Přide mi dost ujetý dát za hru 1300kč a pak ještě dávat další a další prachy za doplňkové auta. To by nás ta hra také mola vyjít lehce přes 5 litrů. A nikdo nehrajeme jen jednu hru. Ale forza je postě geniální. bohužel tohle je nová doba, naštěstí když si koupíš prenamentku tak všechny dlc bude mít v té ceně což je 2400pointů tak bych nepřeháněj s nějakými 5000 korunami :) navíc nikdo tě nenutí ;) EDIT: a další věc je že buď rád za 10 aut v hodnotě 130kč protože za stejnou cenu máš v GT5 4 auta ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Ahoj pridejte si mě Ivoncelli jinak bude dnes někdo jezdit online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasbob Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Nepodělil by se někdo o plánek na playset na volant ke gauči?? Něco jako wheel stand pro, nebo něco po domácku. Spěchá. Děkuji všem.Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 krása :) tak akorát sem si stáhl to DLC le mans a auta zase nesklamaly.. hlavně ty audi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasbob Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Tak playset už mám udělaný a stál mě jednu desku a 45 minut práce. Jen ty pedály. Jsou moc vysoko. Někdo je dává obráceně. Je to potom lepší s ovladatelností pedálů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasbob Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Poradil by mi někdo jak mám uploudnout video na server forzy?? Ať ho tam posílám jak posílám, tak tam nikdy není. V čem je zakopaný pes?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Tak playset už mám udělaný a stál mě jednu desku a 45 minut práce. Jen ty pedály. Jsou moc vysoko. Někdo je dává obráceně. Je to potom lepší s ovladatelností pedálů? nahoď fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Poradil by mi někdo jak mám uploudnout video na server forzy?? Ať ho tam posílám jak posílám, tak tam nikdy není. V čem je zakopaný pes?? Ahoj, ze záznamu (replay) musíš vytvořit film max 30 sekund při ukládání se tě to zeptá ¨jestli ho chceš odeslat na forza stránky dáš ano a je to. jednodušší to ale je uložit na flashku návod najdeš na CCR ve fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasbob Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Aha tak až bude čas tak o zkusím. Když dneska nevytuhnu u tv tak pojedu s vámi.. Když bych se nepřihlásil, tak jsem usnul Mám po ranní 12 a docela náročnej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Ahoj chtel bych se zeptat, ti co nemaji koupenou limitku, muzou si za MS point koupit na live to DLC limitky?? Myslim ze je to nejakych 30 aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 tak v březnu za pár dní vychází nové DLC.. více info zde. http://doupe.zive.cz/doupecz/microsoft-odhalil-march-pirelli-dlc-pro-forzu-4/sr-1-sc-108-a-143061 osobně se nejvíc teším na tu Ultimu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.