dany_ Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 4.tého září vychází nový baliček aut September Pennzoil Car Pack cena: 560 MS points seznam aut: 2013 Viper #91 SRT Motorsport GTS-R, 2013 Viper #93 SRT Motorsport GTS-R, 1968 Alfa Romeo 33 Stradale, 1960 Aston Martin DB4 GT Zagato, 1958 Austin-Healey Sprite MKI, 1953 Chevrolet Corvette, 1965 MG MGB GT, 1955 Mercedes-Benz 300 SLR, 1967 Volkswagen Karmann Ghia, 1983 GMC Vandura G-1500, a 2011 Citroën DS4. http://www.xboxweb.cz/hry/forza-motorsport-4/15137-forza-motorsport-4-september-pennzoil-car-pack.html#.UD4acdbN-ZM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Ahoj rád bych se zeptal jestli na replaye potřebuji interní HDD.Hra mi totiž vůbec tuto možnost nenabízí.A jestli se daj sehnat polepy vozu jinde než na live.Mám RHG.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Na replaye potřebuješ HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Na replaye potřebuješ HDD. A na externí to asi nejde vid :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila1468627751 Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 ahoj jde, když mám flash mechaniky dohrat do hry DLC? taky bych se chtěl zeptat jestli lze někde najít nastavení pro auta na různé okruhy. teď jsem v expert lize a i když jedu dobře tak hlavně na rovinkách mě předjedou jako bych stál. tuningu aut nerozumím a potřrboval bych vědět jak ty auta správně na okruhy nastavit. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 ne, pokud máš jen flash tak si dlc musíš stáhnout z xbox live... ale kdyby jsi měl RGH tak je normálně nakopíruješ na disk a půjdou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Zdravím Chci si kupovat Forzu a zajímalo by mě jaká je tohle verze? Forza Motosport 4 Essential Edition s CZ titulky http://www.herni-svet.cz/forza-motorsport-4-essential-edice-cz-x360 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Ještě jsem tuto edici neviděl, ale podle toho co je tam napsané, tak je to jenom jedno DVD, tím pádem přicházíš o poměrně dost aut, které jsou na druhém DVD a které se instaluje na HDD. To bych řekl, že je lepší si připlatit za plnohodnounou Forzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Díky a tahle v tom setu bede klasická? http://www.supergamer.cz/xbox-premium-250gb-forza-motorsport-zaklinac-vrahove-kralu-p-207640.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Můžete mi někdo prosím poradit jakou verzi Forzi si koupit http://www.herni-svet.cz/forza-motorsport-4-cz-x360 http://www.herni-svet.cz/forza-motorsport-4-cz-kinect-x360 je mezi nima nějaký rozdíl krom ceny? obě podporují kinect ne? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 jsou úplně stejné, obě podporují kinect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Zdravím pánové, přes Aukro jsem koupil Forzu4 http://aukro.cz/show_item.php?item=2677779151 dnes mi přišla a je to Bundle copy co je to za verzi???? a jestě tam ani není CZ návod:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 dnes mi přišla a je to Bundle copy co je to za verzi???? Tak sa oznacuju hry, balene s konzolou pri kupe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 jak poznám že je to Cz tit. verze. Xbox mi teprve příjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Ked to nebude na vyber v menu hry, tak v menu konzole vyberes v Locale: Czech Republic :) A uvidis, ci ta verzia obsahuje aj CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 ještě mám dotaz v krabičce je karta s kódama jsou použitelný nebo ne když je ta hra už hraná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 No jestli dotyčný nebyl blb tak je určitě zadal, kod jde použít jen jednou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 no to uvidím pravě na ty kartě je bonus track pack Benchmark and Top Gear Playfield tracks a nějaky auta Top Gear tam ja v základu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 nevíte jestli budou vycházet ještě nějaké DLC balíčky aut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 no to uvidímpravě na ty kartě je bonus track pack Benchmark and Top Gear Playfield tracks a nějaky auta Top Gear tam ja v základu ne? docela bych se chtěl zeptat, jak to je s tím Top Gear Playfieldem. Jsem někde slyšel, že se dá stáhnout trať Top Gearu, která je celá odemčená a dá se tam blbnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 ahoj , prosím už někdo zjistil jak otevřít foto aut v PC ? přes flešku jsem si zkopíroval soubor PHOTO do PC ale nevím jak ho otevřít. ( mám RGH takže přes server forza to zřejmě neudělám) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Takže to zřejmě nejde , když tu nikdo nenapsal.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maskas Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Dobrý den, mám dotaz..mam skoro všechny DLC k Forze ,ale nemám tám žádne polepy ani obtisky..dá se to sehnat někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 To by mě taky zajímalo :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 neslyšel někdo o nějakým novým dlc pro forzu ??? já jen, že s Horizonem Turn10 na Forzu 4 asi začnou prdět :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.