onyX Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Ahoj, FORZU 4 budu hrát pouze jako singel player. Můžete mi poradit jestli bude stačit hrát hru z 1. DVD a nebo musí být nainstalovány obě DVD???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 na dvd 2 jsou dodatkova auta ktera se nevlezla na disk 1.. hru jako takovou muzes hrat pouze s dvd 1 ale budes mit mene aut :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghouless Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Kdo by měl zájem být členem nového klubu, který jsme s uživatelem BadRich založily, dejte si do vyhledávání Czech Circuit Master [CZCM]. Klub je určen pro jezdce, kteří jezdí občasně a po večerech a chtějí jezdit pro zábavu (nehoníme si ega, snažíme se nebourat :wohow: a většinou máme mic) . Časem se klidně můžou začít pořádat pravidelné racing dny. Případné dotazy směřujte na mě přes PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 (upraveno) Nový šampionát - Audi R8 Cup Tento čtvrtek 17.1. se uskuteční prolog závod nového šampionátu, který se pojede s vozem 2008 Audi R8 LMS. Vůz má třídu R3 744. Šampionát se pojede na 8 závodů. Na body se začíná 27.1., kdy se pojede první ostrý závod. více info ZDE Upraveno Leden 14, 2013 uživatelem petr.voltr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 tak od vcera cerstve forza 4 takze bych potrenoval a pak koupim golda a budeme se prat na trati:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 Jde nějak dostat do PC video ze hry a fotky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Jde nějak dostat do PC video ze hry a fotky, až to někdo zjistí , tak prosím mi to napiště, taky mě to hodně zajímá :D ( na RGH) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaHush Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Zdravím rád bych se zeptal jestli jde Forza 4 Motorsport hrát ve dvou proti sobě nebo tak? Protože v Horizonu to nejde a já sháním auta, kde bych mohl hrát já a přítelkyně spolu nebo proti díky za rychlou odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Zdravím rád bych se zeptal jestli jde Forza 4 Motorsport hrát ve dvou proti sobě nebo tak? Protože v Horizonu to nejde a já sháním auta, kde bych mohl hrát já a přítelkyně spolu nebo proti díky za rychlou odpověď :)Ano Forza 4 jde takhle hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Srpen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 čauky jdou nějak stahnout dlc baličky aut přes flasku?připadně nějaky odkaz kde jsou nějake ke staženi? a ještě otazečka jde ve volne jizdě nastavit počet kol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga6 Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Stáhl jsem si forzu obě dvd převedl v iso2god a nakopíroval na externí disk, a chtěl bych se zeptat jak nainstalovat to druhé dvd s autama. mam rgh a 4gb interní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 (upraveno) Proč se stále dokola ptáte na jedno a to samé? Proč proboha proč? Když se podíváš tady do tutoriálů na RGH vše tam najdeš, neumíš proboha číst? X360 verze se 4GB není zrovna nejlepší koupě, ze všech diskuzí tady vyplývá, že tato verze přináší nejvíce problémů protože plno nových her vyžaduje instalaci povinného contentu na vnitřní HDD... Upraveno Duben 13, 2014 uživatelem Jarda66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fora Odesláno Červen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 zdarec, asi hloupa otazka ale jak prejit celou karieru? jezdim furt ty stejny trate s autama ktere mam rad, porad dokolecka dokola ty stejny sampionaty a mam jen par % udelanych v kariere...Neni tam neco jako ze musim kazdou trat udelat ze vsemi kateg. aut? je to docela nuda a stereotyp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 zdarec, asi hloupa otazka ale jak prejit celou karieru? jezdim furt ty stejny trate s autama ktere mam rad, porad dokolecka dokola ty stejny sampionaty a mam jen par % udelanych v kariere...Neni tam neco jako ze musim kazdou trat udelat ze vsemi kateg. aut? je to docela nuda a stereotyp... a hraješ world tour? je to rezim neco jako kariera nebo tak. a zbytek musis dojezdit sam pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fora Odesláno Červenec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2014 zdarec, asi hloupa otazka ale jak prejit celou karieru? jezdim furt ty stejny trate s autama ktere mam rad, porad dokolecka dokola ty stejny sampionaty a mam jen par % udelanych v kariere...Neni tam neco jako ze musim kazdou trat udelat ze vsemi kateg. aut? je to docela nuda a stereotyp... jojo hraju. ale porad ty stejne trate kolem dokola. je to divny...mozna bych mel dokoupit nejaky balicek nebo co ja nevim ale uz jedu nekolikatu tour a furt se to toci po tech stejnych tratich..... nevidim v tom zadny progress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy1468628189 Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 Čaute, prosím vás nehatujte mě za tenhle dotaz. Mám staženou Forzu 4 GOTY. Content jsem vložil přes 360 Content Manager 3.0 na interní disk. Ale pořád mi ve hře svítí možnost instalace 2.disku a obsah nemám kvůli toho dostupny. Ale vše proběhlo bez problému a jiné DLCčka mi takto jedou. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumadzus Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 Čaute, prosím vás nehatujte mě za tenhle dotaz. Mám staženou Forzu 4 GOTY. Content jsem vložil přes 360 Content Manager 3.0 na interní disk. Ale pořád mi ve hře svítí možnost instalace 2.disku a obsah nemám kvůli toho dostupny. Ale vše proběhlo bez problému a jiné DLCčka mi takto jedou. Nevíte co s tím? Hojec,také sem měl tento problém a vyřešil sem to tím to způsobem :) a) Hlavní disk standardně převedeme přes ISO2GOD a nahrajeme do naší herní knihovny (všimneme si ID hry tedy číselného názvu složky který je například pro Forza 4 : 4D530910) b) Ve FSD vybereme hlavní disk a přes Y dáme Manage Title Updates a Download Title Updates.Pokud se nějaké stáhnou, zaškrteme poslední verzi (kedlubna zezelená) a hru spustíme. Pak jí zase ukončíme a jdeme dodělat druhý disk (předchozí krok je občas potřeba k vytvoření správná adresářové struktury na interním disku) c) DLC (U Forzy 4 to je Disk 2) rozbalíme přes Xbox image Browser a obsah rozbalené složky Content (soubory z ní) nahrajeme na interní disk do \Content\0000000000000000\4D530910\00000002\ d) Hrajeme, testujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy1468628189 Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 Hojec,také sem měl tento problém a vyřešil sem to tím to způsobem :)a) Hlavní disk standardně převedeme přes ISO2GOD a nahrajeme do naší herní knihovny (všimneme si ID hry tedy číselného názvu složky který je například pro Forza 4 : 4D530910) b) Ve FSD vybereme hlavní disk a přes Y dáme Manage Title Updates a Download Title Updates.Pokud se nějaké stáhnou, zaškrteme poslední verzi (kedlubna zezelená) a hru spustíme. Pak jí zase ukončíme a jdeme dodělat druhý disk (předchozí krok je občas potřeba k vytvoření správná adresářové struktury na interním disku) c) DLC (U Forzy 4 to je Disk 2) rozbalíme přes Xbox image Browser a obsah rozbalené složky Content (soubory z ní) nahrajeme na interní disk do \Content\0000000000000000\4D530910\00000002\ d) Hrajeme, testujeme FUNGUJE :-) jsem tvůj velký dlužník :-) a ty TU jsem nepotřeboval. Ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumadzus Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 FUNGUJE :-) jsem tvůj velký dlužník :-) a ty TU jsem nepotřeboval. Ještě jednou díky Rád sem pomohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karllan Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Nevím jestli už to tu někdo nepsal, nechce se mi to prolézat celé, ale ty DLC fungují i na externím disku. Tedy alespoň mě zmizla možnost instalace druhého DVD, víc jsem zatím netestoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johana0774 Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Super, bude i na gamepad i na kinect, takže ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.