MEGIl_ Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 kdyby to aslespoň suplovali škodovkama :D nurburgring bych si rád zajel s nějakou schade 105 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 DeS nesmutni určitě v jednom Dlc packu bude jedno Porsche....ale taky mě to štve No to moc nevidim pokud EA tu licenci nechce Turnu prodat, leda by se pozdeji nejak domluvili a vydali DLC jen s Porsche vozy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Desmonde, kdo ví třeba je to jen obcodní tah, a Porsche pak vydají samotné za peníze v DLC. To je taky dost možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 A co RUF? To by bejt mohlo, a vyjde to nastejno (skoro) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Desmonde, kdo ví třeba je to jen obcodní tah, a Porsche pak vydají samotné za peníze v DLC. To je taky dost možné. JJ presne to me taky napadlo, ze by to tam nedeali zamerne a nechali si to pro DLCko aby z lidi vytahli prachy, ale zase kdyz tvrdi, ze je pojebalo EA, tak nevidim duvod proc tomu neverit pac EA jsou v tomhle taky pekny svine a ocvidne nechtej hrat konkurenci RUNu moc do karet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 RUN bude pěknej bullshit a zatim kritika je veliká,myslim,že Porsche to nezachrání :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 NFS Run to bude nejhorsi sračka podzimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Náhodou Run je jediné NFS co jse mi za pár let NFS zalíbilo, ale NFS už je propadlá značka, srajda až to nejde, na tuhle dobu i hrozná arkádovka řekl bych, Run nemůže dělat žádnou konkurenci. Ach kéžby se vykašlali na ♥♥♥♥♥♥ní díly jako Prostreet, shift a tak podobně a začali pracovat na něčem jakože Underground 3, to by bylo skvělé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Už je to o ničem NFS se mi zhnusili co vyslo Undercover,Pro street atd.... a už to nejsou jen pouliční zavody. v Run mužeš dokonce vystoupit což je z toho to nejhorší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Me tenhle koncept vubec nesedi, NFS byli vzdycky zavody a kdyz jsem videl na E3 "uzasnou" behaco sekvenci, kde stacilo jen mackat tlacitka tak me to nechalo uplne chladnym....taky bych byl rad kdyby se vratili ke znacce Undergrounf pac to bylo to nejlepsi co v serii kdy vyslo a to neustale kazdorocni hledani nove identity uz mi leze krkem....to dam radsi prednost F4 nez temhle "nudnym" arkadovym zavodum.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Proste to nejsou pouliční zavody,co bývavaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 v NFS shift (EA) nebyly vozy ferrari licenci na ferrari ma MS tak kdopak si vlastne zacal ? :) (ano vim ze pozdeji vyslo DLC, ale i tak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Otazka je jestli jim to odmitli nebo to v EA nechteli.....rekl bych ze vkuli existenci dlc je to spis to druhe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Forza Motorsport 4 bez Porsche – údajně kvůli EA Dnešek se zapíše do análů jako den, kdy si firmy rozhodly jít po krku. Pokud patříte mezi fanoušky Porsche a těšíte se na Forzu4, máme pro vás smutnou zprávu. Kvůli blíže neosvětlené politice licencování vozidel Porsche ze strany Electronic Arts nebude ve čtvrtém díle závodní série od Microsoftu žádný z vozů této značky, Vzhledem k tomu, že 911 je asi nejužívanější (občas až otravně) vůz v současných závodních hrách, je to poněkud absurdní. Lidé z Turn 10 jsou z vývoje situace pořádně naštvaní. „Pro Forzu 4 jsme měli připraveno ještě víc aut od Porsche než u třetího dílu, víc jak 35. Hodně jsme se těšili na zážitky s nimi v novém módu Autovista. Nakonec se ale bohužel EA odmítla domluvit na opětovné spolupráci“. Electronic Arts totiž vlastní licenci na Porsche už delší dobu a předtím nebyly se spoluprací problémy. Dan Greenawalt s malým příslibem hrozby dodává, že oni zase vlastní licenci na Ferrari pro X360 a PC, a také doposud nedělali problémy... K vydání Forzy 4 dojde v říjnu a studio se stále nezbavilo naděje, že se někdo v EA umoudří. Jde však jen o maličkou jiskřičku. „My jsme vždycky našli cestu a odmítli jsme blokovat ostatní hry, odmítli jsme zamezit v přístupu ke značce Ferrari, protože by to jen ublížilo závodnímu ekosystému. Hodně mě to mrzí. Fanoušky by neměly tyhle záležitosti obtěžovat, prostě byste měli mít možnost řídit Porsche a Ferrari ve hře, jakou máte rádi. Porsche jsou skvělá auta a mě mrzí, že je nebudeme ve Forze 4 mít“. Pokud EA svou blokádu nezvedne, bude zajímavé sledovat reakci Turn 10. Pokud se naštvou hodně, mohou pro další závody z dílny EA zakázat Ferrari. Spíše ale zvednou cenu užití licence hodně, hodně vysoko. A sotva se najde někdo, kdo by tento krok neodkývl... Převzato z Games.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Jdeš z křížkem po funuse, mi už všichni dávno smutníme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Hehe Forza nebude mit Porsche ale at ty srači z EA nemaj zas Ferrari nezaslouží si to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Radfsi bych, kdyby ty ferrari meli a forza mela porsche :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Mě sice mrzí že tam porsche nebude ale ferrari mam radši, hlavně doufám že se tam objeví pecky jako 430 nebo 458, eeeeéééééééééééh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Mě osobně zas tolik nemrzí, že tam nebude Porsche a oželel bych i Ferrari. Osobně mám radší "civilnější" vozy, než ty nadupané sporťáky. Půlku forzy 3 jsem odjezdil s BMW M5 :) Každopádně to nic nemění na tom, že EA jsou pěkný zmetci, kteří akorát závidí a sami mají hrůzu z toho, jak jejich značka NFS jde do s*ač*k... Paradoxně k tomu, co jsem i zde již napsal pro mě nejlepší NFS byly Porsche Unleashed, pak jsem dost hrál Underground 1 i 2 a další se mě skoro ani nedotkly, je to děsná arkáda a to není nic pro mě. Závodní hra, kde není pohled z interiéru nění podle mě vůbec závodní hrou :cheesygrin: EDIT: Tak už mám předobjednanou limitku vč. exklusivního BMW M5 jako DLC :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 BMW M3 a M5, nejvíc auta.... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Taky nejradsi jezdim z BMWckama, to ale nemeni nic na tom ze me bude nepritomnost Porsche mrzet, protoze je vzdycky dobre mit tu moznost si s takovymi auty zajezdit.....ikdyz jinak casto nevyuzijete....a nepritomnost zrovna takovehle zname znacky obvzlast zamrzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Važeni porche tam nebude ale bode tam Porche od Bridskeho Upravce RUF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Hm, úžasný. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 To je opravdu malickata kompenzace :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Porsche se sice nedockame, ale v režimu autovista si budeme moc prohlednout novy model warthoga z chystaneho Hala 4....to mi tu nepritomnost Porsche dost kompenzuje :D http://www.xboxweb.cz/hry/forza-motorsport-4/12606-novy-warthog-pro-halo-4-ve-forza-motorsport-4.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.