nejvetsiborec Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 člověk musí pečlivě stahovat :) Ale fuj fuj. :D To zase ne. Souhlasim v tech letosnich podzimnich zni se musi peclive vybirat :) Je tam opravdu hodne zajimavych her, ale ja jedu v kazde hre na 1000G, a myslim, ze GoW 3 mi da hodne zabrat. :D Navic je tam Halo, Rage, Fifa, Assassin, Battlefieldy, MW3, F1, Batman, Saints Row atd. Ježiši marja, toho teda a zdaleka to neni vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 No ja to dnes pocital a dokonce roku vyjde asi 10 her co si fakt koupim.....plus nejaky nad kteryma jeste premyslim.....a hned z kraje roku SSX a ME3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Taky,Forza4,Fifa,Pes,NHL,ME3,SSX,CoD MW3,BF3,Fifa STREET 4,NFS Run,NBA 2K12,GoW3,inect Star Wars. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Tim poslednim si to zabil :D Rozhodne nejsilnejsi podzim co pamatuju....tak silny, ze chvilkama premyslim, jestli si nepockam az cena forzi opadne.....respektive jestli si zas nepockam na nejakou ultimatni edici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Zní to hned líp, žádný počkám až cena spadne ale počkám si na ultimate edici, tak se mi to líbí. Já bych se uslintal k smrti kdyby udělali limitku s volantem :) Podzim rozhodně vydařený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Ted o tom fakt dost premyslim, vyjde me to pak nastejno a budu mit vsechny dlc...ale zase ta limitka me laka :) No nevim, penize zatim mam i na ten desivy podzim, takze zatim jsem asi pro okamzitou koupi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Já šel do limitky, už mám předobjednávku... ta modře laděná krabička s BMW je dokonalá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 No me trosku ta krabka zklamala, ta s F3 se mi libila mnohem vic, ale uz jsem si zvykl a musim rict, ze je fakt pekna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Ja se moc tesim na Limitku Saints Row 3 ta je luxusní ;) nesmím opomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Ta limitka se dá už předobjednat tady u nás? Kde ste ji předobjednali, já to nemůžu najít. Přemýšlím o tom dost. Jak koukám tak v ní je pár pěkných aut navíc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 http://www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=607 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Konečně hra, která za to stojí. Xbox snad mám jen kvuli FIFA a Forze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Tak takhle to vypada, kdyz Jeremy Clarkson v autoviste komentue Wrthoga :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Tak takhle to vypada, kdyz Jeremy Clarkson v autoviste komentue Wrthoga :) A ten warthog bude jezditelný? Celkem mě zajímá jak by vypadal kokpit :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Nebude, bude jen v autoviste k prohlidnuti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Trošku oživím :)...tady jsem narazil na krátké preview: http://bonusweb.idnes.cz/forza-motorsport-4-prijizdi-na-start-a-jeji-motory-zni-slibne-ptn-/Preview.aspx?c=A110909_000212_bw-xbox360-preview_das Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Každý jeden vůz ve Forza Motorsport 4 navíc oplývá vlastním modelem poškození, možnostmi ladění a pohledem z kokpitu. - hmmm.....už se fakt těšim !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 No hlavne aby varazne pokrocil ten model poskozeni, pac v F3 to byla bida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 No hlavne aby varazne pokrocil ten model poskozeni, pac v F3 to byla bida... jj souhlas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Půjde přenést auta co mam v garáži do F4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 No hlavne aby varazne pokrocil ten model poskozeni, pac v F3 to byla bida... Bída to bude tak či tak,musejí platit milióny za licence a na nějaký příplatky pro demage nezbývá :)... navíc do takovýhle hry je to k ničemu protože se člověk snaží jet čistě :) mě spíše zajímají možnosti tuningu... onefootman ne.. a nedělej double posty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Me serou ty porsche =// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 to mě taky, ale nějak to už přežiju :)...nejlepší je ten trailer na NFS: The Run od EA, hlavní hvězdou je Porsche...takhle provokovat... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 O NFS mi ani nemluv a uz vubec o firme ktera ji vyrabí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 NFS je pěkný shit. F4 budou nejlepší auta na xko si troufám říct, ať už to je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.