tekken90 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Forza Motorsport 4 VGA 2010 Trailer, novinky Dobře, že studio Turn 10 pracuje na nějaké té nové hře, to nám bylo jasné už od minulého roku. Že to bude ale Forza Motorsport 4, to asi nečekal vůbec nikdo. Na nějaké ty přesné detaily si sice musíme ještě počkat, ale už z traileru je jasně vidět, že nás čekají nějaké ty velké novinky a jistě nebude chybět ani podpora pro Kinect. Více tedy v novince, kde naleznete samotný trailer. Forza Motorsport 4 vyjde na konci příštího roku exkluzivně pro Xbox 360. http://www.gametrailers.com/video/vga-10-forza-motorsport/708346 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Kdyz jsem videl ve tri rano ten trailer, rikal jsem si ze jsem se asi vratil vic na srot nez jsem si myslel :) Tesim se, ale ten trailer je fakt divnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 podzim 2011. To bude ještě dlouhý těšení :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 parada ... doufám že si pohrajou s kokpitem a přidaj trochu autentičnosti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Super, bude i na gamepad i na kinect, takže ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Už se těsím jako malej Jarda :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapky Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Doufám, že při tý příležitosti Mrkvosoft vydá i nějakej novej volant šitej Forze 4 přímo na míru, páč si nedokážu představit, jak bych máchal prázdnejma prackama před bednou..:D nicméně, už se těším až hrůůza...:D doufám jen, že zapracujou na proměnlivým počasí - třeba jízda na sněhu s pořádnou fyzikou by byla masakr..:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 vzhledem k tomu ze toto vsechno bylo "obsazeno" v traileru.. tak predpokladam ze to tam dali... napr. v jednu chvili jak tam stoji ta GT40 tak je tam skoro v noci (v podvecer) a to by mel bejt taky ingame zaber tak uvidime co z toho vykoumaj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Taky se už mrtě těším ale až za rok to výjde.možná to tu nepatří ale jen se zeptám.. forzu 3 hraju a super! nfs shift jsem neviděl ale prej realistické.. četl jsem prohlášení že shift 2 má být lepší než gt5 pro ps3,myslíte že shift 2 může být lepší než forza3 myslím tím že se bavíme o realičnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 http://forzamotorsport.net/en-us/media/videos/default.htm#/video/4035/ parada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Doufám, že při tý příležitosti Mrkvosoft vydá i nějakej novej volant šitej Forze 4 přímo na míru, páč si nedokážu představit, jak bych máchal prázdnejma prackama před bednou..:D nicméně, už se těším až hrůůza...:D doufám jen, že zapracujou na proměnlivým počasí - třeba jízda na sněhu s pořádnou fyzikou by byla masakr..:P Přesně to mi ve Forze 3 také chybělo... Měnící se počasí a více tratí "v přírodě" - déšt, krajinky kolem, sníh... A rally se mi zase hrát nechce :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 no pocasi....hlavne to bylo takovy nudny ze pri vysoky rychlosti to bylo jak kdyz jedete 100kou nerikam ze Shift byl lepsi ale rozhodne mel lepsi efekty a ja bych teda uvital spise vetsi rozmanitost treba po meste ale je mi jasny ze toho se u forzy nikdy nedockam... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 ja bych klidne uvital vice trati v prirode (resp. realnych) a pocasi by mi klidno stacilo z PGR4, kde mi prijde skvely i ted (PGR me vseobecne ted hodne chytil, a prijde mi effektne o dost ve predu jak forza kokpity/grafika okoli/pocasi..) kde jizda ve snehu/desti (na jakekoliv trati ve hre! ne polo pocasi jako v gt5) muzete odject uplne cokoliv.. a nurburnring na snehu je paradni :) rozhodne doporucuju, jediny kde mi trosku prijde ze pgr strada je poskozeni (max. se vyskli okno), a modely aut (z venku), protoze PGR je vcelku starsi... ale jak rikam bohate by mi stacilo vzit PGR4 (pocasi apod. trosicku vylepsit kokpity ( i kdyz tam jsou uz vcelku pekne :) - lepsi jak ve forze) a z forzy vzit fyziku,poskozeni, model aut a udelat takovydle mix. to by mi opravdu nevadilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Ochutnavka head-trackingu pomoci kinectu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 hm, nevim zda se mi to zda, ale je tam videt docela dost velky spozdeni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Budeš hrát, někdo tě zavolá, koukneš na něj a posereš si závod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Proto existuje tlacitko start :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Tak ve 4. díle Forzi si zajezdime na trati zname z Tpo Gearu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Aneb na testovací dráze Top Gearu, ale tohle jsme věděli snad už i pár měsíců zpátky. (samozřejmě nechci rejpat, jen oznamuju ;)) Z té trati jsem nadšen, kvuli té trati i důvod navíc proč si Forzu 4 koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 jo a dabing v podání Jeremyho Clarksona z Top Gearu:D...doufám, že když už maj licenci TG, tak at ji pořádně využijou...GT5 ji taky má, ale moc ji právě nevyužili bych řekl. ...už se nemůžu Forzy dočkat...uvítal bych proměny počasí a střídání den a noc...už se vidim, jak se řítím potmě na okruhu Le Mans!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Yoooy, já se na tu Forzu děsně těšim, a hlavně kvůli. - Trati Top Gearu - Podpoře Kinectu - a jak ty píšeš, i toho úžasného dabingu J.Clarksona z Top Gearu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Dabing Clarksona je mi v podstate ukradeny protoze jsem navykli na ceskou dabovanou verzi Top Gearu, ale ocenil bych treba, kdyby se dali na trati Top Gearu s jednotlivymi auty porazet Stigovi casy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Dabing Clarksona je mi v podstate ukradeny protoze jsem navykli na ceskou dabovanou verzi Top Gearu, ale ocenil bych treba, kdyby se dali na trati Top Gearu s jednotlivymi auty porazet Stigovi casy :) souhlasím, to by bylo brutální :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 přesně tak ...prostě tu licenci naplno využít.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ohlasena limitka...... neni to sice nic moc, presto to stoji za hrich ;) A tady neco vic ;) http://www.limitky.net/2011/06/oznamenie-forza-motorsport-4-limited-collector%C2%B4s-edition/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.