deepthroat1468623923 Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Heh, já si naopak přál aby to trvalo co nejdýl a ještě to nekončilo :) Teď si dám celou trilogii znovu, na PC abych ve trojce potkal Kirraheho a Vernera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 No to já si taky říkal celou dobu, jako po dlouhé době opravdu skvělá hra ale ted už jsem tim nějak přemačkanej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 To ja se toho taky nemohl nabazit a co nejvic jsem to "natahoval"..... Jestli nedelas moc SQ a netahas se furt po normandii a citadele, tak by to do 35 hodin nemel byt problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Projel jsem ME1 a všechny sidequesty, když to rozehraji podruhé s tím že budu pokračovat jakoby s lvl, se kterým jsem skončila ale projedu to rychle bez SQ tak když pak budu extrahovat do ME2 save tak bude se brát jakože jsem měl projeté všechny sidequesty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Projel jsem ME1 a všechny sidequesty, když to rozehraji podruhé s tím že budu pokračovat jakoby s lvl, se kterým jsem skončila ale projedu to rychle bez SQ tak když pak budu extrahovat do ME2 save tak bude se brát jakože jsem měl projeté všechny sidequesty? Pokud sem to co si napsal správně pochopil, tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Posádka byla rozpuštěna protože byl Shepard půl roku držen ve vazbě. A v každém díle se bojovalo proti netvorům, jak to myslíš?Co se týče parťáků ještě alespoň dvou se dočkáš, neboj :) no ve dvojce jsem bojoval proti nějakým strojum ale teď střílim nějaké mutanty :D jinak jak mám předsvěčit tu Ashley Williamsovou aby se ke mě přidala v Citadel jí zastřelím já nebo můj parťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Buď tak že s ní třikrát promluvíš když je v nemocnici a nebo tak že necháš přežít Salarianskýho councilora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 no ve dvojce jsem bojoval proti nějakým strojum ale teď střílim nějaké mutanty :Djinak jak mám předsvěčit tu Ashley Williamsovou aby se ke mě přidala v Citadel jí zastřelím já nebo můj parťák Např. tak že s ní třikrát promluvíš když je v nemocnici, nebo tak že necháš přežít Salarianskýho councilora. To uděláš tak že pokecáš před misí s Thanem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Např. tak že s ní třikrát promluvíš když je v nemocnici, nebo tak že necháš přežít Salarianskýho councilora. To uděláš tak že pokecáš před misí s Thanem . já jsem za ní chodil pokaždé až se úplně uzdravila a thana jsem nikde neviděl/nebyl(před misí se citadelou jsem měl jen tu s tou bombou. a ten Salarian mi zabili(ten vrah) a nemohl jsem tomu zabránit, no rozhodně škoda že je mrtvá dalo se na ní aspoň trochu koukat než pořád na ty obludy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 já jsem za ní chodil pokaždé až se úplně uzdravila a thana jsem nikde neviděl/nebyl(před misí se citadelou jsem měl jen tu s tou bombou. a ten Salarian mi zabili(ten vrah) a nemohl jsem tomu zabránit, no rozhodně škoda že je mrtvá dalo se na ní aspoň trochu koukat než pořád na ty obludy :D Jestli ti Thane ve dvojce přežil tak by měl sedět v nemocnici u vchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 já jsem za ní chodil pokaždé až se úplně uzdravila a thana jsem nikde neviděl/nebyl(před misí se citadelou jsem měl jen tu s tou bombou. a ten Salarian mi zabili(ten vrah) a nemohl jsem tomu zabránit, no rozhodně škoda že je mrtvá dalo se na ní aspoň trochu koukat než pořád na ty obludy :D musis dat Udinovy headku a pak mluvit jak paragon a nemusi prezit ani salarian na druhy gameplay jsem byl bez thane a ashley se pridala :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Jestli ti Thane ve dvojce přežil tak by měl sedět v nemocnici u vchodu já jsem začal hrát novou hru, protože mi ve dvojce nikdo nepřežil seth123: jak mám dát Udinovi headku? :D vždyť tam pořád kecají, kecají a neby lžádnej výběr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 já jsem začal hrát novou hru, protože mi ve dvojce nikdo nepřežilseth123: jak mám dát Udinovi headku? :D vždyť tam pořád kecají, kecají a neby lžádnej výběr :D když udina přistoupi k tomu panelu aby otevrel dvere hra ti nabidne akci tak ho střel, v ME3 narozdil od predchozich dilu si musis uspinit prsty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 když udina přistoupi k tomu panelu aby otevrel dvere hra ti nabidne akci tak ho střel, v ME3 narozdil od predchozich dilu si musis uspinit prsty Si myslim že je to možný až potom co se vypořádáš s Ashley/Kaidanem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 mas pravdu popletl jsem si sled udalosti :) no hra ti nabizi ale i tak paragonskou akci :) na zachranu ashley Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 tak už vím proč jsem neměl na výběr žádnou možnost, protože v nastavení bylo bez oruhodnutí takže to za mě vše rozhodoval počítač :( suck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Nevyhoda tech rezimu :) "RPG" je "RPG" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Měli se na nějaký režimy vysrat, maximálně tam dát obtížnost Narrative a radši lépe vysvětlit konec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 No podle me to udelali dobre, zvetsina z nas si da automaticky RPG a ti ostatni co daj neco jinyho si to zahrajou prave proto, ze jim tu to hru nejak uzpusobi....proste prilakali lidi na to, ze muzes hrat strilecku, nebo si jen tak proplouvat a uzivat pribeh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Nj ale co když zjistí že byl Action mode úspěšný. Aby příště nezůstalo jen u něj :). A nemluvím jen o Mass Effectu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Jo to je pravda, muze se to neprijemne vymknout z ruky, uz tak z toho byla dost strilecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 začal jsem hrat ME2 na insane a hned ze začátku jsem si říkal co bych dal za kotoul, ještě kdysi davno jsem si stěžoval na femshep v ME3 beru zpět ta v ME2 je hodně horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 začal jsem hrat ME2 na insane a hned ze začátku jsem si říkal co bych dal za kotoul, ještě kdysi davno jsem si stěžoval na femshep v ME3 beru zpět ta v ME2 je hodně horší Je to nezvyk co. Za koho hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 femshep eng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 to je neskutečný! se mi to jen zdá nebo skoro všechny postavy z ME2(jedničku jsem nehrál) pochcípali? :D no aspoň to bylo dramaticky ty konce. a ten konec znamená co? ty výběry teda nic moc, vlastně nic. ale když tvůrci říkali že na konec se jen tak nezapomene to měli pravdu jsem nas*** že na to hodně dlouho nezapomenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.