FxR Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Čus lidi,dříve tu byl topic s majiteli PSP http://console-forum.net/tema/40477-seznam-mapa-majitelu-psp Ale topic už nikdo neaktualizoval a tak jsem se rozhodl Mapu obnovit a přidat k ní i info jestli ten člověk i Flashuje apod. Vzor informací do Mapy: - Nick - Typ PSP (napr. 3004 PB OFW 6.20) - Bydliste (ulice, cislo popisne a mesto) - a nepovinne ICQ / Email apod. - pokud ho napises, bude se zobrazovat na mapce Mapa http://goo.gl/maps/pFA2 Doufám že to bude k něčemu,pokud ne tak to smázněte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 nick - Keles adresa - Oščadnica 18, Oščadnica PSP - 2004 OFW 6.35 ICQ - 384935281 Drobné opravy psp, výmena náhradných dielov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 nick- genius1994 adresa- ... psp 3004 ofw 6.20 Flash ... icq- 476631598 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 nick- djmaikl typ - fat 1004 cfw adresa- metelkova 1536, Kuřim facebook- Míša Dvoři vymena dílů,občas flash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 nick- KOSSczadresa- l.hosáka 1002/15 ostrava bělský les psp 3004 ofw 6.20 Flash T_N (HEN) icq- 476631598 No ty si vážně genius sem dávat tvůj starej nick.. počítej s IP banem :lol: Jinak uvádět adresu, jestli flashujete... málo se nudíte že? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 ... málo se nudíte že? :) proč by jsme se měli nudit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 No ty si vážně genius sem dávat tvůj starej nick.. počítej s IP banem :lol:Jinak uvádět adresu, jestli flashujete... málo se nudíte že? :) co to meleš??? šak tam mám svoji přezdívku genius1994 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Jak řikám.. vážně genius "Naposledy upravil: genius1994 - 13.12.2010 v 19:50" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 13, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Doufám, že až Vám někdo zaklepe na dveře, tak budete doma umělci :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 13, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 OK, smazal jsem to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Počkejte, až vám někdo zaklepe na dveře :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Ok Flashování mažu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 už jenom tím, že máš flashlé PSP proušuješ zákon :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Adresa povinná, ICQ dobrovolný. :lol: K čemu tohle jako je? Abych věděl adresu PSP majitele kterýho můžu obrat? Kdyžtak teda ještě dopište i kam dáváte klíče abych nemusel páčit dveře. :lol: Btw, genius1994 = KossCZ? Věřím, IQ houpajícího koně mají oba dva. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Jsem tam ještě dával háčkya a čárky to snat neni na ban ne?? jen ad vym xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Adresa povinná, ICQ dobrovolný. :lol:K čemu tohle jako je? Abych věděl adresu PSP majitele kterýho můžu obrat? Kdyžtak teda ještě dopište i kam dáváte klíče abych nemusel páčit dveře. :lol: Btw, genius1994 = KossCZ? Věřím, IQ houpajícího koně mají oba dva. :) no každy nemusí byt chytli jak ty ty anštaine... a mě stačí že umim psat.. a číst.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 13, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Umim psát? chytli mělo teda asi znamenat chytrý, co? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Promiň, ale v téhle větě ,,no každy nemusí byt chytli jak ty ty anštaine... a mě stačí že umim psat.. a číst..'' vidím hned několik chyb. První chyba: chytli = chytrý. Druhá chyba: jak ty ty = ty, ty. Třetí chyba: anštaine = Einsteine. Čtvrtá chyba: mě = 3 pád komu čemu, proto mně. Pátá chyba: před souhláskou ,,že'' se píše čárka. Diakritiku u každy, byt, umim, psat píšu jen pro zábavu ostatních, takže s tím psaním bych to nedával na velkou váhu. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 no každy nemusí byt chytli jak ty ty anštaine... a mě stačí že umim psat.. a číst.. Do Einsteina mám opravdu hodně daleko, ale to že umíš psát i číst jsi tu nepřesvědčil nikoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Notak pochipuji že jste mě vyděli číst... a mě stači že to tu napíšu a že tam jsou chiby tak to mi je v ****... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 tak to teda pls smazte,sem myslel-nemyslel vsem se omlouvam,chtel jsem obnovit napad puvodni neaktualizovane mapy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 genius1994: Pokud budeš chtít helpnout s češtinou, klidně se ozvi. Já bych se musel strašně stydět kdybych napsal to co ty. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 13, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Sori, já tě čýst neviděl ale věřým, že seš na tom podobně jako z psaním y a í.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Pro autora tohoto tématu: Podle mě to není špatný nápad udělat nějakou mapu, určitě to může pomoci lidem, pokud ta mapa bude plná kontaktů. Například se dají dělat lépe srazy a podobně. Určitě není špatný vědět, že se v mém okolí nachází dalších 20 lidí, s kterýma se dá zapařit a domluvit nějaký turnaje, já jsem pro, aby tu nějaká taková mapa byla. Ovšem je třeba se zamyslet nad tou druhou stránkou, asi bych do ní psal jen nick, město a nějakou formu kontaktu, jak se dá zkontaktovat majitel. Co se týče adresy, flashnutí psp, tak to bych tam určitě nedával, ze zákonných důvodů a ochrany osobních údajů. Hodně blbců to může zneužít. => Jsem pro, aby mapa byla, ale v rozumné formě ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 andre06. tak jak jsi představuješ tu mapu když nedame adresu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts