Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mapa majitelů PSP - aktualizováno 13.12

FxR

Recommended Posts

Čus lidi,dříve tu byl topic s majiteli PSP http://console-forum.net/tema/40477-seznam-mapa-majitelu-psp

Ale topic už nikdo neaktualizoval a tak jsem se rozhodl Mapu obnovit a přidat k ní i info jestli ten člověk i Flashuje apod.

Vzor informací do Mapy:

- Nick

- Typ PSP (napr. 3004 PB OFW 6.20)

- Bydliste (ulice, cislo popisne a mesto)

- a nepovinne ICQ / Email apod. - pokud ho napises, bude se zobrazovat na mapce

Mapa http://goo.gl/maps/pFA2

Doufám že to bude k něčemu,pokud ne tak to smázněte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nick- KOSScz

adresa- l.hosáka 1002/15 ostrava bělský les

psp 3004 ofw 6.20 Flash T_N (HEN)

icq- 476631598

No ty si vážně genius sem dávat tvůj starej nick.. počítej s IP banem :lol:

Jinak uvádět adresu, jestli flashujete... málo se nudíte že? :)

Odkaz ke komentáři

Adresa povinná, ICQ dobrovolný. :lol:

K čemu tohle jako je? Abych věděl adresu PSP majitele kterýho můžu obrat? Kdyžtak teda ještě dopište i kam dáváte klíče abych nemusel páčit dveře. :lol:

Btw, genius1994 = KossCZ? Věřím, IQ houpajícího koně mají oba dva. :)

Odkaz ke komentáři

Adresa povinná, ICQ dobrovolný. :lol:

K čemu tohle jako je? Abych věděl adresu PSP majitele kterýho můžu obrat? Kdyžtak teda ještě dopište i kam dáváte klíče abych nemusel páčit dveře. :lol:

Btw, genius1994 = KossCZ? Věřím, IQ houpajícího koně mají oba dva. :)

no každy nemusí byt chytli jak ty ty anštaine... a mě stačí že umim psat.. a číst..

Odkaz ke komentáři

Promiň, ale v téhle větě ,,no každy nemusí byt chytli jak ty ty anštaine... a mě stačí že umim psat.. a číst..'' vidím hned několik chyb. První chyba: chytli = chytrý. Druhá chyba: jak ty ty = ty, ty. Třetí chyba: anštaine = Einsteine. Čtvrtá chyba: mě = 3 pád komu čemu, proto mně. Pátá chyba: před souhláskou ,,že'' se píše čárka. Diakritiku u každy, byt, umim, psat píšu jen pro zábavu ostatních, takže s tím psaním bych to nedával na velkou váhu. :)

Odkaz ke komentáři

Pro autora tohoto tématu:

Podle mě to není špatný nápad udělat nějakou mapu, určitě to může pomoci lidem, pokud ta mapa bude plná kontaktů. Například se dají dělat lépe srazy a podobně. Určitě není špatný vědět, že se v mém okolí nachází dalších 20 lidí, s kterýma se dá zapařit a domluvit nějaký turnaje, já jsem pro, aby tu nějaká taková mapa byla. Ovšem je třeba se zamyslet nad tou druhou stránkou, asi bych do ní psal jen nick, město a nějakou formu kontaktu, jak se dá zkontaktovat majitel.

Co se týče adresy, flashnutí psp, tak to bych tam určitě nedával, ze zákonných důvodů a ochrany osobních údajů. Hodně blbců to může zneužít.

=> Jsem pro, aby mapa byla, ale v rozumné formě ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu