Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphic's Club

PeterCent

Recommended Posts

• Odpovědi 555
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

hehe mas dobru pamat :P to bolo trosku davnejsie :D

bulk: ano ja 8) :lol:

To bys ani nevěřil jak :) Já si pamatuju věcí... joo, old good days, když si na to vzpomenu ukápne mi slza :D :cry: :ziped:

- - - - - -

Pro Marru jsem dělal pár SIGů, zejtra je sem hodim, btw moje nejnovější práce :lol: :oops:

futuramasig4marrapaternxv5.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok komentnu ale nema to zadnej vyznam ptze si o me myslis ze hovno umim a MUJ koment nebudes brat vazne a reknes si jen ten debil stejne nic neumi k at se to nejdriv sam nauci a pak ma keci(nerikam ze to neni pravda :D)

koment:me se to zda dobry jen bych k tomu jeste hodil naky fantasy pozadi nebo jen treba nak pekny graficky zpracovanej les pste se mi zda ze sis pohral jen s tim elfem a na osattni sem vyprd , ale kdybych umel vytvorit takovejhle sig tak bych byl stastnej pste na tebe nic moc ale na me by to bylo excelentni. jo a jeste kdyz sem u toho k se zeptam co to ma ten elk kurna bred pusou nakou mlhu nebo mu tak smrdi z huby zes to tam musel znazornit :lol: :D:D:D:D

EDIT: na tom tutorials sem na to logo nenasel navod moh lbys mi poslat odkaz??? thx

EDIT2: jo a jeste myslim ze focal p by nemelo bejt rameno pste me to nak bouchlo do oci

Odkaz ke komentáři

njn rikam kdybych umel delat takovy sigy byl bych rad ale pste nemam graficky mysleni´. dycky kdyz neco delas tak si urco reknes tak melo by to vypadat prblizne tak a tak a mas potom aspon zaklad do jaky barvy to chces atd ja pste zacnu neco patlat a pak z toho vyjde paskvil tak to delam znova atd

Odkaz ke komentáři

njn rikam kdybych umel delat takovy sigy byl bych rad ale pste nemam graficky mysleni´. dycky kdyz neco delas tak si urco reknes tak melo by to vypadat prblizne tak a tak a mas potom aspon zaklad do jaky barvy to chces atd ja pste zacnu neco patlat a pak z toho vyjde paskvil tak to delam znova atd

njn zkus si nekdy aspon rict jaky barvy chces atp a pak staci gradient map nastavit vrstvu atp :) ;)

Odkaz ke komentáři

*Dave*: na tom obrazku tam je napisane ATACK ... to si sa len pomylil (Attack) alebo to tak ma byt

jj ja to tam napsal schvalne ten "ATACK" :) jo a ten deviantart je uplne svelej uz sem to pochopil je to parada :) :D

2 PSP zapomínáš dělat rámečky ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu