*Dave* Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 a da se tam nejak hodit ke me jako ze ste pratele vite co myslim ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 no tiez to tam nevidim musim uznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 ok a este se zeptam do jaky kategorie mam davat sigy a UB ? pac sem tam kategorii signaturs nenasel :D Tohle se mi moc nepovedlo, sice nějaká práce na tom byla, ale nevědel sem co dopozadí tak sem to udělal jen takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 pánovíé práce pro vás grafiky ve wallpech a sigech !:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 jo a jeste upoyorneni nestahujte si zadny obrazky z DA pac je to tam chraneny a muzete mit problem takze se jimi jen kochejte :D ;) pls PC hod to do uvodniho topiku ;) lidi please comment my sig :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 lidi please comment my sig :Djakej sig :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 hehe mas dobru pamat :P to bolo trosku davnejsie :Dbulk: ano ja 8) :lol: To bys ani nevěřil jak :) Já si pamatuju věcí... joo, old good days, když si na to vzpomenu ukápne mi slza :D :cry: :ziped: - - - - - - Pro Marru jsem dělal pár SIGů, zejtra je sem hodim, btw moje nejnovější práce :lol: :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 jakej sig :blink: ten posledni ode mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 to mi to fakt nikdo necomentne <<< >D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 ok komentnu ale nema to zadnej vyznam ptze si o me myslis ze hovno umim a MUJ koment nebudes brat vazne a reknes si jen ten debil stejne nic neumi k at se to nejdriv sam nauci a pak ma keci(nerikam ze to neni pravda :D) koment:me se to zda dobry jen bych k tomu jeste hodil naky fantasy pozadi nebo jen treba nak pekny graficky zpracovanej les pste se mi zda ze sis pohral jen s tim elfem a na osattni sem vyprd , ale kdybych umel vytvorit takovejhle sig tak bych byl stastnej pste na tebe nic moc ale na me by to bylo excelentni. jo a jeste kdyz sem u toho k se zeptam co to ma ten elk kurna bred pusou nakou mlhu nebo mu tak smrdi z huby zes to tam musel znazornit :lol: :D:D:D:D EDIT: na tom tutorials sem na to logo nenasel navod moh lbys mi poslat odkaz??? thx EDIT2: jo a jeste myslim ze focal p by nemelo bejt rameno pste me to nak bouchlo do oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 nn to je trosku nevydarenej blend, ale tak neco malo do sebe to ma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 njn rikam kdybych umel delat takovy sigy byl bych rad ale pste nemam graficky mysleni´. dycky kdyz neco delas tak si urco reknes tak melo by to vypadat prblizne tak a tak a mas potom aspon zaklad do jaky barvy to chces atd ja pste zacnu neco patlat a pak z toho vyjde paskvil tak to delam znova atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 njn rikam kdybych umel delat takovy sigy byl bych rad ale pste nemam graficky mysleni´. dycky kdyz neco delas tak si urco reknes tak melo by to vypadat prblizne tak a tak a mas potom aspon zaklad do jaky barvy to chces atd ja pste zacnu neco patlat a pak z toho vyjde paskvil tak to delam znova atd njn zkus si nekdy aspon rict jaky barvy chces atp a pak staci gradient map nastavit vrstvu atp :) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 no to staci jen tobe ptze uz to umis ale ja kdyz si stanovim barvy tak z toho vyjde podobnej hnus jako mam v podpise s tou 4koldou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 tak sem zase neco zkusil a zase se to nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 *Dave*: na tom obrazku tam je napisane ATACK ... to si sa len pomylil (Attack) alebo to tak ma byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 *Dave*: na tom obrazku tam je napisane ATACK ... to si sa len pomylil (Attack) alebo to tak ma byt jj ja to tam napsal schvalne ten "ATACK" :) jo a ten deviantart je uplne svelej uz sem to pochopil je to parada :) :D 2 PSP zapomínáš dělat rámečky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 co si pochopil? o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 jak si tam hazet ty ikony ruzkny keci ke me atp :D ;) fakt doporucuju vsem jo malem sem zapomel tay je new sig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Je skvělej, fak se mi líbí, jenom nahoře, u jeho hlavy, jak je to takový tmavý... mi to přpadá divně.... Ale jinač paráda :shock: :blink2: :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 jj dave je to zupa....jo chtel sem se zeptat jak delas takovyto divny rozmazani bo co to je pste takvy ty pekny tecky(nymslim to stetcem)pste to co ma kolem lavy a ramen takovy to zrneni no uz nwm jak jinak to popsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 jj dave je to zupa....jo chtel sem se zeptat jak delas takovyto divny rozmazani bo co to je pste takvy ty pekny tecky(nymslim to stetcem)pste to co ma kolem lavy a ramen takovy to zrneni no uz nwm jak jinak to popsat Vypadá to trošku jako voda, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 no on to obcas dava do nakej sigu a me se t strasne libi k bych chtel vedet jak se to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 tohle je ten blending panove rozmazavání atp ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 upni nekam jenom ty vrstvy jak se to ma udelat aby mi tohle vzniklo plsss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.