myschoo Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 a nemas tam aj nejake C4D rendery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 jj mam ale jen 2 + 1 zduplikovanej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 a jaks udelal to zrneni upni mi to pls nekam to psd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 a jaks udelal to zrneni upni mi to pls nekam to psd někdo z grafiků koukněte do wallpů a sigů a udělejte mi sig Wolfenstein :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 novejj sig pls komentnete to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Psp: Je to pěkný, ale ta holka se mi fak nelíbí :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 njn tu sem tam dal ptze me nigdo jinaj nenapad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 :thumbup: To tě jedině omlouvá, jinak SIGnatura je moc hezká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 2 psp a pak že to nejde co ;) :D hezky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 hele nechce si ten sig negdo vzit???? no asi ho dam corvette to je kamos ze tridy a je to jeji fanda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 KUA klucí můžete mi někdo udělat sig Return To castle wolfenstein..je to ve wallpech a sigech...pls:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 PeterCent: no, zkusím to... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 PeterCent: no, zkusím to... :lol: bližší info je u nás v druhým topicu...tj wallpy a sigi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Já vim, čet jsem to... už jsem tak v půlce, doufam že to vyjde podle mých představ (i tvých) :D čekej..... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 PeterCent: Koukej ještě to neni hotový, nevim jak to udělat aby to písmo překrylo obludu a přitom byla obluda vidět :blink: rozumíš? - - - - Pičus, jako bych nic neposlal, mam jinej nápad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 PeterCent: Koukej ještě to neni hotový, nevim jak to udělat aby to písmo překrylo obludu a přitom byla obluda vidět :blink: rozumíš? - - - - Pičus, jako bych nic neposlal, mam jinej nápad :D musíš dát prolínání...zatim je to hezký.....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Další pokus: už sem to upravil - - - - - Hmm.. prolínat, ale já to mam anglicky :D Kde to je? Ono to ale asi nepude, poněvadž já to chtěl dát pod písmo, ale písmo má svoje pozadí, který je dobrý.. - - - - - Kurva stojí to za piču, sem to chtěl jinak :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Další pokus: jenom si ještě pohraju s ořezávánim.. - - - - - Hmm.. prolínat, ale já to mam anglicky :D Kde to je? Ono to ale asi nepude, poněvadž já to chtěl dát pod písmo, ale písmo má svoje pozadí, který je dobrý.. já to mám ve photoplusu dělaný jako vrstvy a mám tam různě na výběr...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Pokus číslo tři: a číslo čtyři: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 pěkný ale velký...udělej něco jako ten první....ten nápis nemusí bejt tolik vidět.....no a rozměry musí bejt 350x150 max.......nák to urob....:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Zkusil jsem jeden SIG, ale chtěl vědět, jak udělat abynahoře uprostřed, bylo jakoby světlo. Aby tam bylo takový světlý místo.. viděl jsem to na mnoha SIGách ale nevim jak na to :? Nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 vem si sost brush o naky velky velikosti a udelej tam tecku :roll: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Díky Psp :lol: - - - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 nebo tam hod lens flare..ale to je takovy jakoby ozareni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 tady sem narychlo udelal jednu picovinu pro witkaS aby videl jak vypada LENS FLARE..;) :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.