WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Díky moc WoKo, hned se do toho dam :) - - - - - No moc mi to nejde :lol: Spíš to jak to říkal Psp ;) - - - - - Udělal jsem podle tutu další SIG, jenom jsem tam dal jinej render a pak si trochu pohrál s písmem :) Ale myslim že to mělo vypadat jinak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 hh roztahoval si 1 pixel :) toto je stara klasika..... aj ja som to davnejsie este pouzival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 myschoo: Ale neni to špatný, ne? :) Jo a pls, jak mam použít brush? stáhl jsem si ho z netu a nevim jak ho dát do PS? :?: - - - - - Dělal jsem podle tutu na mozaiku, no a chctěl jsem si tam přidat render, ale vždycky se to nějak prijebe, že to tam neni vidět.. ještě to budu zkoušet.. - - - - :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 2witeks : etě jednou děkuju za toho wolfnštajna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 PeterCent: Neni zač ;) - - - - - :D Další SIG: Ale pořád se mi nedaří udělat přeně to co chci, jedině když to dělam s obrázkem, kterej je použitej i v tutoriále :? Teď jsem si všim jak jsem to prijebane orezal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 2witeks: krásný sigi...ale vodpočin si chvíly...nebo se nám zavaříš voe :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 :D Ok, do oběda si dávam PS - pauzu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 cau ted sem vstal asi zacnu neco delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Tak lidi já se taky přidávám k vám a tady máte první várku mejch věcí :) Něco do Playgear pocketu : http://console-forum.net/attachment.php?attachmentid=2344&stc=1&d=1187862384 A do předu : http://console-forum.net/attachment.php?attachmentid=2345&stc=1&d=1187862697 A na plochu :http://console-forum.net/attachment.php?attachmentid=2346&stc=1&d=1187862948 http://console-forum.net/attachment.php?attachmentid=2347&stc=1&d=1187863278 http://console-forum.net/attachment.php?attachmentid=2348&stc=1&d=1187863533 Líbí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Proč máš stejný fotky v odkazech i dole pod příspěvkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 To já nevím..to samo :D:D:D čeki něco s tím udělám :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 v jakym programu to vlastne delate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Jak kdo, já třeba dělam ve Photoshopu CS3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Já mám svůj..teda vlastně já ho nedělal ale jeden borec co si říká DMOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Co máš svůj? Svůj program ? :lol: Jak se jmenuje? Jak to vypadá? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Další várka je tu :) enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Invalid příloha :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Jo sorka :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Witku jak si se ptal na ty brushe tak kdyz nakej stahnes mel by bejt ve formatu abr..jestli jo tak ho das do: /Program files/adobe/adobe photoshop cs3/presets/brushes ..teda jestli je to stejny jako u CS2..;) a pak ve photoshopu vyberes nastroj brush a tam nahore mas na vyber z brushu..a ty kliknes na takovou cernou sipecku v kolecku vyjede ti nabidka a ty das LOAD BRUSHES..no a vyberes si ty kery si tam dal..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Ten program se jmenuje photo nevora ale neni nikde ke stažení bo je to,jak už sem říkal,vlastní program...jo,DMOD to je borec..hacker jak blázen a umí snad všechno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Witku jak si se ptal na ty brushe tak kdyz nakej stahnes mel by bejt ve formatu abr..jestli jo tak ho das do: /Program files/adobe/adobe photoshop cs3/presets/brushes ..teda jestli je to stejny jako u CS2..;) a pak ve photoshopu vyberes nastroj brush a tam nahore mas na vyber z brushu..a ty kliknes na takovou cernou sipecku v kolecku vyjede ti nabidka a ty das LOAD BRUSHES..no a vyberes si ty kery si tam dal..;) Díky moc! Už to tam házim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 WItekS tady je něco speciálně pro tebe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 hej keny ty k nam nepatris k co sem pises? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Kenny: hehe, no tuhle fotku mam.. neboj :D A taky jsem přemejšlel že bych z ní zrobil SIG.. nebo Wallp. Ale trošku víc sis moh pohrát s textem, nějakej styl ;) Nicméně Jessica je Jessica, a pěkná bude vždycky :love: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Psp:Mluvil sem s PetersCentem a říkal mi,že pokud toho bude dost a budou docela pěkné že bych mohl k vám :) WItekS:Jasně...etě ti nato mrknu a hodím tomu pořádnej šmrnc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.