myschoo Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Další várka je tu :) enjoy ten 3. urcite nie je tvoja praca... dalsi saso co kradne grafiku :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Kenny: Ok, ;) Já po obědě taky vezmu tento pic a něco zkusím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 kenny:nepouzivej enjoy to je moje:angry: :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Myschoo zaklad neni muj ale je to moja vlastni uprava...jinak to vypada docela hodne jinak... sory woko :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Nějak sem se rozjel :D:D:D to bude tím že nemám co dělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 tak se nezamer na to slovo dost ale na to pekne to ti moc nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Nějak sem se rozjel :D:D:D to bude tím že nemám co dělat :( tyhle dva nechápu..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Proč??? Nelíbí se??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 ta voda je megasupernamakananajviacnasvete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 No chtěl jsem použít ty new brushe, ale uvědomil jsem si co a jak až trocuh pozdě takže je to teď takový obyčejný... prijebaný :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Já teď dodělal tenhle a etě zkouším jeden s ní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 to pismo delas v malovani ne.?:blink: ten font je hroznej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Já teď dodělal tenhle a etě zkouším jeden s ní... s tou albou sis mohl trovhu pohrát.....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Woko mam svuj program.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Woko mam svuj program.. a to je ??? :) 2woko: hele až budu doma tak ti pošlu obrázek...a uděláš mi avatar jo ??? :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 to nevim..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Kenny: Pošli mi ten obrázek ze kterýho sto dělal ;) Nebo ho dej sem :) - - - - - Zkusil jsem upravit můj stávající SIG :) - - - - - - - - Co na to říkáte? :) - - - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Kenny: Pošli mi ten obrázek ze kterýho sto dělal ;) Nebo ho dej sem :)- - - - - Zkusil jsem upravit můj stávající SIG :) - - - - - - - - Co na to říkáte? :) hezčí než předtimn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 PeterCent: Hehe, ale ještě nevim kterej si dam do podpisu.. :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 PeterCent: Hehe, ale ještě nevim kterej si dam do podpisu.. :?: ten stim rámečkem možná hezčí o něco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Tady je origo : http://console-forum.net/attachment.php?attachmentid=2363&stc=1&d=1187871938 A tady další moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 OMFG, Kenny ani jeden se nezobrazuje.. hoď to na imageshack.us ;) - - - - - PeterCent: Máš pravdu, když jsem to zkoušel tak ten s kulatejma okrajema blbě seděl k userbaru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 OMFG, Kenny ani jeden se nezobrazuje.. hoď to na imageshack.us ;)- - - - - PeterCent: Máš pravdu, když jsem to zkoušel tak ten s kulatejma okrajema blbě seděl k userbaru :) to víš já mám vždy prravdu....pak mám pro tebe práci až budu doma !!! btw tohle je muj 1000 příspěvek :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 to víš já mám vždy prravdu....pak mám pro tebe práci až budu doma !!!btw tohle je muj 1000 příspěvek :blink: Paráda, už se těšim :wohow: btw, gratulace :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Taky gratuluju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.