WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Další SIG s Jessicou... :love: - - - - :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 WItekS ty ji žereš asi tak jako ja Hilary,co??? Ale je fakt že je to pěkna baba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 :) Je pěkná, a rád ji používám do SIGů :) - - - - btw, Hillary taky neni špatná... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Do těch sigů se hodí jak šitá,to je pravda :) Hlavně to dobře graficky ladí... :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 děkuji za gratulace...pánové...a obě dvě sou hezký :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 pffff panove, instaluju Photoshop xD takze sem budu taky neco prispivat doufam.. :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 kua kenny stahni si PS ty tvoje vytvory sou desny i tak a jeste je delas v nakym strasnym programu kterej ma stejnou kvalitu jako malování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 2miniking ty voe tvuj podpis jak tam leze ten brouk...mazec...sem začal mlátit do monitoru.....si vůl :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 PeterCent: No.. zkusil jsem to... :oops: :roll: :lol: - - - - - - - Ještě bych tam moh zkusit dát nějakej brush, zatim mi tam ale žádnej neseděl.. ani jsem ho barevně nesladil... Ale řekni si ;) - - - - - - - EDIT!: - - - - - - - Doufám že se líbí, zatim cafko, jedu na trénink ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 díky moc....+300pts....zatim čafko:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 takovej pokus EDIT: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 2miniking ty voe tvuj podpis jak tam leze ten brouk...mazec...sem začal mlátit do monitoru.....si vůl :lol: ses 2. obet ))) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 ses 2. obet ))) :lol: to je kokotina....ale mazec... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Kvízová otázka pro všechny !! Otázka zní jak zesvětlit pouze tmáve plochy na obrázku v PS?? na selekci pomocí magic wandu zapomňte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Kvízová otázka pro všechny !!Otázka zní jak zesvětlit pouze tmáve plochy na obrázku v PS?? na selekci pomocí magic wandu zapomňte tak rekni ze chces poradit ne?? xD prej kvizova otazka :D :D ...udelame novou vrstvu, vzit si soft brush bilou barvu.. udelame neco, pak nastavit tu vrstvu na Soft Light.... treba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 tak rekni ze chces poradit ne?? xD prej kvizova otazka :D :D ...udelame novou vrstvu, vzit si soft brush bilou barvu.. udelame neco, pak nastavit tu vrstvu na Soft Light.... treba :D dobrej nápad ale ještě by to chtělo o něco lépe moje vize :D udělat automatickou selekci tmavých míst, zatím mi uniká jak by to šlo, určitě nějaký způsob je.......možná by šel využít replace color nebo selective color ;) a pak pomocí levels nebo curves jednoduše dodělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 dobrej nápad ale ještě by to chtělo o něco lépe moje vize :D udělat automatickou selekci tmavých míst zatím mi uniká jak by to šlo určitě nějaký způsob je možná by šel využít replace color nebo selective color ;) a pak pomocí levels nebo curves jednoduše dodělat :) a neni to nahodou slozitejsi?? xD :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 a neni to nahodou slozitejsi?? xD :cheesygrin: jak se to vezme :) potřebuji udělat selekce těch tmavých míst ovšem ne pomocí magicke hůlky ta to sere;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 takovej pokus EDIT: Oba dva jsou pěkný ;) Jenom na můj vkus jsou moc velký, jestli toteda maj bejt SIGy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 ty vole miniking uz ma to stve padaj s tym pavukom het :D som uz asi nvm kolkata obet :D aj ja som zacal trieskat do monitoru :D skoro som ho prevratil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 No mě tam spíš štve ten SIG, tak pěknej, a nemam o já :?:dots: - - - - Ale z toho brouka jsem taky chvíli nevěděl :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 No mě tam spíš štve ten SIG, tak pěknej, a nemam o já :?:dots:- - - - Ale z toho brouka jsem taky chvíli nevěděl :lol: máš hezkj...a za toh brouka bych mu dal ban :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 no tak kluci.. xD je to jenom brouk.. vas nekousne pfff.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 miniKing: :lol: :lol: Ještě k tomu tvýmu podpisu, ta hláška je naprosto geniální, né že bych hulil, ale :D :D ;) - - - - - PeterCent: :D :lol: tjn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 hehe.. litat je lepsi nez ridit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.