malena3steve Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 ses 2. obet ))) :lol: taky jsem toho brouka chtěl odpálit prstem :) až pak jsem si všiml :bash: :bash: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 tady je dalsi sig myslim ze se mi docela poved no hodnotte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 tady je dalsi sig myslim ze se mi docela poved no hodnotte no tak to sa ti fakt podarilo moc hezke. ale mam aj kritiku :D ved to by som nebol ja :D no ze trochu by som zmenil pismo a dal ho nejake bojovesie popripade nejak upravil a umiestnil inde ;) ale inak to nema chybu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 jj...ta mlha je hodně solidní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 tady je dalsi sig myslim ze se mi docela poved no hodnotte Skvělá práce Psp :thumbup: :blink2: - - - - - - - - - Taky jsem udělal nový SIG :) - - - - - - - - Neni špatnej, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 nooooo dobreee neni spatny. ;) to je KillBill ? a kua pod na ICQ ty fetaku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 :D hehe.. no až se vrátim tak udělam ten neanimovanej ;) - - - - - - btw, víš co nechápu? Proč je majko napsanej jako Graphic designer(na první strraně) , ikdyž to u profilu nemá :?: A ani jsem neviděl žádnou jeho práci... možná se pletu, opravte mě :) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 :D hehe.. no až se vrátim tak udělam ten neanimovanej ;)- - - - - - btw, víš co nechápu? Proč je majko napsanej jako Graphic designer(na první strraně) , ikdyž to u profilu nemá :?: A ani jsem neviděl žádnou jeho práci... možná se pletu, opravte mě :) ;) jj aj mne sa to zda divne ved nikto sme tu nevideli ani jednu jeho pracu nechcem vyvolavat nejaky konflikt ale posudte samy videl tu niekto nejaku jeho pracu? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- sorry za to hrube pismo z nejakeho dvovodu mi to nejde vypnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 jj aj mne sa to zda divne ved nikto sme tu nevideli ani jednu jeho pracu nechcem vyvolavat nejaky konflikt ale posudte samy videl tu niekto nejaku jeho pracu? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- sorry za to hrube pismo z nejakeho dvovodu mi to nejde vypnut Možná je to jenom překlep :) - - - - "Vypnul" jsem ti to písmo :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Tady sem něco málo ráno vytvořil..snad se bude líbit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 No a teraz som sa do toho pustil a vyslo s toho ohromne dielo na prvu stranu si myslim no ohodnotte samy dalo mi to dost prace ;) alebo alebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 supr valdo :) musim uznat lepsi nez to moje :lol: :D :tick: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 co říkáte na můj nový výtvor ?? kritizujte !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 dik no dosla mi fantazia dokazal som si to predstavit a vyslo s toho toto a som nadseny sa mi to strasne paci asi zatial moj uplne naj vytvor inak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Tak jsem se rozhodl že taky přispěji obrázek jsem nakreslil ručně a pak naskenoval žadná počítačová grafika :D cenil bych si kdyby se můj výtvor ocitl na první stránce :D samozřejmě tuším že má tento výtvor největší uměleckou kvalitu přesto kdyby se našel někdo kdo to neocení tak nemá umělecky cit :) (v jednoduchosti je krása:!: :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 no je to dobre ale velke a myslim ze tu ide o grafiku a preto by tam mal byt graficky vytvor no dufam ze sa aspon na par dni ocitne moj vytvor na prvej strane lebo som sa dost snazil a islo mi len o tu jednu vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 no je to dobre ale velke a myslim ze tu ide o grafiku a preto by tam mal byt graficky vytvor no dufam ze sa aspon na par dni ocitne moj vytvor na prvej strane lebo som sa dost snazil a islo mi len o tu jednu vec to byla jenom ironie samozřejmě že jsem to neskenoval atd atd ;):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 ValdoDK: Vůbec se mi to nelíbí, protože tam chybim :? - - - - - - ale jinak by to bylo dobrý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 ValdoDK: Vůbec se mi to nelíbí, protože tam chybim :?- - - - - - ale jinak by to bylo dobrý ;) ako nahle budes graphic designer pridam ta tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 witeks: jj sig neni spatnej valdo: jo je to dobry ale na to daveovo logo nic nema ale tohle bych asi taky nekam hodil je to pekny na to aby se to na nic nepouzilo rune: fakt dobry to muselo dat praci ale ja sem jiz rek na daveovo logo nic nema ako nahle budes graphic designer pridam ta tam vzdyt ty a bulk taky nejste GD,pste tam witkse pridej umi toho stejne jako ty a bulk tak nwm proc by nmel on jedinej nebejt gd to by bylo trochu nefer nemyslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 valdoDK : hodně solidní :)Už se těším až tam bude víc členů :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 dal si tam MOOOOC glowu.................. uber glow na texte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Já bych řek že to je dobré ale ubral bych ten zelenej kouř :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 tady sem to trochu poupravil halvne font k dave hodnot az tu budes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 je to dobry ale ten ramecek bych dal i po stranach ne jenom nahore.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.