Dzunk Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 jo a rada pro kennyho : GD se nestanes tim ze budes delat desitky podprumernych vytvoru ale radsi si dej na cas a pak udele neco peknyho(ja sice nejsem zadnej borec ale tohle plati pro kazdyho grafika) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Ja viem Witeks toho vela vie aj sa mi pacia jeho sigi ale na prvej stranke zatial nieje ked pribudne okrem witeksa este niekto iny dam ho tam lebo teraz by to vyzeralo blbo keby to tam bolo neparne ;) no ve uvidime ked dojdu nasi BOSSOVIA :D - - - - - - - - - - - - - - No a pridavam dalsi vytvor MOJ SPECIAL: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 2 woko: to vypada blbe :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 mne to pripada trochu prazdne po bokoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 to je naschval aby tam yl en sam ten panacek a pozadi ja to akorat udelal tak ay pozadi splyvalo v jeden celek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 2 woko: to vypada blbe :roll:ale ja nic nedelal..:blink2: nebo o co jde.??EDIT:jo uz vim ty myslis ten ramecek..mno nevim no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 tak ro klid wokovi duse sem hazim i s tim rameckem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 a mne nikto neohodnoti moj special? na tejto strane o daco vyssie som sa zas pohral nemyslim to logo na prednu stranu ale uz so spravil zas dalsie moj special jako ze oblubene hry ake PSP nick atd. ved pozrite vyssie alebo do podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 ValdoDK: Moc hezkéé :))))) Opravdu, toto se mi líbí :thumbup: ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 A co ten můj nahoře čekám na vyjádření ten link je pro lenochy co se jim nechce skrolovat ! :) http://www.console-forum.net/showpost.php?p=196499&postcount=363 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Rune: Je pěknej, jediný co ho "kazí" ( ;) ) je ten rozpláclej Cartmen :D Jinak GoodWork :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Rune: Je pěknej, jediný co ho "kazí" ( ;) ) je ten rozpláclej Cartmen :DJinak GoodWork :thumbup: paráda upravím špekouna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 on neni tluste je svalnatej !!!:D tady je muj next sig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 on neni tluste je svalnatej !!!:D tady je muj next sig On má jenom těžký kosti... :D:D:D - - - - Jinak, Psp, konečně ses zase rozjel ;) Parádní SIG :) Ale ten Mario je moc "zahrabanej".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 prostorově výraznější Cartman už je po odtučňovací kůře ještě by to chtělo srovnání před a potom :D Před Potom vidíte v podpise ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Rune, teď je to paráda :blink2: :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 to je schvalne a ma zahrabany jen ruce zbytek je uplne videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 ja bych ho taky trochu zvyraznil..ale jen o malinko..jinak je to peknej sig..este by si tam moh hodit nakej hustej font..;) EDIT:jo ono tam neco je..sem si nevsim..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 tak sem trošku poupravil můj návrh na přední stránku neberte to tak že neumím kreslit (s Pen Tool jsem dobrej:))jelikož se jedná o grafiku tak je to taková recese posuďte sami :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 :lol: LOL, tim to posuzuju :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 jj to je dobre sem to tam dal aby to nebylo moc videt spis aby to hodne splyvalo. tak se to pro vas jeste upravil pred upravou po uprave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Tak jsem si udělal novej sig, co na něj říkáte? :D celkem jsem si u toho vyhrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Tak jsem si udělal novej sig, co na něj říkáte? :D celkem jsem si u toho vyhrál :) btw nedělal si to podle tohohle http://www.photoshoptopsecret.com/salespage001/images/popup/dvd1/special.jpg ?? stejné barvy podobný efekt (o něco horší)dokonce i ty odrazy to si dělal na tuty podle toho :D:D ty světýlka mi tam moc nepasují ale pěkný to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 připadá mi že se to tam nehodí (ty světýlka)btw nedělal si to podle tohohle stejné barvy podobný efekthttp://www.photoshoptopsecret.com/salespage001/images/popup/dvd1/special.jpg ?? Jj přesně podle toho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Jj přesně podle toho :) jaký to je ten tutorial ?? já to zrovna stahuju z torrentu je to strašně pomalý ještě jsem to neviděl (ty obrázky mi uvízli v hlavě :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.