*Dave* Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 lidi omlouvam se ze su v posledni dobe neaktivni, mam porad nejakou práci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Tak jsem si udělal novej sig, co na něj říkáte? :D celkem jsem si u toho vyhrál :) hej to je husty..:D to nad tou pistoli lary vypada jako kdyby vystrelila ohnostroj..:Dlidi omlouvam se ze su v posledni dobe neaktivni, mam porad nejakou práciukazme si na nej a zbijte hoo..:D :D na neeeeeeeeeej..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Tak jsem si udělal novej sig, co na něj říkáte? :D celkem jsem si u toho vyhrál :) Ten zelenej se tam moc nehodí, jinak je to paráda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 chlape.. preco kua modreeee............ cerveno-oranzova by sadla myslim ze viac ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 chlape.. preco kua modreeee............ cerveno-oranzova by sadla myslim ze viac ;) protože je to podle tutorialu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 protože je to podle tutorialu no a?? barvy snad umi menit ne? xD :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 protože je to podle tutorialu že je to podle tutoriálu neznamená že nemůžu změnit barvy :roll: ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 že je to podle tutoriálu neznamená že nemůžu zmenut barvy :roll: ;) ja byl rychlejsi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 že je to podle tutoriálu neznamená že nemůžu změnit barvy :roll: ;) no jasně nevím jak v tomhle případě ale ve složitějších postupech a naročnějších efektech to nemusí být jednoznačné například míchání několika barev + požití filtrů + blending může barvu nechtěně ůplně podělat takže není jednoduché říct si chci tmavě zelenou !! jak jsem říkal nevím jakej byl postup u tohohle kdysi jsem se například pokoušel udělat dřevěnou lampičku zvolil jsem tmavší hnědou než být měla a nakonec místo světle hnědé jsem dostal modrou doufám že je všem jasné jak jsem to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 moc ne xD moc ne xD moc ne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 moc ne xD moc ne xD moc ne xD Jessica Alba je hnusná mrcha :P:P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Jessica Alba je hnusná mrcha :P:P :D a ty ses hnusnej kluk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Jessica Alba je hnusná mrcha :P:P :D Teďs me vážně nasral :evil: :? :angry: - - - - - Jessica rulezZz a nic jinýho 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Teďs me vážně nasral :evil: :? :angry: - - - - - Jessica rulezZz a nic jinýho 8) Sranda !! ale Elishy Cuthbert se nehrabe ani po paty :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 kurna kde je PeterCent alebo *Dave*? som urobil to logo aj special a nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 a co z toho.?? to logo tam stejne mozna neda a special je jim taky k nicemu..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 a co z toho.?? to logo tam stejne mozna neda a special je jim taky k nicemu..;) no logo mozno neda mozno da a special sa dava napr. do PSP a wallpy tam ma special aj dave aj petercent ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 moc silny GLOW davas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 a ten specialek mi pride takovy moc preplacany..ale je hezkej to jo..ale neco tomu proste chybi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 nicméně nice logo je tady :!: http://www.console-forum.net/showpost.php?p=196790&postcount=394 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Sranda !! ale Elishy Cuthbert se nehrabe ani po paty :P No nebudu tady podporovat flame, ale Elisha je proti Jessice 100 let starý hovno :P - - - - - - Valdo: Neboj, oni přídou... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 rofl, taky smradi a jak se zajimaji o zensky... spis bych to rekli takle... "ze vy ste proti elishe 100 let stary hovno" xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 rofl, taky smradi a jak se zajimaji o zensky... spis bych to rekli takle... "ze vy ste proti elishe 100 let stary hovno" xDkdo je u tebe smrad.?? :blink: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 o tobe sme nemluvil.. myslim Witeks a valdoDk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 máte i jiný věci kromě sigů,userbarů ?? tohle jsem dělal když jsem začínal podle nějakého obrázku který vypadal 100x lépe :) Ukažte také svoje tvorby :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.