WItekS Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 o tobe sme nemluvil.. myslim Witeks a valdoDk :D Exiist ty taky drž pysk :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 nebo?? xD nech si lakyrky na doma ;) ja sem jenom rekl svuj nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 co somnou? :D ---------------- No pridavam dalsi SIG mojej super kamosky tento sig potvrdzuje ze v Jednoduchosti je KRASA ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 bez urazky ale ten sig nic moc a ta holka taky zadna kraska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 jj to len tak narychlo pre tu kamosku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 jj to len tak narychlo pre tu kamosku před potom nudil jsem se ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 4 eXist :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 wow valdo pekna uprava..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 wow valdo pekna uprava..;) teď nevím co myslíš ale ten valdův sig jsem upravoval já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 OMLOUVÁ MSE ZA DNEŠNÍ NEPŘÍTOMNOST BYL SEM V PLZNI CELÝ DEN !!! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 OMLOUVÁ MSE ZA DNEŠNÍ NEPŘÍTOMNOST BYL SEM V PLZNI CELÝ DEN !!! :cheesygrin:tam je bratr..kousek od plzne myslim..nekde ve vroutku je tam nakej fest.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 nikomu si nechybel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 před potom nudil jsem se ;) :blink2: Hned je to lepší :thumbup: nebo?? xD nech si lakyrky na doma ;) ja sem jenom rekl svuj nazor :) :P :lol: - - - - - - - - Tak jsem zase po "dlouhé" době udělal nějaký SIG :) Tentokrát jsem do něj umístil mojí motorku, Yamahu DT Supermotarda ;) - - - - - - Hodnoťte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 - - - velice pěkné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Díky PeterCente :D Přitom to nebylo nic moc těžkýho, udělat pozadí, udělat render, nějaký text efekty, rámeček :) - - - - - ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 jj witeks moc hezkyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Valdo, THX ;) Taky už něco udělej, ať se můžem pokochat :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 KillZoneeeeeeee ;) no co? ohodnotte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 skaredy font a nechapem preco si tam napisal killZONE :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 valdodk: to je asi prace nejhorsi prace z nejhorsich co si kdy udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 je to fakt az take hrozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 no tak hrozny to neni ale fakt nic moc tohle bych si do podpisu nedal(i kdyz to co mam je taky des ale ty co sem udelal a libej se mi sou na blbi tema) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Valdo: Už jsem se vyjádřil v PSP Wallpy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 - - - - - - Naaah nový Jessica SIG :D - - - - - - Jak se líbí? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 pekny pekny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.