WItekS Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Heh, díky Vítku :) Jinak, když tak koukam na ten tvůj SIG... nic proti, je to veselý, ale nechceš abych zkusil udělat ti nějakej jinej? Klidně taky se smajlem, :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 "Heh, díky Vítku" dakujes sam sebe? o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 jsem zase chvilku hral ve photoshopu :) kdyztak komenty prosim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 miniKing umí)) ale na jessicu to nemá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 miniKing umí))ale na jessicu to nemá :D a jessica nema na moji holku)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 "Heh, díky Vítku"dakujes sam sebe? o_O f-007 se taky jmenuje Vítek, nebo Vít, prostě ho tak oslovuju :) ;) jsem zase chvilku hral ve photoshopu :) kdyztak komenty prosim ;) wow, dost dobrý :blink2: :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 nie on sa vola filip alebo frantisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Mě říkal že se jmenuje Vítek?! I tenkrát v shoutboxu, nebo někde jsem to prostě čet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 jj docea dobry minikingu ale zda se mi to takovy prazdny p stranach ze tam nic neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Takže dlouho sem nic nepřihodil tak sem si tedka hrál a udělal sem něco....prosím o hodnocení !!! Takže console forum .... ---------------------------------------- a pak G-unit --------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------- pls hodnotte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 No parádní, to console-forum.net je super, jenom co tam dělá ten t-pak? Jako né že by se ti nepoved, ba naopak, ale co má společnýho s console forem :D No a G-unit je taky dost dobrej (konečně vim co to G znamenalo :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 No parádní, to console-forum.net je super, jenom co tam dělá ten t-pak? Jako né že by se ti nepoved, ba naopak, ale co má společnýho s console forem :DNo a G-unit je taky dost dobrej (konečně vim co to G znamenalo :lol: ) ten teepack prostě gangsta style......chápeš---- a gorilla junit je jasný :) děkuji za pochvalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 ten teepack prostě gangsta style......chápeš----a gorilla junit je jasný :) děkuji za pochvalu To je mi jasný že je to gangsta style, ale tohle je forum o konzolích :D:D :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 gangsta style xD ... pff.. lidi, grafika v hip hopu se rika urban style))) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 detailista :roll: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 miniqueen: :lol: Ty aby ses neozval :D - - - - A už přestaň dělat SIGy kterejma mě vytáčíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 kde je vlastne dave? porad cekam az mi ohodnoti posledni dva sigy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Takže dlouho sem nic nepřihodil tak sem si tedka hrál a udělal sem něco....prosím o hodnocení !!!Takže console forum .... ---------------------------------------- a pak G-unit --------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------- pls hodnotte :) nelíbí se mi ani jedno ten první je celkem o ničem nápis nic moc a vzádu drsnáckej týpek takže nelíbí druhý.....písmo ješťě horší jak první s rozdílem že už tam ani nic jiného není a všudypřítomný G-unit podle mě totálně bez nápadu :roll: snažím se být upřímnej někteří mi připadají že se chtěji strašne vlichotit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 2rune taky názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Gift 4 WItekS hh.. :P dalsi novej sig :D nuda je svine)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Gift 4 WItekS hh.. :P dalsi novej sig :D nuda je svine)) ten spidey je dobrej very nice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 gw. jk delas to rozpixleni u spidiho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Gift 4 WItekS hh.. :P dalsi novej sig :D nuda je svine)) nevenoval bi si mi prosim toho signature? dam ti vsechny pts co mam... diky posilam 210pts... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 gw. jk delas to rozpixleni u spidiho? filtr, mozaik.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 No nuda nuda neni praca tak som as ponudil a spravil sig Hulka v rozmeroch co povedal Witeks ze su podla neho lepsie no obrazok je podla mna o nicom neni moc dobry ale sak mozte ohodnotit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.