PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 všici sme tadym ástři pánové 2witeks hale.....jak sem říkal PSp by to mohl vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 yeah, doufám že Psp příjde a poradí mi... - - - - Co bude s těma UB ? To to nikdo jinej nezkusí :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 už si to moc nepamatuju, ale je to trosku slozitejsi :) ale na moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Ok, tak tady zkusim prihodit neco meho.... Berte to s rezervou... Uz jsem dlouho nic nedelal...:) EDIT: trosku jsem ho upravil kvuli PSP:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 ten graphic je dobrej !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 wiver: tomu zelenýmu userbaru Graphic, chybí jenom rámeček, jinak je dobrej :) - - - - - - Kalič & Dave: Njn, ale je to stylový, chci se to naučit... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 kua tady se to nák nebezpečně rozjíždí ty graficky userbary dám do prvního topicu :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 wiver: tomu zelenýmu userbaru Graphic, chybí jenom rámeček, jinak je dobrej :) Tak uz jsem ho tam lehce zvyraznil, snad to vypada lip.. Peter: ten muj snad ani na zacatek nedavej, nestoji za to....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Tak uz jsem ho tam lehce zvyraznil, snad to vypada lip.. Peter: ten muj snad ani na zacatek nedavej, nestoji za to....:D ten se mi zrovnal íbí nejvíc :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 zda se mi to moc teply :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 zda se mi to moc teply :roll: co to meleš ?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 zda se mi to moc teply :roll:Taky nazor...:D:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 no takovy zelenoucky teploucky ale nechci wivera urazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 no takovy zelenoucky teploucky ale nechci wivera urazit mě se to líbí tak zkus něco ty !!!! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Psp: :lol: Tjn, měl bys taky něco zkusit :thumbup: a poradit mi jak na zaoblený rohy :)))) - - - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 no takovy zelenoucky teploucky ale nechci wivera urazitV pohode, jak rikam... Nazor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 ja UB nedelam je tam malo prostoru na kterym muzes neco udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 OK ;) Tak poď na ICQ a poraď mi jak na ty rámečky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 no takovy zelenoucky teploucky ale nechci wivera urazitTak jsem ho trochu upravil, snad uz je to lepsi....:) Je na druhy str... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 tak tady je jeden wall:arrowd: a jeden ne moc povedenej sig:arrowd: plus jeden v podpisu ale to je spíš provizorní... ..kdyžtak se vyjádřete budu rád když mi někdo třeba poradí:cowboy:..díky8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Ten SIG je celkem dobrej, jenom na můj vkus je tam moc vidět ten patern :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 aby byl vidět míň udělám jen tim krytím? teď je to asi na 7 no...to už je dost co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 No, záleží jak se komu líbí, a taky záleží na obrázku.... Třeba na na nějakej obrázek s holkou bych nikdy nedal patern.. Ale taky dávam takle nějak kolem 6, +- 4 - - - - - - - - - Díky Psp konečně umím zaoblené rohy: Joo, díky moc Psp :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 eeeeeeeeh tvuj tajxl ani nevite jak dlouho mi trvalo logo :D je to novej styl kerej delam poprvi, vim ze neni nic moc, ale me se to hrozne libi protoze sem to udelal poprvi :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Je to :coolp:, jenom nemůžu přečíst to první slovo, nějaký: cihpar :lol:¨ Ale jinak fakt dobrý :ok: :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.