Luk3z^ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 tak sry...nepovedlo se nahrat obrazek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 tak sry...nepovedlo se nahrat obrazek... pak to sem hoď ten rámeček ti udělám klidně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Před pár dny jsem se rozhodl zkusit udělat svuj první userbar. Stáhl jsem si font a sel sem na to. Výsledek posudte sami: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Před pár dny jsem se rozhodl zkusit udělat svuj první userbar. Stáhl jsem si font a sel sem na to. Výsledek posudte sami: omg nezapomeň to všude napsat už si to jednou psal v PSP Wallpy v té sekci si napsal hromadu příspěvků o tom jak se na to chystáš a pak i výsledek nemusíš to psát všude :roll: :roll: promiň že s tebou nesdílím krásný pocit z pár pixelového userbaru který se snad nedá ani pokazit :!: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 omg nezapomeň to všude napsat už si to jednou psal v PSP Wallpy v té sekci si napsal hromadu příspěvků o tom jak se na to chystáš a pak i výsledek nemusíš to psát všude :roll: :roll: promiň že s tebou nesdílím krásný pocit z pár pixelového userbaru který se snad nedá ani pokazit :!: :D V pohodě, byl jsem zvědaví na reakce, ikdyž sem tušil že nebudou nijak zvlášt pozitivní:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 co rikate na tohle.? Zajímavé :blink2: ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Omlouvám se že nepřispívám mám posledních pár dnů, pak to nebude nic moc začíná škola !!! Potřebuje ode mě někdo něco ?:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Nechceš mi poslat třeba 5k pts ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Nechceš mi poslat třeba 5k pts ? za co ty lamko ?:lol: :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 kuam oc se to tu nehejbe klucí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 za co ty lamko ?:lol: :lol: :lol: :lol: Napsals: Potřebuje ode mě někdo něco ? No tak já jsem odepsal ne?! :D:D Jo jinak, taky koukam že nikdo nic nechce... :roll: :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 kámošovi sem dělal logo na jeho stránky ! na WOW pls koment :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 kámošovi sem dělal logo na jeho stránky ! na WOWpls koment :) a co si tam k tomu udělal kromě rámečku ?? jestli to oko uprostřed tak je to fešný ale jestli to jsou jen 3 obrazky vedle sebe tak co na tom cheš hodnotit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 a co si tam k tomu udělal kromě rámečku ?? jestli to oko uprostřed tak je to fešný ale jestli to jsou jen 3 obrazky vedle sebe tak co na tom cheš hodnotit ?? smaozřejmě...postavy sou ořezaný oko výroba( z jinýho oobrázku)-tzn plameny atd...rámeček ořízlej :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 hoj .. tak já se zabejvám jen trochu 3D grafikou ... tady jsou nějaký věci který jsme modeloval v poslednim tejdnu ..... ---retaz1- modelovanej v inventoru ve škole ... málo času a nejdou tam zakrejt ty čáry kde jsou hrany .. nebo aspon já jsme na to nepřišel ---zbytek je modelovanej v Rhinoceros 3.0 s flamingem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 hej luxusni prace bedborde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 asi hodně práce...jako masakr no....ale nic mi to neříká víš co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 PeterCent no tie wow slusna praca ;) najviac sa mi paci ten posledny nema chybu hlavne ten orc je tam uplne husty ;) 2bedbor: no slusne uz som to raz skusal taketo srandy a fakt je to makacka som sa na to vykaslal a ako pozeram na tvoje slusne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 tak sem hazim dalsi pracicku pro punkery a fandy ps3 :D ja sem jen to druhy ale todle me nak napadlo no http://dzunk.deviantart.com/art/Ps3s-not-dead-64387654 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 No zkusil jsem jeden SIG s Camarem... tentorkát ve větším rozlišení ( normálně používám 350x120 ) tak hodnoťte... neni to nic moc, prostě jenom render, brushe.. etc, klasika, easy :) - - - Jo a proč Psp má BANanána ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 eiteks pjekna prace len je tam na mna moc zltej farby :D a PSP ma BANANA aj ja mam BANANA ale v gatoch :D odkedy ma? ani som nepostrehol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Jj, ty brushe jsou asi moc přežlutěný... eště stim něco zkusim udělat ;) jo a tady je náš ( babičky, ale u nás jsou immerwere ) pes :) :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 jaqi pjekny :D u nas sa vola jedna herecka Majda studenkova tusim :D dnes mi trocha sibe :D nevsimajte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 hh, díky.. Jo jinak Psp má BAN za nadávky.. shit mu nadával ( něco že jeho pes chcípne a tak ) no a Psp se slovně bránil a dostal body -> BAN.. - - Ale dost s OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Co říkáte na tenhle SIG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.