WoKo_O Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 me se to libi..mozna bych dal jiny font ale tenhle je taky good..GW..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 no taky jsem si říkal... možná to pak zkusim s jinym ;) Jo a díky :)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 co rikate na muj sig ?? je v mim podpise abych ho sem nedaval 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzej Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 kopy: ujde ale sou to jen brushe nebo mozna nakej c4d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 jj jsou to prevazne brushe a pak hratky s urovnema a barev a kontrastem, ale bylo to spis takovy blbnuti, obcas se povede i neco peknejsiho, ale to pri me musi stat moje umelecka muza :) jinak jsem delal jeste toto: original a upravene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 ¨ta holka je hezky udělaná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 pred upravou hnusna.. :D po uprave kraska :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Co říkáte na novej userbar ? Já vim... userbary mi nejdou, ale neni tak špatnej, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 nevim co řict normal prumer :D ;) ja ted uz moc grafikou neziju jak zacala school tak... :( je to v riti co delam akorat sem tam neco vyfotim udelam schema na K750i a to je vsechno :D :( viz. http://daduunka.deviantart.com/ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 *Dave* hh aspoň že průměr.. :D To jsem si všim že si nějak od toho utek... a na deviant art jsem už koukal předtim ;) :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 jj no proste jak sem rikal neni cas ale snazim se abych ho mel co nejvic ted ho mam co nejvic su nemocnej :D a stejne litgam povenku (no na zahrade :D ) a fotim :D:D:D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Já sem taky nemocnej... - - - xD udělal jsem ještě SIG se stejnou tématikou :D brushes rulez ale teď mam ten podpis přemodralej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Říjen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Po DlouhÉ DobĚ Se Zase HlÁsim....treochu To Tu UpadÁ, JÁ VŮbec Na Grafiku Ani Na Forum NemÁm Čas, VĚnuju Se PŘÍtelkyni A Škole ! TakŽe NestÍhÁm ! Jak Ste Na Tom Vy ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Škola no... bohužel, musím teď poněkud omezit grafiku i upload... co se dá dělat,.. ale škola je holt důležitější :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 zdravím... chci se zeptat odborníků co říkáte na muj userbar & sig akorát se pls nesmejte :D vím že jsem lama, jen sem to chtel zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 UB je klasika=muj styl sig screen ze hry zmencenej orameckovanej... nic vic :) zkousej zkousej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 UB je klasika=muj stylsig screen ze hry zmencenej orameckovanej... nic vic :) zkousej zkousej :) ok, jsem začátečník :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 No ten UB neni špatnej.. nic extra ale :thumbup: Bylo by lepší kdybys ten screen ze hry zmenšil na stejnou velikost ( šířku ) userbaru, líp to bude vypadat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 No ten UB neni špatnej.. nic extra ale :thumbup: Bylo by lepší kdybys ten screen ze hry zmenšil na stejnou velikost ( šířku ) userbaru, líp to bude vypadat ;) díky... ale ten obrázek je pak moc roztaženej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 tak vam sem hodim svoje nejnovejsi dilka kdyz sem zase tu. tady to cely mate http://dzunk.deviantart.com/gallery/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 fajne takže cely GDclub se přesouvá na nově vzniklý web/forum proste kouknite sem ! zatim to jeste neni v plném provozu, ale děláme na tom ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 fajne takže cely GDclub se přesouvá na nově vzniklý web/forum proste kouknite sem ! zatim to jeste neni v plném provozu, ale děláme na tom ;) souhlasim...:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 souhlasim...:lol: aj ja SOUHLASIM :lol: pls. toto cele uz LOCK sme sa dohodli aby sa zbytocne nepisalo sem nech vsetci pisu rovno sem: http://www.forum.donkeykong.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Mohl bych poprosit o logo na web www.kc.unas.cz ?? Melo by to byt ve stejnych batvach jako je ted a vlozit nejake obrazky - film , mp3 ad ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Nepohrál by si někdo pls s textem TK STYLE ??? jedná se o header na webove stranky o hip hopu tak at to taky tak vypada :) dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.