*Dave* Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 ješkovi voči :D sem myslel ze to pochopite ze je to schvalne pospatku :D pospatku to je graphic :D a vo tom to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 ješkovi voči :D sem myslel ze to pochopite ze je to schvalne pospatku :D pospatku to je graphic :D a vo tom to je :D mě to taky nedošlo...ale mazecček :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 no sem byl zvedavej jesi vam to dojde :D :P :?D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 :lol: Aspoň nejsem sám :D Ale je to fakt profi, tjn... :thumbup: šup stim na přední stranu :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 :lol: Aspoň nejsem sám :D Ale je to fakt profi, tjn... :thumbup: šup stim na přední stranu :wohow: už je to na přední stránce...napadá vás něco co ta mdát etě ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 hh uz to tam je sem se s tim sral asi jednu hodinu s takovum skur*ene hezkym logem :D edit// PeterC uz me predbehl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 2Dave sem byl vždy rychlejší než ty lásko :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 reknete mi co tomu chybi delam to prvne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 1.Motorka je velka 2.Oddelal bych tu záři 3.spracoval bych trosku lip pozadi + nakej brush 4.ty tecky nebo krisky nebo co je to uplne matou 5.Font Visitor je nejcasteji pouzivany pri UBckach 6.Pořád se uč :) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 mě se to líbí já bych souhlasil jen s tim bodem odstran tu záři...jinak pěkná práce....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 oukej diky ;) poladim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 hele muze mi nekdo rict jak se da udelt v Corelu takova ta mrizka :?: Nemuzu to nikde najít, diki :) EDIT: skusil sem udelat UB snad se bude libit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 okamžitě měnim svuj UB za tvuj Bulku nasol... :) skoda ze me to nenapadlo vis co muzes takhle zkusit udelat vic v jinejch barvach atp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 hele muze mi nekdo rict jak se da udelt v Corelu takova ta mrizka :?: Nemuzu to nikde najít, diki :)EDIT: skusil sem udelat UB snad se bude libit :) mazec taky měni a přidávám do prvního topicu !!!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 bulki tak teď ses překonal :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 avatar :) jen ořizlej ty hele bulku udělej avatar s tohu UBcka tviho sqeliho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 avatar :) jen ořizlej ty hele bulku udělej avatar s tohu UBcka tviho sqeliho :) jo bulki udělej nám nákej krásnej avatar.....napiš tam nák třeba GD a pod to jméno !:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 jo bulki udělej nám nákej krásnej avatar.....napiš tam nák třeba GD a pod to jméno !:) avatar :) jen ořizlej ty hele bulku udělej avatar s tohu UBcka tviho sqeliho :) pokusim se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 pokusim se :) pokud mozno 100x100 :) pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 já mám teda 150x150 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Taky bych byl za 150x150 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 hele je to mů první UB ale aspon něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Jestli chcete userbary tak si reknete :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 No poněvadž ten bulkovo je skvělej, tak nevim, pokud si myslíš že zvládneš lepší, tak prosim ;) - - - Mě hlavně ten bulkiho vyhovuje proto, že mi ladí barevně k SIGu a avataru 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Ja uz nejakou dobu userbary delam a jeden dokonce na userbars.org uz stahli 500x tak jestli chcete tak je tu nastrilim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.