ramalamadingdong Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 no nevim ci se libí :cry: :lol: :) :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Nevite jak se spoji 2 fotky do jedne? Nemyslim vrstvy pres sebe, ale fotky vedle sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 vytvoris prazdny canvas a potom ich tam skopcis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BennyBy Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Tak ja se k vam taky pridam :) jsou to ty nejstarsi co jsem delal ale kdyz se tak divam jak vam to tady jde rikam si ze se taky pridam :) pokud bude cast dodam tam i ty novejsi bo spis ty posledni co jsem delal http://www.mujweb.cz/www/bennyby/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 SIGy máš pěkný, tjn, ale docela mě dostalo jaksto řek, jakože: Tak já se k vám taky přidám... :D :D To mě rosekalo :lol: - - - - - - - - - - - Můj new SIG Hodnoďte :lol: :oops: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 to nie su gulate rohy ale zoseknute rohy. na gulate rohy pouzivaj Rounded Rectangle Tool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 No já sem ho použil ale je to nějaký prijebaný....:? A navíc v PS jsou normálně vidět jako kulatý... :roll: WTF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 witku tohle ti udela asi ten upinac..nebo jak se tomu rika..proste tam kam to upnes..;) btw ja uz nejsem graphic desinger.? :cry: :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 no nevim ci se libí :cry: :lol: :) bulki sou hezký:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Njn, prijebané ukazto.com :cheesygrin: :lol: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 jj pěkné...predáor je nej no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 bulku mas PSD tech avataru ? :) ze bych to trosku upravil jesi nevadi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 bulku mas PSD tech avataru ? :) ze bych to trosku upravil jesi nevadi :) sou pěkný no možná bych přivítal trochu tmavší barvy....a určitě tomu chybí okraj " pls zkus to dodělat :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 bulk mohl by jsi mi poslat to pozadí s těma květinama pokud by to nevadilo chtěl bych něco zkusit dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 2neon hele myslim ze si budes muset stahnout brushe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 to nejni pozadi ale brush edit: sakra dave me predbeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 to nejni pozadi ale brushedit: sakra dave me predbeh psp dáš si taky ten náš avatar ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Zkusil jsem Naruto SIG :lol: btw, kdyby se náhodou kterejkovil SIG co sem dávam někomu líbil, řekněte a klidně ho použijte :D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 rad bych taky prispel necim, takze davam 2 svy nejvydarenejsi... hodnotte pls... jinak sem asi jedinej, kterej nepracuje v photoshopu co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 termix:ten shinoda neni spatnej..jen nesmis bejt takovej uchyl na cinany..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Zkusil jsem Naruto SIG :lol: btw, kdyby se náhodou kterejkovil SIG co sem dávam někomu líbil, řekněte a klidně ho použijte :D ;) no, je to pekny, ale mohl si na tom udelat vic, viz puvodni obrazek http://i7.photobucket.com/albums/y288/mandachan/naruto_wallpaper.jpg termix:ten shinoda neni spatnej..jen nesmis bejt takovej uchyl na cinany..:D podle me se to tam hodi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 jj, ještě tam zkusim dát rámeček a petern.. :thumbup: číňane :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 pro mě asi nej baba něco jako jessica pro Witekse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 paterny uz sou zastaraly hodej se spis pro takovej efekt na oko :D jako ze to neni po celi plose sigu ale je to treba jen v rohu a jeste ugumnuty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 neone:je to moc splacly... termix:nemyslim v tom obrazku tam je to good ale jako celkove..:D jak hodne zeres ty japonsky filmy..fakt styl..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.