*Dave* Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 vubec, blending je o svetlu a splynuti v barvach... myslim ze o Designu vis malo a udelal si podle tutu par sigu. vic nemusim rikat. ja si myslim ze me zacinas sr*t nikdo nebude rikat ze o designu nic nevim 1. global mod na forum.graphique 2.Nedelam podle tutu 3.Blending je o vsem !! 4. blending - technika, jakou render zapracujeme do pozadí i popředí, umístění nějakých "věcí" před render, atd. 5. důkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 miniking: Hele, fak už klid, jestli si myslíš že toho umíš víc jak Dave, tak se ukaž, ;) Je to přece blbost hádat se tady kvůli takový hovadině :thumbup: :cheesygrin: - - - - - - - - - btw: Můj new SIG :lol: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ja nerikam ze to umim vic a ani nerikam ze dave nevi o designu vubec nic, jenom rikam ze vi o tom malo, takze pffff a nevyskakuj si dave, jinak ta stranka, ma to stejnou uroven jako tutorials.cz?? jestli jo, tak si te budu brat jako "pro". a nehadam se, proste jenom rikam aby se dave rozmyslel nez zacne neco kritizovat a radit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ja nerikam ze to umim vic a ani nerikam ze dave nevi o designu vubec nic, jenom rikam ze vi o tom malo, takze pffff a nevyskakuj si dave, jinak ta stranka, ma to stejnou uroven jako tutorials.cz?? jestli jo, tak si te budu brat jako "pro". a nehadam se, proste jenom rikam aby se dave rozmyslel nez zacne neco kritizovat a radit. hele ja sem mu radil ok pak ses ukazal ty a zacal se do me navazet :) tak jako pfffff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ok, ja na to jebu))) rad si ho co chces.... sry za ot)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Jěště sem hodim starý práce :) :D 68. SotW 14 67. Eminem 66. Wind 65. Wheels ( se mi libijou haha :D ) 64:Nesmrtelná teta SOTW13 V1 V2 V3 63. 50 Cent V1 V2 V3 lol ;D 62.Collosus V1 V2 V3 61.Castle V1 V2 60.Final Fantasy 59. battle vs. Banher (Music) 58. Flora 57.City (foto) 56. SotW#11 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *V1* * * * * * * * * * * * * * * * * * *V2* * * * * * * * * * * * * * * * * * *V3 55.CaC3TW V1 V2 54. Iron Man V1 V2 53. Yoda 52. WoW 51. SotW9 V1* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *V2 50. Sem si hrál s mortalem 49. 4Zeke 48.Homer V1 V2 47. 4 Nasko (moc prázdno :( ) 46. 4 Brento 45. 4 termix 44. 4 nasko 2 (moc sem s tim nic nedelal, ale libi se mi ) 43. Woman V1 V2 42. Crazy Frog :P V1 V2 41. Captain America V1 V2 V3 40. Prey V1 V2 39. Magneto V1 V2 V3 38. Hulk V1 putuje do battlu V2 37. City 36. Michelangelo V1 V2 V3 35. Donatello V1* * * * * * * * * * * * * * * *V2 * 34. Leonardo V1 V2 V3 33. Spiderman nedodělanej :P V1 V2 32. Raphael V1 V2 V3 31. Half Life 2 V1 V2 V3 V4 V5 30. Van Helsing 29. Green Goblin 2 V1 V2 V3 28. Terminator 27. Mega Mario 26. Sprite animačka ;D 25. General Grievous 2 24. BAD BOYS 23. Rainbow Six V1. V2. 22. 300 21. Hurley 20. Bad boys 19. R2D2 18. Harry Potter 17. X-MENka :P 16. SotW 5 15. Dark Elf 14. LOST 13.Captain America (comix) :) 12.Half-Life nepovedenej chtěl sem ho dodělat jenže mi to nešlo tak neni hotovej no :( 11. General Grievous (Star Wars) No tenhlekS se mi docela líbí 10. ROBOT 2hej další nepovedenej 9. KILLZONE do battlu Další nepovedenej :( 8. VENOM Tady sem si ráno hrál :) 7. X-MEN Ciclop TAK new do SotW#03 :) 6. SotW#03 Tadyk je origos ;D :-P 5. Pirates of the Caribbean Jack Sparrow Po chvilce hraní :) ;) Tak do mě ;D pls coments thanx HRUZA STYDIM SE ZA TO ALE DAM TO SEM.... :-[ 4. FLOWER ANGEL 3. TUNING CAR 2. WOLWERINE Tady jeden z NUDY jen tak prostě :-P nic moc :( :( :( :( 1. MAGIE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 OMFG! Těch je :D - - - - - - - Až se sem stydim dát můj další SIG :lol: :oops: - - - - - - :lol: Až teď jsem si všim jak se to prijebaně ořezal :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 2Dave : Libi se mi ten Terminator a Hulk....fakt pecka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 mno dave k 10 jich je dobry a zbytek nic moc ale tech deset stoji za to nejvic se mi libe ty kola skoro uplne nahore to je uplne nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 yeah, ty kola a ještě New York, jsou pro mě nej :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 2 miniking....po tom co sem tedka hodil dejv ti asi došli slova co ? no prostě já vm že grafiku umíš.....ale řeknu názor a íc se v tom nevrtám ne ! v tomhle mě sere myschoo ten jen pořád kecá že se mu něco líbí a přitom um hovno ! no to je jedno btw DAVE GW:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 2 miniking....po tom co sem tedka hodil dejv ti asi došli slova co ?no prostě já vm že grafiku umíš.....ale řeknu názor a íc se v tom nevrtám ne ! v tomhle mě sere myschoo ten jen pořád kecá že se mu něco líbí a přitom um hovno ! no to je jedno btw DAVE GW:cheesygrin: ne, nedosli.. jenom se smeju, ze se chova jak malej kluk, ktery se musi hned neco dokazat ze to "umi". :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ne, nedosli.. jenom se smeju, ze se chova jak malej kluk, ktery se musi hned neco dokazat ze to "umi". :? já sem taky rád když můžu ukázat co umím.....já toho ale moc neumím...ale dejv je v grafice pojem...tak tady nezkoušej tyhle šity !:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 2 miniking....po tom co sem tedka hodil dejv ti asi došli slova co ?no prostě já vm že grafiku umíš.....ale řeknu názor a íc se v tom nevrtám ne ! v tomhle mě sere myschoo ten jen pořád kecá že se mu něco líbí a přitom um hovno ! no to je jedno btw DAVE GW:cheesygrin: moj sig > tvoj sig ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 moj sig > tvoj sig ;))oki dobře..vim že umíš grafiku..ale pořád dloubáš..to je jedno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 kritika je potrebna. tym si clovek uvedomuje chyby ktore nevidi. ak clovek nevie zniest radu (kritiku) potom by mal robit nieco ine -> napr. okopavat zahradku :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 tak sem zase neco skusil... ten prvni je myslim lepsi, ale hodnotte.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Jj, ten první neni zlej, hlavně se mi líbí ten tlustej rámeček co se postupně rozplývá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 GW 8) very GW 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Me se teda spis libi ten napravo, protoze ten podpis v tom zlutym mi pripomina vytvarku ve skole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 GW 8) very GW 8) diky, ot tebe me to hafo tesi :) Me se teda spis libi ten napravo, protoze ten podpis v tom zlutym mi pripomina vytvarku ve skole :D huh :D BTW: jestli neco takovyho malujes ve vytvarce tak smekam ;) ______________ jinak sem neco jen tak skousel a rekl bych ze je to moje nejpovedenejsi prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 No ja myslel spis ty linky okolo termix :) ale jinak je to fakt :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 hrál sem ae nepovedlo se ! :cheesygrin: :lol: sem to ale lolek :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 já sem taky rád když můžu ukázat co umím.....já toho ale moc neumím...ale dejv je v grafice pojem...tak tady nezkoušej tyhle šity !:) ano, tvuj idol, ja ti to neberu))) ale jestli rikas ze je dave dobrej, tak uz nevim kdo je horsi)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ano, tvuj idol, ja ti to neberu))) ale jestli rikas ze je dave dobrej, tak uz nevim kdo je horsi)) sry za OT, ale myslim ze treba moje vytvory sou ohodne horsi nez ty davovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.