myschoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 neviem ci si ma pochopil ale co su tie 2 sede vecicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 neviem ci si ma pochopil ale co su tie 2 sede vecicky... no ved ti hovorim ze to som vyrezal a potom som to tam vlozil. a preco sa pytas? EDIT: 500 pripevkov yeah :pspgamer::sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Ale Co To Akoze Je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Ale Co To Akoze Je pripomina mi to panty :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 a ja viem co to je :D neviem proste sa mi to tam hodilo tak som to tam dal a hotovo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 :lol: LoL, ale myschoo to asi neví :D:D řekni co to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 to je mimozemsky material s treti galaxie uhmutu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 :D ja sam neviem co to je :D ale ten obrazok som spravil na to aby ste ho ohodnotili a ne aby sme sa bavili o nejakych srubkoch s inej galaxie :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 to je mimozemsky material s treti galaxie uhmutu.. taky mi to trochu připomíná.... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 2 petercent : ten cadilac moh mi tata ale on prej ze ne ze chce Q7 :( a ja mu ho tak vnucoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 No ten obrázek je celkem dobrý... ale ten bulkův je lepší :-/ :thumbup: Ale už je to lepší jak to první :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 No ten obrázek je celkem dobrý... ale ten bulkův je lepší... v jednoduchosti je sila ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 2 petercent : ten cadilac moh mi tata ale on prej ze ne ze chce Q7 :( a ja mu ho tak vnucoval :D takovou blbost udělal jo....q7 a escalade takovej rozdíl....píčo mohli st bejt negři :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 takovou blbost udělal jo....q7 a escalade takovej rozdíl....píčo mohli st bejt negři :lol: Ty vole, PSP máš štěstí že ste si ho nekoupili, pač jinak bych se stebou asi nebavil :D:D :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Musim ale doplnit ze ten ESCALLADE SOM ROBIL JA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Musim ale doplnit ze ten ESCALLADE SOM ROBIL JA :D všici to víme valdo... btw escalade je hned po H2 nejlepší SUV:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 lidi jen takova otazka ste regnutí na deviantart.com ? jesi ne regni te se a hazejte tam svoje prace ja tam s tim su spokojenej :) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 No jsem, jsem, jenom jsem ještě nepřišel na to jak si tam vytvořit galerii :lol: Regnul jsem se tam včera večer, takže sem o ani moc nezkoumal... :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 proč se tam mám regnout ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 2Witek mas napravo Submit deviation a tam si vyberes obr jakej ces hodis par komentu k tomu a das send bo jak :D Oznámení!!! Prozatím žadný GD do skupiny nebereme berem jen ty kteri budou jen v 1 Postu Tohodle topiku Edit: oprava :D diky PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 2Witek mas napravo Submit deviation a tam si vyberes obr jakej ces hodis par komentu k tomu a das send bo jak :DOznámení!!! Prozatím žadný GD do skupyny nebereme berem jen ty kteri budou jen v 1 Postu Tohodle topiku ano správně dejve...ale píše se skupiny :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 ja som tam uz dlho ale mam tam len 2 veci :D http://myschoo.deviantart.com a nasiel som aj http://witeks.deviantart.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 ja som tam uz dlho ale mam tam len 2 veci :Dhttp://myschoo.deviantart.com a nasiel som aj http://witeks.deviantart.com yeah, to jsem já 8) :cheesygrin: - - - - Na to PSP touch si pamatuju! tenkrát si to v nějakym topicu ukázal a říkals že seš na to hrdej (bodeď by ne :thumbup: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 to co je na displeji toho tuch bude i v PSP Slim vedla mezi Video a Game :D jinak to si delal ty myschoo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 hehe mas dobru pamat :P to bolo trosku davnejsie :D bulk: ano ja 8) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.