Zaky Odesláno Srpen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2016 V 31. 7. 2016 at 10:46, Kinimod84 napsal: tak posun dopředu to se tu píše každým rokem a ve finále je to furt stejné jen pár maličkostí je jinak přesně jak tu někdo psal pořád ty stejné golý a už dopředu víš odkud většinou dáš gol, když se to tak vezme tak každý zápas je praktický stejný a zkoušíš furt ty stejné goly v minulém ročníku jsem to hrál tak že jsem z křídla nahravál před branku na teč sem tam střela od modré a výjmečně nějaký ten brejk na brankáře nic víc se tam dělat nedalo až hrá výjde mrknu na nějake gameplaye a uvídíme. zaky to co píšeš už bylo aji v 16ce u arizony vyli kojoti atd. nevím jestli i u floridy, ale zase taková novinka to není teda Vazne? Ja hral teda nejvic za Floridu, ale treba Kojoti mi v Arizone nevyli tak mozna jsem to tolik nevnimal, co ja vim. Nicmene je fakt, ze goly padaji porad stejne, hlavne pred branu a tec. Ale cloveka to porad bavi, navic nejake vylepseni tam je porad. Uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Srpen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 hrál jsem naposledy NHL10 na PS3, takže pokud někdo můžete, pošlete mi kód na zac.je.toho.loket@gmail.com rád vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crossinho Odesláno Srpen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 Ahoj nema niekto z vas nahodou este jeden volny kluc na betu na ps4? Ak ano bol by som velmi rad ak by ste mi ho poslali na matusko656@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 cau ja uz nemam, posledni klic dostal zac.je.toho.loket Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crossinho Odesláno Srpen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 Vpoho dufam ze niekto este bude mat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsilent Odesláno Srpen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 cao nemate taky nekdo klic, ti blbci ea zablokovali registraci na beta verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 Ne ti blbci rozhodně nic nezablokovali oni pouze uzavřeli něco co bylo avizovaný, že bude jen po určitou dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacLuke Odesláno Srpen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2016 Snad to někomu zlepší den M58G-4GN5-82BK 3AG4-NFNT-5439 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsilent Odesláno Srpen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2016 parada hodinu to tu je a uz je to nefunkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.