Stepis Odesláno Září 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2016 Pokud někdo koupi Xbox One S a nevyuzije seriove číslo na adapter pro KINECT rad bych si jeho seriove číslo koupil na tyden a objednal si přes MS podporu KINECT ADAPTER. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2016 hoj, nevite nekdo jestli funguje k ESKU klasicky puvodni cernyy ovladac k XO? Chci prodat xko, vzit si esko s vetsim diskem, a jeden ovladac si nechat.. Bude mi k necemu?Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2016 všechny periferie z Xbox ONE jsou funkcni i na Xbox ONE Slim (a budou funkcni i na Scorpionu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2016 Presne jak říká JIRI vse bude kompatibilni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 Sice trochu jak se říká "s křížkem po funuse", ale Xbox One S jsem pořídil v den jeho uvedení, limitovanou edici s 2TB HDD. Vítám bílou barvu, menší provedení, USB porty dostupné z přední strany, napájecí zdroj uvnitř konzole, pocitově lepší ovladač, celkový vzhled ... Příjemně mě taky překvapila možnost dodání kinect adaptéru a to zcela ZDARMA a v poměrně krátké době. Tento týden očekávám do sbírky limitovanou GoW edici no a s přichodem edice Battlefield 1 přibude do sbírky i ta Stepis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maserkovi Odesláno Říjen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2016 Zdravím,přemýšlím že bych pořídil xbox one s a používal spíš jako multimedialní centrum na přehrávání filmů a jenom minimálně na hraní. Mám pár otázek. Chtěl bych ho hlavně kůli tomu abych mohl přehrávat bluray ultra hd disky a to moc přehrávačů dnes neumí a jsou dražší než xbox. Na youtubu je pár videí jak film přehrávaj ale někde jsem četl že s tím jsou nějaké problémy. Takže jsem se chtěl zeptaT jestli s tím má už někdo zkušenosti? Je možné připojit 2tb hdd který mám plný filmů a serialů v různých formátech (mkv-ac3,avi,divX,atd) a bude mi vše hrát? Umí titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2016 Xbox umi bez problemu prehravat soubory z exter HDD ci USB fleshky s tim problém není a prehraje peknou radku formatu (osobne jsem se nesetkal, ze by mi něco neprehral) Také není problém s prehravanim ultra HD BR disku. Externi titulky neumi, ci respektive osobne nevim, jak je rozjet. ¨Snad pomuze tento clanek http://xboxweb.cz/xbox-one-multimedialni-vyuziti/ a tento http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maserkovi Odesláno Říjen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2016 Ok,moc děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maserkovi Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Tak jsem jí dnes přitáhl domu a nechce mě to pustit na 4K. Píše něco o tom že nemám HDR a nemám 60Hz tv. Bohužel mám tv jenom 4K 24Hz. Když ale budu mít 4K flilm na hardisku tak film pojede jenom v 1080p nebo ve 4k? Asi si budu muset koupit i novou tv,se mi ten xbox pěkně prodraží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2016 to evidentne nemas nejnovejsi TV :-) co je to za typ? Jsem si myslel, ze se dnes uz jiné nez 60Hz ani nedelaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2016 V 11. 10. 2016 at 15:11, drak3go napsal: Sice trochu jak se říká "s křížkem po funuse", ale Xbox One S jsem pořídil v den jeho uvedení, limitovanou edici s 2TB HDD. Vítám bílou barvu, menší provedení, USB porty dostupné z přední strany, napájecí zdroj uvnitř konzole, pocitově lepší ovladač, celkový vzhled ... Příjemně mě taky překvapila možnost dodání kinect adaptéru a to zcela ZDARMA a v poměrně krátké době. Tento týden očekávám do sbírky limitovanou GoW edici no a s přichodem edice Battlefield 1 přibude do sbírky i ta Chci se tě zeptat - 1.Jak je to s hlučností eska a 2. jestli se při delším hraní nepřehřívá,když má zdroj uvnitř. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2016 1. Prakticky o něm nevím. 2. Nic takového jsem nepozoroval, i když nepatřím mezi hardcore hráče, kteří by mu dávali zabrat bez přestání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2016 před 4 hodinami, drak3go napsal: 1. Prakticky o něm nevím. 2. Nic takového jsem nepozoroval, i když nepatřím mezi hardcore hráče, kteří by mu dávali zabrat bez přestání Určitě máš možnost srovnání s xbox one normálním (určitě si ho měl),je to zhruba na stejné úrovni? Prostě nějaké pro a proti.... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2016 Chci se zeptat :když bych vyměnil x one za třeba nové esko,jak postupovat,účet si chci nechat.Z mé staré konzole smazat účet,dát tovární nastaveni? Půjde do prodeje,a taky na mém účtu Microsoft odebrat toto zařízení,kvůli záruky ? A nový stroj zas dát zaregistrovat? Myslim to správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2016 Co se hlučnosti týče, tak mě při hraní her nevyrušuje ani jeden. Měl jsem možná štěstí na první kus, kupoval jsem Day One edici na západních trzích Výhody modelu "S" jsem už shrnul o pár příspěvků výš, pokud se ptáš na rozdíl v plynulosti her, tak ten při běžném hraní nepozoruji. Nabízelo by se sice ho vychvalovat až do nebes, jásat nad viditelným posunem ve výkonu atd. a obhajovat si tím to, proč jsem ho vlastně pořídil jako to mnozí dělají, ale nemám zapotřebí ti lhát Pokud tam je rozdíl jak se uvádí v papírových specifikacích, tak není nijak extra pozorovatelný. S přechodem z původní na novou konzoli postupuj jak píšeš. Já navíc ještě přesouval data (hry), protože jsem jich tam měl celkem dost a nechtěl jsem je všechny znovu stahovat. Tady mě celkem nemile překvapilo, že není možné označit a přesunot vše najednou, ale musel jsem dělat hru po hře. Otravné, nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2016 Jo,dík,ale nechápu jak se přesunují hry z jednoho do druhého xka,propojení,účty. Jak se to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2016 Přes ext. USB HDD, přesun na něj a potom z něj do konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2016 Tak už je mi to jasné,jednoduché ja facka. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Listopad 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2016 Ja sem si poridil externi HDD a jen 500GB verzi Ska a vse installuju na ext. hdd. Mel jsem ho i k puvodnimu Xku a jak sem koupil S jen sem prepojil a vyreseno. A to stejne udelam i u Scorpia Jinak jediny rozdil poznas kdyz hra padala treba z 30ti fps na 27 atd. Tak se to uz tolik nedeje. Ale graficky to jinak nepoznas. Obcas se to mene seka ale nic extra rozdil. Ja vymenil za Sko protoze pak pujde do obejvaku jako mutlimedialni centrum a az dojde Scorpio, tak je z Ska blueray prehravac u televize. Skoda, ze neni cerny At to nejde tolik videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2016 Tož já už mám Sko 2 tb,takže externí nebude třeba,doufám. Multimediální centrum mám,a k němu přípojuji externí hardisky.No a bluray přehrávač taky už dávno mám.Jsem hifista a ještě navíc hráč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Jak to máte s hlučnosti u vypnuté konzole.Když se k ní naklonim tak je slyšet jemné bzuceni zřejmě od napájení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Já se k ní nakloním a neslyším nic. V konzoli zapnuté rychlé startování, takže pořád běží, ale neslyším absolutně nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 U vypnuté konzole není nic slyšet,mám nastaveno pomalý start. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Hmm tak to mám štěstí zřejmě asi reklamace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 Puvodni xbox me taky bzuci ... Pokud hrajes s hlavou u vypnute konzole tak bych to reklamoval...ale myslim ze nepochodis...i pri vypnute konzoli tim prochazi proud a kondiky muzou bzucet...muze se to ustalit ale pokud tu konzoli vylozene nemas u hlavy a u postele neumim si predstavit ze by ti to melo vadit.. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.