tofi Odesláno Srpen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2016 Gran Turismo Sport GTS - Daily races GTS - User profile Koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Srpen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2016 Visual parada, ale zvuky aut opet jak vysavace. V tomhle je Xko s Forzou dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 21, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Srpen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2016 Když dám na storu hry co vyjdou tak gt sport tam nevidím.... hlavně že jesště 2 týdny zpět tam bylo že má vyjít v tom prosinci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2016 GT sport bylo odlozeno na neurcito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2016 před 7 hodinami, Manoust napsal: GT sport bylo odlozeno na neurcito Tak to si dělají p*del. A to jsem se těšil na podzim že se bude pařit granko !!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2016 A bude to aspoň plná hra nebo další prologue? nebo proč to sport a ne 7? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SquixxCZ Odesláno Říjen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2016 Hello GT Community I am sharing some news today that we have made the difficult decision to delay the release of Gran Turismo Sport to 2017. GT Sport is Polyphony’s foremost competitive gaming title, with high expectations from both the fans and from within our team. From the start this title has been one of our most ambitious undertakings by using the latest technologies, such as physics-based rendering and sound simulations, and Scapes photo mode. In combining these features with a new Sport mode, we are offering a competitive gaming experience to truly reinvent what it means to be a racing game. We’ve been excited and humbled by the response each time that we’ve shared new gameplay with everyone. However, as we approach our planned release date in November, we realise we need more time to perfect GT Sport, which we’ve already dedicated so much effort towards since announcing the title. We do not want to compromise the experience in any way. While we cannot confirm a new release date at this time, we are more committed than ever to making GT Sport the best Gran Turismo game to date. GT Sport will continue to be shown at several gaming events around the world. I hope everyone has the opportunity to experience first-hand the yet-to-be revealed cutting edge experiences that will be achieved by GT Sport. Thank you for all your continued support. - Kazunori Yamauchi, President of Polyphony Digital Inc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2016 Nevím proč e začínám obávat, že to snad nikdy nevydají Kabis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2017 To vypadá vážně na sci-fi termín vydání. Když si dáte vyhledat - nákupy, tak jsou tam termíny konec ledna, březen a dokonce 31.12.2017. Taky by mě zajímalo,proč K.Yamauchi stále přehlíží Škodu, která má ve světě určitě jméno (sponzor MS v hokeji,cyklistiky atd.)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SquixxCZ Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2017 A co bys tam chtěl mít? Fóbii? To, že tam chybí škodovka mě vůbec neštve..stejně není o co stát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2017 Jako kdyby u některých jiných značek bylo o co stát ... souhlasím s redrokerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2017 RSkova Octavka by urcite v GT neurazila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wuadeq Odesláno Leden 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 Yamauchi si prostě zahrál AC a zjistil, že jejich hra je trapárna pro děti, a základ stojí za ho*no ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 No upřímně co si budeme povídat to stojí za ho*no už od GT5 a Sport je jen takový zápach od něj. Sérii GT jsem miloval už od dob PS1 ale tohle je prostě výsměch. valis1 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 Já to raději nebudu komentovat abych nebyl sprostý.... absolutně nechápu přístup ps4 a pokračování gt serie...... Musím se uspokojit s project cars, protože jen asseto corsa se trochu dá, jinak driver club je arcádová hra a ani nevím proč jsem jí kupoval. Asi kvůli tomu že byla na storu v akci za 280kč :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Leden 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 před 23 minutami, Krabbio napsal: Já to raději nebudu komentovat abych nebyl sprostý.... absolutně nechápu přístup ps4 a pokračování gt serie...... Musím se uspokojit s project cars, protože jen asseto corsa se trochu dá, jinak driver club je arcádová hra a ani nevím proč jsem jí kupoval. Asi kvůli tomu že byla na storu v akci za 280kč :-D No hele jako Project cars je fajn, ale spíše na volantu. Driveclub mi příjde jako výborný krok pro někoho komu se nechce kupovat T150 za 5k aby z toho něco málo měl, nebo někdo kdo prostě hraje sem tam. Jo prostě v tomhle má Xbox navrch. Přístup Sony a tvůrců GT absolutně nechápu a neuznávám, protože si pak kluci nemáte ani co na tom PSku zahrát co se závodů týče a to je docela škoda :). Hodí na internet fotku auta, co vypadá jako bych ho vyfotil před domem a to je všechno. GT jsem měl vždycky rád, ale s tímhle ať jdou teda do hnoje :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2017 Jde vidět že moc hrát na joysticku neumíš :-D To jako bys to samé tvrdil že na granko potřebuješ volant - absolutní blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Leden 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2017 Nee neumím asi teda.. ale proč chceš hrát simulátor na gamepadu mmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2017 To jako musím hrát simulátory pouze na volantu? Chceš říct že serie gran turisma se musí jezdit jen na volantu, jinak se to blbě ovládá? Bohužel volant nemám, neříkám že je t ošpatná věc ale nechybí mi. Měl jsem na X360 na forzu4 volant i se servama ale zabíral moc místa tak jsem ho prodal a nechyběl mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SquixxCZ Odesláno Leden 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2017 Nemusíš mít volant...já hraju GT od začátku pouze na gamepadu a volant mi fakt nechybí, je tam i dávkování plynu na tlačítkách, takže fakticky bez problémů. Volant je dobrej pro blázny, co musí drtit ligu přes net, tam už je volant nutnost a dost ti pomůže..jinak jak řikám, na single player a občasný mulťák s kámoši game pad je bohatě dostačující. redroker66 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 Pánové 17. března vychází uzavřená beta a snad brzy po tom oznámí konečně datum vydání ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SquixxCZ Odesláno Březen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2017 Už jsem to viděl a přihlásil jsem se tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Odesláno Březen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2017 V 18. 1. 2017 at 16:58, Wuadeq napsal: Yamauchi si prostě zahrál AC a zjistil, že jejich hra je trapárna pro děti, a základ stojí za ho*no ;-) Jestli máš na mysli Asseto Corsa,tak větší humáč jsem nehrál.Všechny auta se chovaj,jako by měli sjetý slicky,prostě ovladatelnost šílená (hráno s volantem+pedály).Jak už někdo napsal "Chovat se takto mé auto,letí ze skály". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.