Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj v poslední době mám problém přihlásit se do psn, tak nemůžu hrát nic online. Když dám test connection tak je vše v pohodě, mám NAT type 2 rychlosti internetu taky víc než dostačující, ale u přihlšování do psn to vždy selže. Nevíte čím to může být, popřípadě nestává se to ještě někomu? Celkem mě to dost štve, člověk si chce někdy zahrát, zaplatí si plusko a má s tím jenom problémy. Díky za odpovědi.

• 2 weeks later...
Odesláno

Přijde mi, že jsou s tím jen problémy, taky mi to pořád nějak blbne zlaté hraní na pc, začíná mi s konzolemi fakt docházet trpělivost. Jediná výhoda jsou ty exkluzivity, co má ps 4 typu horizon, gow uncharted atd.. jinak by to bylo k ničemu. A to si člověk ještě musí platit aby mohl hrát multiplayer který mi věčně nejede.

• 2 weeks later...
Odesláno
V 29. 8. 2016 at 17:02, LemijuCZ napsal:

Díky za radu, ale nepomohlo to :( zkoušel jsem i nějaký návody na yt, ale taky nic. Zkoušel jsem i přes notebook se prihlásit na SONY a tam prý nemám oprávnění??? WTF? Nějaký další rady? Děkuji

Ahoj, už se ti to povedlo rozjet? Mě se stalo úplně to samé co tobě a a také mi hlásí chybu  (WS-37397-9) a nevím si s tím rady. Volal jsem na podporu PS a sdělili mi, že se to nahlásí a do týdne mi má přijít odpověď. Tak se snad do konce tohoto týdne dočkám a budu chytřejší. Ale jak tady píšou kamarádi, tak to stojí celkem fůru peněz a nemají to dokonale vychytané. Měl jsem PS3 a s tím problémy nebyly. Díky za odpověď. 

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

Zdravím,prečítal som si komunikáciu a vidím že nie som sám kto má problémy s prihlásením sa na PSN účet.chcel by som len vedieť ako ste dopadli a či vôbec sa vám to podarilo spojazdniť:)).Nakoľko už vyše týždňa mne sa nedá prihlásiť práve kôli tomuto,že mi vypisuje chybu WS-37397-9,jednak ak idem na účet aj cez PC mi vypíše toto:

Access Denied

You don't have permission to access "http://auth.api.sonyentertainmentnetwork.com/2.0/oauth/authorize?" on this server.

Reference #18.6f31202.1478503086.63d795e

Na stránky podpory som písal,ale zatial mi súdruhovia neodpísali.Už je tomu 9dní a net odpovedi.

Ďakujem Vám za odpoveď s pozdravom a pekným víkendom:))

• 2 weeks later...
Odesláno

ahojte,tak mne sa už aj ohlásili z "podpory" a mal som to bloknuté od nich:

Dobrý den,

Děkujeme za trpělivost při řešení Vašich potíží s přístupem k PSN.

Naši inženýři potvrdili, že Vaše IP byla na našem blacklistu a blokace byla odstraněna.

K této situaci dojde pokud pokud máme pochybnosti ohledně bezpečnosti přístupu na naši síť z dané IP adresy. Pravděpodobný důvod k blokaci je "botnet attack".

Náš bezpečnostní tým může dočasně blokovat určitou IP adresu v přístupu k PSN pokud jsou podezřelé aktivity detekovány z dané IP adresy.

Děkujeme za pochopení,

tak som sa poďakoval tiež a zatial frčíme:)) ahojte

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu