Nikopol Odesláno Srpen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2016 Potřeboval bych poradit, jestli někdo neřešil stejný problém: Koupil jsem si Destiny The Taken King na fyzickém médiu. Byly k němu licenční kódy na datadisky. Nějakou dobu jsem hrál, ale teď se mi povedlo rozsednout disk a bez něj hru nespustím. Tak jsem si řekl, za blbost se musí platit a chtěl jsem si koupit to samé, ale digitalní distribuci, jelikož je teď na PSN v akci za 500kč. A tady se to začalo zamotávat. při pokusu o nákup hry mi to hlásí purchase not available. Tak píšu o co jde, že mi nejde koupit hra. Sony odpovědělo, že hru mám koupenou a proto nejde koupit znovu. Měl jsem prý zkusit odinstalovat verzi, kterou jsem instaloval z média a stáhnout znovu z psn. Provedl jsem. Hra se stáhla, nainstalovala, spustila. Já nadšením hodil z okna xbox, rozšlapal nintendo a chystal jsem se hrát, jenže....vlevo nahoře svítí Trial version. Vyskočí tabulka s nabídkou o zakoupení TTK. Tak na ni kliknu. Odkaz mě přepojí na PSN na stránku se hrou a je to tam zas: purchase not available. Bungie tvrdí, že licence má na starosti Sony. Sony mi tvrdí, že na jejich straně je vše v pořádku. Už jsem tady do Bazar sekce napsal, jestli někdo neprodá cd na TTK, ale kdyby někdo měl nějakou zázračnou radu, která mi pomůže, tak bude mít mou neskonalou vděčnost a možná se odměním i nakousnutou tatrankou podepsanou náhodným bezdomovcem z Ostravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 21, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2016 Problém bude nejspíš hlavně v tom, že fyzická kopie se bohužel prostě neshoduje s digitální verzí na PSN. Je to už od dob PS3Měl jsem např. koupený Killzone, odehrál kousek a brzy dostal kolekci na BD a ejhle hra nejela a ani uložené pozice nebyly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Srpen 21, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2016 To si taky myslím. Psal jsem už do Sony, jestli by mi mohli z účtu smazat ty licence, které jsem aktivoval z fyzické kopie, ale nepřímo mi řekli, že tím by se licenční kódy uvolnily a byly znovu použitelné. Což je pro ně samozřejmě pasé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.