Jump to content

Problém s prolínáním fyzické a digitální distribuce

Nikopol

Recommended Posts

Potřeboval bych poradit, jestli někdo neřešil stejný problém:

Koupil jsem si Destiny The Taken King na fyzickém médiu. Byly k němu licenční kódy na datadisky. 

Nějakou dobu jsem hrál, ale teď se mi povedlo rozsednout disk a bez něj hru nespustím. 

Tak jsem si řekl, za blbost se musí platit a chtěl jsem si koupit to samé, ale digitalní distribuci, jelikož je teď na PSN v akci za 500kč. A tady se to začalo zamotávat. při pokusu o nákup hry mi to hlásí purchase not available. Tak píšu o co jde, že mi nejde koupit hra. Sony odpovědělo, že hru mám koupenou a proto nejde koupit znovu. Měl jsem prý zkusit odinstalovat verzi, kterou jsem instaloval z média a stáhnout znovu z psn. Provedl jsem. Hra se stáhla, nainstalovala, spustila. Já nadšením hodil z okna xbox, rozšlapal nintendo a chystal jsem se hrát, jenže....vlevo nahoře svítí Trial version. Vyskočí tabulka s nabídkou o zakoupení TTK. Tak na ni kliknu. Odkaz mě přepojí na PSN na stránku se hrou a je to tam zas: purchase not available. 

Bungie tvrdí, že licence má na starosti Sony. Sony mi tvrdí, že na jejich straně je vše v pořádku.

Už jsem tady do Bazar sekce napsal, jestli někdo neprodá cd na TTK, ale kdyby někdo měl nějakou zázračnou radu, která mi pomůže, tak bude mít mou neskonalou vděčnost a možná se odměním i nakousnutou tatrankou podepsanou náhodným bezdomovcem z Ostravy.

• Moderators

Problém bude nejspíš hlavně v tom, že fyzická kopie se bohužel prostě neshoduje s digitální verzí na PSN. Je to už od dob PS3

Měl jsem např. koupený Killzone, odehrál kousek a brzy dostal kolekci na BD a ejhle hra nejela a ani uložené pozice nebyly...