Martin17 Odesláno Srpen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2016 Dobrý den , měl bych dotaz koupil jsem si Xbox 360 s RGH a chtěl bych se zeptat , když jsem si stáhl hru dal přes ISO a dal na hard disk a hra v xboxu se mi nezobrazuje co s tím mám dělat ?? Děkuji za odpověď :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 23, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2016 Nic ve zlem, ale to ses mel zeptat toho od koho jsi to kupoval. ISO neni pro RGH, je treba jej prevest pomoci programu XboxImage Browser nebo Iso2God. Dale je treba nastavit cesty ke hram na HDD, nevim jestli mas FSD3 nebo Aurora 0.5b. Jinak vse je tady jiz napsano, doporucuji ti precist si celou sekci Jtag/Rgh zde na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin17 Odesláno Září 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2016 On mi to vysvětloval ale na pár věcí zapomněl , hru jsem stáhl a přetáhl jsem jí přes program Iso2god a vyšel mi s toho soubor a ten jsem hodil na Sata disk a ten jsem následně zapojil do Xboxu 360 . Pak jsem se dostal do freestyle 3 a do složky kde mám hry a když na ní kliknu tak se mi ukáže error a že se hra nenačte . Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 19, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2016 O jakou hru jde, jakou mas verzi Dashboardu? Muze to byt spatne prevedenou hrou nebo i nizkou (starsi) verzi Dashboardu nez hra potrebuje. Hru spoustis ze Spravce souboru nebo klasicky pres obal her? Prostuduj si tema Jtag/Rgh tady na foru, urcite tam najdes na vse odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin17 Odesláno Září 21, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2016 o Forzu Horizon 2 a Fifa 16 , Dashboard 2.0.16547.0 spouštím jí přes obal her jo děkuji za radu ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 21, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2016 Forza by ti mela teoreticky jet ale Fifa 16 potrebuje Dashoboard: v2.0.17349.0 a ty mas nizsi, je treba jej zaktualizovat podle tohoto navodu. Pokud aktualizaci nezvladnes sam zkus kontaktovat nejakeho flashera, najdes je v sekci Prodam tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin17 Odesláno Září 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2016 Jednou mi to šlo zapnout a hrál jsem jí v pohodě a druhý den už mi to psalo error a nešla .Nemůže to být třeba tím že nemám hry na flashce ale na Sata disku . Jestli nepřenáší hry dost rychle nebo tak něco . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 30, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2016 Hry fungují i z ext. USB HDD, pokud je naformátován souborovým systémem FAT32 (to je podmínka použití při RGH). Jinak jak už tu bylo psáno, pokud je HDD správně naformátován, hra správně převedená, cesta ke hře správně nastavená a v konzoli odpovídající verze dashboardu pro konkrétní hru, tak bude hra fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.