Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 360 rgh

Martin17

Recommended Posts

• Junior Moderators

Nic ve zlem, ale to ses mel zeptat toho od koho jsi to kupoval.

ISO neni pro RGH, je treba jej prevest pomoci programu XboxImage Browser nebo Iso2God.

Dale je treba nastavit cesty ke hram na HDD, nevim jestli mas FSD3 nebo Aurora 0.5b.

Jinak vse je tady jiz napsano, doporucuji ti precist si celou sekci Jtag/Rgh zde na foru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 weeks later...

On mi to vysvětloval ale na pár věcí zapomněl , hru jsem stáhl a přetáhl jsem jí přes program Iso2god a vyšel mi s toho soubor a ten jsem hodil na Sata disk a ten jsem následně zapojil do Xboxu 360 . Pak jsem se dostal do freestyle 3 a do složky kde mám hry a když na ní kliknu tak se mi ukáže error a že se hra nenačte . Děkuji za odpověď 

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

O jakou hru jde, jakou mas verzi Dashboardu?

Muze to byt spatne prevedenou hrou nebo i nizkou (starsi) verzi Dashboardu nez hra potrebuje.

Hru spoustis ze Spravce souboru nebo klasicky pres obal her?

Prostuduj si tema Jtag/Rgh tady na foru, urcite tam najdes na vse odpoved.

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

Forza by ti mela teoreticky jet ale Fifa 16 potrebuje Dashoboard: v2.0.17349.0 a ty mas nizsi, je treba jej zaktualizovat podle tohoto navodu.

Pokud aktualizaci nezvladnes sam zkus kontaktovat nejakeho flashera, najdes je v sekci Prodam tady na foru.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • Moderators

Hry fungují i z ext. USB HDD, pokud je naformátován souborovým systémem FAT32 (to je podmínka použití při RGH).

Jinak jak už tu bylo psáno, pokud je HDD správně naformátován, hra správně převedená, cesta ke hře správně nastavená a v konzoli odpovídající verze dashboardu pro konkrétní hru, tak bude hra fungovat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu