Vesy23 Odesláno Říjen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2016 Ahoj, nevíte někdo jak změnit NAT Type 3 na NAT Type 2? Po zakoupení PS jsem měl NAT Type 3 a vyřešilo se to veřejnou IP. V současné době se mi opět objevilo NAT Type 3 i když mám stále aktivovanou veřejnou IP. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2016 Změnu typu NATu lze provést v nastavení domácího routeru (každý router má toto nastavení trochu odlišné). V zásadě jde buď o přesměrování konkrétních portů na IP adresu tvé konzole, anebo povolení funkce UPmP, pokud jí router disponuje. Něco víc se o tom můžeš dočíst např. ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vesy23
Ahoj,
nevíte někdo jak změnit NAT Type 3 na NAT Type 2? Po zakoupení PS jsem měl NAT Type 3 a vyřešilo se to veřejnou IP. V současné době se mi opět objevilo NAT Type 3 i když mám stále aktivovanou veřejnou IP.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.