Vesy23 Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Ahoj, nevíte někdo jak změnit NAT Type 3 na NAT Type 2? Po zakoupení PS jsem měl NAT Type 3 a vyřešilo se to veřejnou IP. V současné době se mi opět objevilo NAT Type 3 i když mám stále aktivovanou veřejnou IP. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators drak3go Posted October 4, 2016 Moderators Report Share Posted October 4, 2016 Změnu typu NATu lze provést v nastavení domácího routeru (každý router má toto nastavení trochu odlišné). V zásadě jde buď o přesměrování konkrétních portů na IP adresu tvé konzole, anebo povolení funkce UPmP, pokud jí router disponuje. Něco víc se o tom můžeš dočíst např. ZDE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Vesy23
Ahoj,
nevíte někdo jak změnit NAT Type 3 na NAT Type 2? Po zakoupení PS jsem měl NAT Type 3 a vyřešilo se to veřejnou IP. V současné době se mi opět objevilo NAT Type 3 i když mám stále aktivovanou veřejnou IP.
Díky
1 answer to this question
Recommended Posts