Krabbio Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 Ahoj je hře i samostatný online? něco jako v uncharted4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 Ne, hra nemá multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Zdravim... muze mi nekdo prosim vysvetlit k cemu jsou ty karty? Jsem skoro v polovine pribehu a porad jsem nenarazil na nejake mozne vyuziti. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 pokud si dobře pamatuju tak karty se dají použít jenom v těch výzvách (challenge) okajos a MaraTFSI reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 16, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Přesně. Karty používáš pro vylepšení skóre v challenge módu. Abys získal medaile musíš dosáhnout určité hranice scoreba karty ti ho nasobí. MaraTFSI reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.