tojejedno Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Já se teda taky rozepíšu + přihodím své trochu do mlýna k HiFi přístupu. Na HiFi zařízení je třeba uzpůsobit domácnost a je potřeba aby tomu člověk podřídil život. Tady to beru jako fóra pro masy, a proto by měly rady směřovat na toto publikum. Takže tvrzení, že HDR není stoprocentní je možná pravdivé, ale pro mainstream zcestné. To samé platilo pro různé doby a různé technologie a znamenalo by to, že si 95% populace televizi nekoupí, protože to je šmejd:) Kritika televizí za 30k a výš patří do rtings a podobných HiFi fór a fajnšmekři si je tam najdou. Dostat se do deprese (neoprávněné) tím, že zjistím, že jsem si za 50k koupil šmejd a život začíná na 90k není pro mainstream. Jinak k ménu pořizovací mentálnímu cvičení. Nahrazoval jsem Bravii KDL-w4500. Umístěno mám v objeváku s blbě umístěnýma oknama, lampama, sezením, prostě vším blbě z pohledu kvalitního obrazu. I jako fanoušek Sony jsem škrtl Android hned na začátku. Když budu chtít Android, koupím si krabici vedle. Samsung ve střední třídě (KS8x) byl moc vysoko, takže se žádná velká vybíračka nekonala, protože 4k HDR střední třída kolem 30k byla jen LG, konkrétně UH7707. PS4 pro s ní jede až od úterý, takže zkušenosti s HDR 4K zatím žádné. Na koukání to stačí, podsvícení hodně rušivé s bílými titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 V TV jsem v kategorii jsem jen obyčejný spotřebitel a HDR na levné je pro mne zcela dostačující a dva roky do obchodu nevlezu. Pohybuji se spíš v audiu a ta zase ujíždím nepřirozeně. Nejlevnější špunty mám za 3200 a sluchátka over ear za 26k. Bedny pouze stereo a navždy stereo za 60k a to vše je jen vstup do střední třídy. Mainstream a mánie udělá rozdíl Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Pristi tyden se vrhnu na Last of Us ve 4k a HDR, uz se nemuzu dockat ;)) michal.ostravice reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Tak to ti závidím, protože jsem ho už prodal, ale asi ho opět koupím na polský účet v nějaké akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.