Nikuru-san Odesláno Říjen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2016 Co jelepší ps4 nebo xbox one Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2016 Mohlo by ti pomoct ... http://herni-konzole.megaduel.cz/porovnani-sony-playstation-4-vs-microsoft-xbox-one.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Říjen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2016 V bazaru jede spíš původní Xbox One protože ten je podle mě opravdu ošklivej. Nový Xbox One S je designově jinde (menší, bílý, nemá externí zdroj), je navíc o něco rychlejší než původní Xbox One. V porovnání s PS4 je navíc tišší (v zátěži i mimo) a to výrazně. PS4 má něco výkonu navíc, ale vidět na hrách to okem podle mě není (konzole mám obě).Exklusivní hry jsou na obě konzole, aktuálně pecky jako Forza Horizon 3 a Gears of War 4 na One, na PS4 namátkou Uncharted 4, Bloodborne, ... Konstrukčně se mě zatím nejvíc líbí Xbox one S, rozebrané jsem měl všechny nextgen konzole ale Xone má lépe řešené chlazení a o podle mě bude mít vyšší životnost po záruce. strejda999 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nikuru-san
Co jelepší ps4 nebo xbox one
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.