Jackpott Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Zdravím, Pořídil jsem si PS4 a chtěl bych se zeptat, jaké jsou momentálně asi nejlepší závodní hra, do které se vyplatí investovat ? Jen ne Rallye, to nemusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Za me Driveclub a F1 2016. Jestli mas rad jezdeni v otevrenem svete, tak The Crew neni spatne (nic extra, ale da se to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaficko7 Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 F1 2016 a Projekt Cars.ale absolutne TOP je Dirt Rallye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2016 Za mě je nejlepší závodní hra Dirt Rally. Jestliže rally nechceš, tak potom záleží na tom, jestli chceš arkádu zaměřenou hlavně na dobře vypadající grafiku, nebo simulaci, která není graficky žádný zázrak, ale co nejvíce se blíží skutečnému chování aut. Arkáda je asi jasná - Driveclub. Pokud preferuješ simulaci, tak buď Assetto Corsa (jízdní model rozhodně nejlepší, ale co se týče uživatelského prostředí, multiplayeru a grafiky, není to žádná sláva), nebo Project Cars (ne tak skvělý jízdní model jako v Assetto, ale má lépe vyřešený multiplayer a kariéru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2016 Chceš li simulátor - Dirt rally .... pak jsem hrál jak Project car tak Drive club ... mě osobně více sedlo Project card - a The crew mě nechytlo vůbec ... jinak NFS je open world s tuningem, ale to je arkádovka první řady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Odesláno Březen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2017 Zakoupil jsem The Crew,ale hned ten den šla na Aukro.Vůbec nechápu,co po mě hra chce.Plno ENG textu,jezdím sem tam ale nevím proč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Březen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2017 před 17 minutami, redroker66 napsal: Zakoupil jsem The Crew,ale hned ten den šla na Aukro.Vůbec nechápu,co po mě hra chce.Plno ENG textu,jezdím sem tam ale nevím proč! Crew je totalni blbost, mi to vydrželo taky asi na 10 minut hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2017 Pokud nechceš rally tak jedině project cars. Driver club sem koupil v akci na store za 300 a fakt toho lituju :-D Takovou arcadovou blbost fakt doporucuje jen detem okolo 13ti let. Ve 250km/h narazis do skaly a jedes dal. Tohle chces? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Nejlepsi zavodni hra na ps4 me prislo need for speed a driveclub. Zkusil jsem nekolik ruznych her. Prijde me, ze opravdu dobre zavody na ps4 nejsou zadne. Popravde need for speed me asi bavilo jen kvuli filmovemu efektu a ze je tam auto co mam ve skutecnosti. Zas me tam silene vadilo tlaceni RWB tuzingu, grrr. A vlastne jediny duvod proc mam jeste ps3 je GT6. Dokonce uz jsem i nekolikrat uvazoval, ze si koupim xbox jen kvuli forza horizon 3. Nejaka vylozene hra s pocitem rychlosti jako byl star wars racer, nebo horsi wipeout nikde nic, akorat na switch. Jinak ja teda fakt nehledam u zavodni hry simulaci reality, kdyz si chci zazavodit, tak jedu na okruh, hledam zabavu a odreagovani se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Popravde need for speed me asi bavilo jen kvuli filmovemu efektu a ze je tam auto co mam ve skutecnosti. Ale řadíš nfs mezi 2 nej závodní hry společně s driver club. To je fakt mazec tu číst některé komenty. To jako kdyby někdo napsal, mnohem lepší zážitek ze hry mám v PES17 ale hraju FIFU17 protože má všechny licence na týmy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Je to smutne, ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4ve Odesláno Duben 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2017 Rozhoduju se mezi Dirt Rally a WRC 6, co je lepsi a proc? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4ve Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 Dik za info, hosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 WRC 6 jsem nehral, ale dirt rally je simulace a je to dost hardcore. Nejlip na to met volant. Takze jestli mas rad poradnou vyzvu a rally ber dirta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 wrc6 je nejvíce "podvádějící" rally hra co jsem hrál. Měl jsem ji asi týden a pak znechuceně prodal. U dvou rally, tuším portugalsko a německo, se mi stalo že jsem před poslední rz vedl s náskokem přes 30 vteřin. U obou jsem udělal chybu, v závěru poslední rz jsem vyletěl z tratě, jen na chvilku, ztráta tak pět vteřin. Na všech předchozích mezičasech jsem byl první o pár vteřin. Dojedu do cíle, a naraz jsem byl v rz poslední se ztrátou přes minutu a půl a samozřejmě jsem spadl v celé soutěži na páté, respektive šesté místo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wuadeq Odesláno Duben 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2017 V 15. 4. 2017 at 11:40, Manoust napsal: WRC 6 jsem nehral, ale dirt rally je simulace a je to dost hardcore. Nejlip na to met volant. Takze jestli mas rad poradnou vyzvu a rally ber dirta. Dirt rally není simulace ani omylem, a HC už vůbec. Je to ale skvělá hra, o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2017 Aha, tak v tom pripade je to asi arkada . Mandaz a valis1 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wuadeq Odesláno Duben 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2017 Simcade, i 20 let starý RBR má blíž k simulaci. Ale tady jsou lidi schopní tvrdit, že NFS je vrchol realizmu a nové GT má super fyzikální model, protože tam jde lítat driftem, takže asi ani nemá smysl to řešit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Duben 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2017 Nikdo tu přece neříká, že Need For Speed je simulátor, taky se to s dirt rally nedá srovnávat, je to mimo kategorii. Richard burns rally je asi jediné realističtější rally než dirt rally, to je jediná vyjímka, ale ta hra je stará přes 15 let, dirt rally má nejvěrnější jízdní model napříč celou rally kategorií, nebo napiš aspoň jedno realističtější rally co vyšlo za posledních 10 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wuadeq Odesláno Duben 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2017 Není, neexistuje, bohužel. To ale z dirta nedělá simulátor. Je to sakra krásně hratelné, sakra zábavné, a je na to potřeba skill, ale sim to fakt není. A co je fajn, ani si to na sim nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecca Odesláno Duben 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 hoj, chci se zeptat ktera zavodni hra jde hrat na split screen?? jde treba ten dirt rally?? rally asi nee ale treba rallycross ktery obsahuje jde to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaficko7 Odesláno Duben 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 jinak pokud si chcete dobre zazavodit,tak si najedte na czech conzole racing.zavodi se tam ve Forze 6,v Projectu Cars a Dirt rally a je to super.Jsem tam cca pul roku a je to tady snad jedina fakt dobra komunita,kde vse funguje.Momentalne jezdime kazde pondeli vecer v projectu,ctvrtky vecer patri Forze a ted se jede cele mistrovstvi v Dirtech a fakt to nema chybu. jo jeste upresneni,je to na Xone. Madleiv reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Duben 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 kaficko, to si delas prdel ne? tady jsi na ps4 foru Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaficko7 Odesláno Duben 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2017 ajooo,hele jak jsem to odeslal,tak jsem si toho vsiml :-) no to kdyby vas PSko nebavilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Listopad 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2017 Nenašel jsem odpověď. Zeptám se: Existuji auta, kde jde využit 2 ovladače? Tedy asi na spit screen... DÍKY! Ps: anebo musím koupit PS3 a simulátor Amigy a LOTUS Esprit Turbo Challenge z roku 1991 :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.