jakub.nigrin Odesláno Říjen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2016 Zdravím, zlobí mě kinect, snímá moc vysoko a nevím jak ho mam nastavit aby snímal níže, když mu ukazuji tu kartičku s obličejem tak musím mít ruce nad hlavou. Zkoušel jsem už vše ale nepovedlo se. Další problém že když jsem v menu a rukou najedu na nějakou hru nebo tlačítko tak mi ruka problikává. Jako že ruka načítá, problikne a zas od znova, takto několikrát a musím najít jinou pozici kdy to nedělá. Nevíte co se mu nelíbí? Jak ho mam uspokojit aby nezlobil? Děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 30, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2016 Kinect se ve vertikální ose (nahoru - dolů) automaticky pohybuje dle jeho umístění, to co popisuješ zní jakoby byl "zaseknutý". Když dáš v konzoli nastavení kinectu a projdeš tím průvodcem, vidíš, že by se kinect ve vertikální ose pohyboval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.nigrin Odesláno Říjen 31, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Ano, pohybuje se. Při zapnutí hry se podívá nahoru a dolů a při nastavení průvodcem také. Jen prostě zůstane koukat moc vysoko. Když jsem to zkoušel pořád dokola nastavovat, jednou mi zůstal koukat koukat dolů od pasu. Jinak pořád vysoko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Prosinec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 Jak Tě to vidí když dáš tohle nastavení? Kinect Tips Jseš tam celej? Kolik máš místa v místnosti? Kde máš umístěnenj kinect? Jak blízko od něj stojíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.