Nikuru-san Odesláno Říjen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2016 Já mám na mysli něco jako fifa že ne o sportu ale o tom přepínání více než 4 postav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Říjen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2016 Když budeš dále zakládat nesmyslná témata s příspěvky kterým vůbec nikdo nerozumí budeš asi brzo zablokován, buď prvně přemýšlej, nebo se neptej radši na nic, tohle je silná káva. Skončíš akorát výsměchem a nepochopením. Nějaký moderátor by měl zakročit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikuru-san Odesláno Říjen 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2016 Dobře kdo je tady expert na ps3 hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gambler Odesláno Říjen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2016 स्वस्तिक je fajn a चिह्न अंकित करके उसका může से बना है। 'सु' का i kdyby पहले žejo. Kdybys chtěl ještě něco poradit tak klidně mi napiš PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikuru-san Odesláno Říjen 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2016 Já neumím touhle řečí já umím jenom češtinu, sloventčtinu, anglinčtinu, amerinštinu a trošku japonsky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nikuru-san
Já mám na mysli něco jako fifa že ne o sportu ale o tom přepínání více než 4 postav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.