Nikuru-san Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 Já mám na mysli něco jako fifa že ne o sportu ale o tom přepínání více než 4 postav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 liborpoulik Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 Když budeš dále zakládat nesmyslná témata s příspěvky kterým vůbec nikdo nerozumí budeš asi brzo zablokován, buď prvně přemýšlej, nebo se neptej radši na nic, tohle je silná káva. Skončíš akorát výsměchem a nepochopením. Nějaký moderátor by měl zakročit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nikuru-san Posted October 26, 2016 Author Report Share Posted October 26, 2016 Dobře kdo je tady expert na ps3 hry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gambler Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 स्वस्तिक je fajn a चिह्न अंकित करके उसका může से बना है। 'सु' का i kdyby पहले žejo. Kdybys chtěl ještě něco poradit tak klidně mi napiš PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nikuru-san Posted October 26, 2016 Author Report Share Posted October 26, 2016 Já neumím touhle řečí já umím jenom češtinu, sloventčtinu, anglinčtinu, amerinštinu a trošku japonsky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Nikuru-san
Já mám na mysli něco jako fifa že ne o sportu ale o tom přepínání více než 4 postav
4 answers to this question
Recommended Posts