Nikuru-san Odesláno Říjen 26, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2016 Já mám na mysli něco jako fifa že ne o sportu ale o tom přepínání více než 4 postav Citovat
0 liborpoulik Odesláno Říjen 26, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2016 Když budeš dále zakládat nesmyslná témata s příspěvky kterým vůbec nikdo nerozumí budeš asi brzo zablokován, buď prvně přemýšlej, nebo se neptej radši na nic, tohle je silná káva. Skončíš akorát výsměchem a nepochopením. Nějaký moderátor by měl zakročit. Citovat
0 Nikuru-san Odesláno Říjen 26, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2016 Dobře kdo je tady expert na ps3 hry Citovat
0 gambler Odesláno Říjen 26, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2016 स्वस्तिक je fajn a चिह्न अंकित करके उसका může से बना है। 'सु' का i kdyby पहले žejo. Kdybys chtěl ještě něco poradit tak klidně mi napiš PM. Citovat
0 Nikuru-san Odesláno Říjen 26, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2016 Já neumím touhle řečí já umím jenom češtinu, sloventčtinu, anglinčtinu, amerinštinu a trošku japonsky. Citovat
Otázka
Nikuru-san
Já mám na mysli něco jako fifa že ne o sportu ale o tom přepínání více než 4 postav
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.