Jump to content
  • 0

R4 Gold Pro - Krok za krokem

miz012

Question

Zdravim,

potreboval bych poradit. Poridil jsem si tuto kartu kvuli DS hram:

http://www.r4isdhc.com/2014-r4isdhc-gold-pro/

a stahl posledni FW. Pocitam, ze obsah archivu mam nahrat do ROOTu karty. Jak nasledne upgrade funguje? Pri prvnim spusteni se prethane z pametovky do R4 karty a z pametovky to pak muzu smazat? Nebo to tam musim nechat?

Je bezpecne pouzivat tuto kartu v 3DS XL, kdyz obcas lozim i na eshop apod? Nehrozi popr. BAN? (kartu bych samozrejme pred vstupem na eshop vyndal).

Jinak v 3DS mam posledni FW....

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Zdarec, řeším něco podobného :) Mám tu samou kartu, soubory které z archivu nahraješ do paměťovky tam musejí zůstat, je to vlastně ovládací systém té karty. Pak si na paměťovce vytvoříš složku Game nebo Hry a do té nahraješ stažené nds soubory.  Já to takhle používám ve starém NDS lite, kterýmu už začíná blbnout dotyk dysplai a horní L/R tlačítka. Tak jsem koupil klasické 3DS s hrou Legend of Zelda A Link between worlds. Po vložení hry se mi firmware aktualizoval na ver. 6.2.0-4E. Chtěl bych tu Goldku používat právě v tom 3DS, ale mám obavy s blokace, bo chci časem určitě nakupovat i nějaké hry z eshopu. Nevím právě, jestli se ještě dělá nový fw i pro  klasické 3DS. Snad nám někdo poradí :)

• 0

pro všechna 3DS (i 2DS) se frimawarové update stále dělají, tato karta slouží pro hraní DS her pouzí, nehrozí absolutně žádné nebezpečí a internet můžete s 3ds prolézat křížem krážem stejne jako stahovat hry z eshopu do té doby dokud si omylem neupdatujete 3ds na uplne nejnovější verzi, tím vám ta (GOLD) karta pak muze byt i k ničemu, ale to zalezi na tom updatu od nintenda jstli bude obsahovat nejaky blok na tyto karty. 

Proste ve zkratce neupdatovat 3DS FW, kontrolovat podporu karty a hlavně žádnej strach žádnej BAN nehrozí.