Jackpott Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Ahoj, chtěl bych jen najít zde nějaké lidí, co rádi sbírají trofeje z her. Vzájemně si třeba pomáhat nějaké nasbírat atd... Pokud by měl někdo zájem přidejte si mě. PSN ID - Trosečník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 @Cartman182 je trophy hunter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Ja hraju jen kvúli trofejím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 před 41 minutami, perry napsal: @Cartman182 je trophy hunter Já jen kde není multak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0lifer1990x Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 je tu někdo kdo sbírá trofeje youtuber ? nebo streamer ? nebo k čemu je to jinak dobrý ? =D Fogzila: 31 Platin LOOL ! to muselo vzít tak rok života ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Na FB obcas postuje clovek, co ma 242 platin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Jako já sbírám nesbírám .... musí mě hra chytnout a pak klidně platinu nasbírám, ale je fakt, že online moc nehraju, tak spíš jenom u singl her se o to snažím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 před 13 hodinami, n0lifer1990x napsal: je tu někdo kdo sbírá trofeje youtuber ? nebo streamer ? nebo k čemu je to jinak dobrý ? =D Fogzila: 31 Platin LOOL ! to muselo vzít tak rok života ne ? Som rád že si si všimol Tak ja mám aj real life a stíham robiť aj platiny Pre mňa je zvykom že to není hotové ked to neni na 100 % a niektoré trofeje sú fakt výzva a to ma na tom baví najviac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackpott Odesláno Listopad 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 před 5 hodinami, Fogzila napsal: Som rád že si si všimol Tak ja mám aj real life a stíham robiť aj platiny Pre mňa je zvykom že to není hotové ked to neni na 100 % a niektoré trofeje sú fakt výzva a to ma na tom baví najviac. To je pravda, když je to super hra, tak platina musí být .. některé trofeje jsou opravdu výzva, třeba pro mě bylo Mirrors Edge noční můra ty časovky zabíhat abych měl pak platku .. někde je to spíš jen o grindu, ale když mě to baví proč ne, viz teď Diablo na kterém makam. Tak kdyby se chtěl někdo připojit add me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Obdivuji lidi, kteří mají tolik času na sbírání takových kokotin jako jsou trofeje atp. Já jsem rád, že dohraju jednu hru za čtvrt roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Před hodinou, Jackpott napsal: To je pravda, když je to super hra, tak platina musí být .. některé trofeje jsou opravdu výzva, třeba pro mě bylo Mirrors Edge noční můra ty časovky zabíhat abych měl pak platku .. někde je to spíš jen o grindu, ale když mě to baví proč ne, viz teď Diablo na kterém makam. Tak kdyby se chtěl někdo připojit add me Za mňa bol najťažší trine 2 complete story,podla obtiažnosti to je 9/10.Doteraz mam s toho depky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Listopad 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2016 Klidně si mě přidejte pro vzájemnou výpomoc s trofkami PSN: LUKYNOfyi pozn. proč se mi špatně zobrazuje podpis? dříve bylo ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Listopad 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2016 Použil si BBcode? LuKyno. reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Únor 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2017 Sháním někoho na pomoc s multiplayer trofejemi v Tomb Raider: Definition Edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2017 Někdo kdo by pomohl s poslední trofejí do platiny v Dying light? - jde o COOP se třemi stejnými hráči, udělat 5 questů marciiverson3 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Duben 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2017 Nechce se se mnou nekdo pustit do zombiku v COD IW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt20 Odesláno Listopad 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2021 Ahoj, je tu někdo kdo pomůže ve Far Cry 4 s co-op trofejí? Otázka 15ti minut. PS nick :SalazarFrodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.