Jackpott Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Ahoj, chtěl bych jen najít zde nějaké lidí, co rádi sbírají trofeje z her. Vzájemně si třeba pomáhat nějaké nasbírat atd... Pokud by měl někdo zájem přidejte si mě. PSN ID - Trosečník Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perrek Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 @Cartman182 je trophy hunter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fogzila Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Ja hraju jen kvúli trofejím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman182 Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 před 41 minutami, perry napsal: @Cartman182 je trophy hunter Já jen kde není multak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0lifer1990x Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 je tu někdo kdo sbírá trofeje youtuber ? nebo streamer ? nebo k čemu je to jinak dobrý ? =D Fogzila: 31 Platin LOOL ! to muselo vzít tak rok života ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marr Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Na FB obcas postuje clovek, co ma 242 platin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman182 Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Jako já sbírám nesbírám .... musí mě hra chytnout a pak klidně platinu nasbírám, ale je fakt, že online moc nehraju, tak spíš jenom u singl her se o to snažím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fogzila Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 před 13 hodinami, n0lifer1990x napsal: je tu někdo kdo sbírá trofeje youtuber ? nebo streamer ? nebo k čemu je to jinak dobrý ? =D Fogzila: 31 Platin LOOL ! to muselo vzít tak rok života ne ? Som rád že si si všimol Tak ja mám aj real life a stíham robiť aj platiny Pre mňa je zvykom že to není hotové ked to neni na 100 % a niektoré trofeje sú fakt výzva a to ma na tom baví najviac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackpott Posted November 1, 2016 Author Report Share Posted November 1, 2016 před 5 hodinami, Fogzila napsal: Som rád že si si všimol Tak ja mám aj real life a stíham robiť aj platiny Pre mňa je zvykom že to není hotové ked to neni na 100 % a niektoré trofeje sú fakt výzva a to ma na tom baví najviac. To je pravda, když je to super hra, tak platina musí být .. některé trofeje jsou opravdu výzva, třeba pro mě bylo Mirrors Edge noční můra ty časovky zabíhat abych měl pak platku .. někde je to spíš jen o grindu, ale když mě to baví proč ne, viz teď Diablo na kterém makam. Tak kdyby se chtěl někdo připojit add me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eRik Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Obdivuji lidi, kteří mají tolik času na sbírání takových kokotin jako jsou trofeje atp. Já jsem rád, že dohraju jednu hru za čtvrt roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fogzila Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Před hodinou, Jackpott napsal: To je pravda, když je to super hra, tak platina musí být .. některé trofeje jsou opravdu výzva, třeba pro mě bylo Mirrors Edge noční můra ty časovky zabíhat abych měl pak platku .. někde je to spíš jen o grindu, ale když mě to baví proč ne, viz teď Diablo na kterém makam. Tak kdyby se chtěl někdo připojit add me Za mňa bol najťažší trine 2 complete story,podla obtiažnosti to je 9/10.Doteraz mam s toho depky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKyno. Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Klidně si mě přidejte pro vzájemnou výpomoc s trofkami PSN: LUKYNOfyi pozn. proč se mi špatně zobrazuje podpis? dříve bylo ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fogzila Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Použil si BBcode? LuKyno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDzacovsky Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Sháním někoho na pomoc s multiplayer trofejemi v Tomb Raider: Definition Edition Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman182 Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Někdo kdo by pomohl s poslední trofejí do platiny v Dying light? - jde o COOP se třemi stejnými hráči, udělat 5 questů marciiverson3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phoenix933 Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Nechce se se mnou nekdo pustit do zombiku v COD IW? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geralt20 Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 Ahoj, je tu někdo kdo pomůže ve Far Cry 4 s co-op trofejí? Otázka 15ti minut. PS nick :SalazarFrodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts