petiiik77 Odesláno Říjen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2016 Pred chvili jsem vzal asi posledni kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2016 uz tu par chyb bylo a nikdy to nedopadlo chyba na psn s hardline, spatna cena na vitu v elekroworldu atd.. no a tady kde je posta zdarma u sluchatek za pade, coz neni ani cena postovneho, to urcite nebude jiny.. tak aspon kdo sem prvni preposle email o stornu , dostane karmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 V 30. října 2016 at 8:03, Attila napsal: Tak už píšou,že není skladem. V 30. října 2016 at 8:37, petiiik77 napsal: Pred chvili jsem vzal asi posledni kus kamos ted obejdnal dva kusy a opet jsou skladem, cena zustava stejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Tak to snad i pošlou. Sem zvědavý kolik se toho bude pak prodávat na bazarech po pětikilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Tak jsem jich koupil 20 rovnou Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Tak uz nejsou skladem, skoda. Mam Sko a bile sem si chtel koupit ale 1400 za ne teda nedam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 @Guntroman neboj se ono jich budou plny bazary za petikilo Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Mam cerny, tak je nepotrebuju. Takze bych se na to mohl z vysoka ****** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Bůh ví jak to dopadne.Mám je objednaný dva dny a na účtě Microsoftu u objednávky píšou stále "zpracovává se" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Prisel mi krasnej mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Tak super,to vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Vypadá to zatím dobře. Sluchátka jsou na cestě, takže by to mělo vyjít. Díky Microsoftu a díky taky @djbrouk !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 taky uz to mam odeslane doporuceni zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 31, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Ja to objednaval driv nez vy vsichni a furt se moje objednavka jeste zpracovava, moribundus na vas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 ja jsem to objednaval pres svuj xbox ucet,co jsem si zakladal na windows live. Jinak posila se to postou UPS,takze tracking number. Super komfort, uz se tesim,jak je vystavim na policku a nikdy nepouziju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Tak já už jich mám na cestě 16ks a další budou prý do 14 dnů .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 před 13 minutami, headhot napsal: taky uz to mam odeslane doporuceni zitra me to ve sledovani zasilek nic nenaslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Tak to je dobrej vomrd No sance, ze to tam jeste naskladni za tuhle cenu je asi 0 ale radej to budu cekovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 před 20 minutami, kruta napsal: Tak já už jich mám na cestě 16ks a další budou prý do 14 dnů .. To si bral toho tolik? Taky jsem nad tím uvažoval, ale říkal jsem si, že když si hodně lidí objedná třeba více jak 10 kusů, tak jim to přijde divné, ale vypadá to, že jim to divné asi nepřišlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 před 25 minutami, perry napsal: me to ve sledovani zasilek nic nenaslo ja si to nechavam posilat do firmy a ups je nas smluvni partner,takze si to dokazu na nasem acc najit. Aktivni to bude tak ve 2 rano na mailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Tak to povolili jeste Weeeeeeeee. Snad to dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Kluci, rychlej dotaz. Jedny jsem vzal pro brachu, co ma Xbox One, ale maji tyto sluchatka klasickej jack, ze bych je mohl pouzit i ke sve PS4? Nemam s nima zadnou zkusenost, takze opravdu nemam tucha. Kazdopadne darek pro bratra k Vanocum mam vyresenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Jj jsou 3,5 jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Taky mi přišel mail,že to posílají přes Ups . Tož lidi,pokud to vyjde,musíte mi jeden headset darovat pro mladého- jako poděkování. Já objednal pouze jeden pro sebe,protože jsem nevěřil,že to dojde. Tak to už jede z Holandska - Eindhoven, Netherlands 10/31/2016 6:57 P.M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj512 Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 Taky přišel mail, že posílají že jsem jich nevzal víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.